Σε έναν σημιτικό κόσμο κάπου στο Γαλαξία :Οικονόμου: «O κόσμος θα δει πολύ μικρότερους λογαριασμούς ρεύματος»

Σε αυτό τον πλανήτη ο οποιος εχει κατακτηθεί απο δυνάμεις του κακού εμφανίζεται κάποιος Γιάννης Οικονόμου "κυβερνητικός εκπρόσωπος" λένε :

Οικονόμου: «Με την παρέμβαση που θα κάνουμε ο κόσμος θα δει πολύ μικρότερους λογαριασμούς ρεύματος»... Για τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να καταπολεμήσει την ενεργειακή κρίση μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Η πραγματικότητα είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξε στήριξη της κυβέρνησης, που κυρίως απέδωσε σε όσους καταναλωτές είχαν κατανάλωση μέχρι 300 κιλοβατώρες, αυτοί είδαν πολύ μικρές αυξήσεις. Από εκεί και πάνω οι αυξήσεις ήταν πολύ μεγαλύτερες. Υπήρξε και στήριξη για τις επιχειρήσεις, όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει», ανέφερε... «Με το σχέδιο που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός θα υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση και στήριξη και σε εκείνους που είχαν υψηλότερες καταναλώσεις, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων, με αποτέλεσμα να δουν δραστικά μειωμένους λογαριασμούς και για έναν μεγάλο χρονικό ορίζοντα», τόνισε.

Οικονόμου: «Η παρέμβαση που θα κάνουμε θα έχει αντανάκλαση και στη ρήτρα αναπροσαρμογής»
«Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνεται η τιμή του ρεύματος είναι αρκετά πολύπλοκος. Η παρέμβαση που θα κάνουμε θα έχει αντανάκλαση και στη ρήτρα αναπροσαρμογής και θα έχει ως αποτέλεσμα όλοι να πληρώνουμε το ρεύμα πολύ φθηνότερα από ό,τι από τη στιγμή που άρχισαν οι αυξήσεις και μετά», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η τιμή της χονδρικής είναι ένα θέμα, αλλά τον κόσμο τον ενδιαφέρει η τιμή της λιανικής. Παρά τις υπερβολικές αυξήσεις, που καταδεικνύουν ότι το πρόβλημα είναι παγκόσμιο, η Ελλάδα στην τιμή της λιανικής είναι κάτω από το μέσο ευρωπαϊκό όρο», πρόσθεσε.

«Με την παρέμβαση που θα κάνουμε ο κόσμος θα δει πολύ μικρότερους λογαριασμούς από αυτούς που βλέπει το τελευταίο διάστημα. Γίνονται συνεχείς συσκέψεις ώστε να αποφασιστεί το ύψος της παρέμβασης. Θα είναι χρήματα που αγγίζουν τα όρια των δημοσιονομικών μας δυνατοτήτων. Καταλαβαίνουμε ότι η κοινωνία δεν αντέχει. Η παρέμβαση αυτή που περιλαμβάνει όλους, απαιτεί πόρους και μηχανισμό. Θα κινηθούμε ανεξάρτητα από την ΕΕ, μέσα στο πλαίσιο των κινήσεων που μπορούν να κάνουν τα κράτη – μέλη. Συνεχίζονται και οι παρεμβάσεις του πρωθυπουργού και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το σχέδιό μας θα τεθεί σε εφαρμογή κάπου μέσα στον Ιούνιο, και όσα περιμένουμε από την ΕΕ είναι μια παράλληλη διαδικασία», είπε ακόμα ο κ. Οικονόμου.

«Πρόθεσή μας να μη μένει κανείς χωρίς ρεύμα»
Αναφερόμενος στις διακοπές ρεύματος που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της αδυναμίας των πολιτών να ανταποκριθούν στους υπέρογκους λογαριασμούς που λαμβάνουν, ο κ. Οικονόμου είπε ότι: «Η δική μας πρόθεση είναι να εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες και να μη μένει κανένας χωρίς ρεύμα. Η κυβέρνηση έκανε και θα εξακολουθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να μην κόβεται το ρεύμα. Αλλά η ιστορία με τις διακοπές ρεύματος δεν είναι καινούργια. Το 2017 είχαμε 200.000 διακοπές. Ο αριθμός των διακοπών για τον οποίο μιλάμε τώρα, νομίζω ότι απέχει από τα νούμερα του 2017 – 2018. Η ρήτρα είναι μέρος του λογαριασμού. Όποιος πληρώνει σε δόσεις δεν του κόβεται το ρεύμα. Οι πάροχοι όλοι, και η ΔΕΗ, έχουν προγράμματα δόσεων».

Σχετικά με όσους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, ο ίδιος σημείωσε ότι «Για τις αγωγές, θα ήμουν πολύ προσεχτικός επειδή έχουμε τραυματικές εμπειρίες ως χώρα από κινήματα τύπου “Δεν πληρώνω”. Θα πρότεινα στους ανθρώπους να είναι πολύ προσεχτικοί και να μην εμπιστεύονται εύκολα. Και σε άλλες περιπτώσεις που η κοινωνία είχε δυσκολευτεί, υπήρξαν άνθρωποι που μιλούσαν για σεισάχθεια και μηδενισμό των χρεών».

Όποιος καταλαβαίνει αυτα τα σημιτικά ανωθεν να μας πεις και σε εμάς καθώς το κακό δεν μας εχει ρίξει στο επίπεδο του και αυτα μας φαίνονται Κινεζικά ,ειναι το ανάποδο σαν να μιλάς για θέματα μυστικισμού στην Κυρα Ευτέρπη που ότι ξέρει για το κόσμο ειναι απο τα σχολεία την τηλεόραση και το Πρώτο θέμα (και αλλες τέτοιες έγκυρες πήγες του κακού ) αφού η ίδια δεν εχει αντίληψη να καταλάβει το κόσμο απο μονή της (τέτοια άτομα θελει το κακό για δούλους ) και οχι μονο ζει αλλα και σκέφτεται ακριβώς όπως θέλει το κακό για να μην καταλαβαίνει τίποτα, το αποτέλεσμα ειναι να ειναι τοσο πίσω πνευματικά και ηθικά που ειναι σαν να μιλάει ο Πλάτωνας σε Ζουλου, και οι Ζουλου θεωρίες συνωμοσίας βλέπουν αυτα που έλεγε ο Πλάτων και λοιποί μύστες ...

Ένα γράφημα που δείχνει την πορεία του πλανήτη απο το 1900 με βάση την αληθινή ιστορία και οχι αυτή που σας λένε στα σχολεία με βάση λοιπόν αυτά βλέπουμε πως ο κόσμος σε τούτο τον πλανήτη οχι μονο γίνεται όλο και χειρότερος πάρα το γεγονός οτι κακό πήρε τεχνολογία και γνώση από το κάλο, αλλα χάνεται και η λογική, βασικά δεν υπάρχει λογική μαζί με το κακό, ειναι δυο αντίθετα πράγματα, οι δυνάμεις του καλού ειχαν λίγο ελευθεριά με το ίντερνετ αλλα χάθηκε και αυτή:

Σε τούτο τον πλανήτη βασιλεύει το κακό άρα επικρατεί το χάος και οχι η λογική, και έτσι τα εντελώς παράλογα σε βαθμό σχισοφρένειας φαίνονται εντελώς φυσιολογικά στους κάτοικους του Πλανήτη αυτού, και επι του θέματος: τους φαίνεται εντελώς λογικό να πληρώνουν ρεύμα ! το κακό κατάφερε ακόμα και αυτό να το κάνει το ρεύμα "είδος αγοράς" σαν λέμε αγοράζω 5 κιλά ντομάτες ή αλλιως πλήρωσε τοσο επειδή πήρες τοσο ρεύμα, αντί να ηταν δωρεάν , να σημειωθεί πως η ηλεκτρική ενεργεία δεν ειναι εφεύρεση του κακού , βασικά το κακό δεν μπορεί να κανει εφευρέσεις γιαυτό καπηλεύεται , και όπως σε τόσα αλλα πήρε το έλεγχο και της ηλεκτρικής ενεργείας του πλανήτη με τα σημερινά αποτελέσματα ...

Κατά τα αλλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας " ότι άκρως μοχθηροί οι εξωγήινοι ελέγχουν την ανθρωπότητα και την βλέπουν ως δούλους είπαμε ε? χμμμ! περίεργο πάντως που αυτοί που δεν έχουν ίχνος λογικής και σε όλη τους την ζωή ζουν μέσα στον παρανοϊκό κόσμο του κακού που το βλέπουν και εντελώς λογικό, και αφού δεν έχουν λογική να λένε για "θεωρίες συνωμοσίας " ως ανύπαρκτο ότι δεν μπορεί να φτάσει η λογική τους , δεν πειράζει αφού ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" για τους πολλούς αν οχι για όλους τότε πληρώστε και το ρεύμα όπως τόσα άλλα ....

Παρεμπιπτόντως προχθές πέσαμε πάνω σε ένα βίντεο με κάποια "σούπερ πατριώτισσα" και έλεγε εντελώς παρανοϊκά πράγματα σχετικά με αυτά που είχε πει ο "κακός" και "ανθέλληνας" Φαλμεράϋερ, συγκεκριμένα για μια λεπτομέρεια που είχε πει ως λογικό επιχείρημα , αυτη το πήρε αυτό και το πήγε εντελώς άλλου χωρίς καμιά λογική και ως επιχείρημα κόντρα σε αυτα που έλεγε , σαν να μιλάει κάποιος για το νερό στο ποτήρι και εσύ να νομίζεις οτι εννοεί την θάλασσα κάπως έτσι, και λες δεν γίνονται αυτά είτε ειναι τρελή είτε ειναι απο δυνάμεις του κακού που λέει εσκεμμένα αυτά τα παρανοϊκά πέραν καθε έννοιας λογικής για να οδηγήσει τις ορδες που την υποστηρίζουν 15.000 (!) σε λάθος συμπέρασμα καθώς αυτές ειναι τακτικές του κακού,για να εξαπάτα χαμηλής νοημοσύνης άτομα που αυτά στην συνεχεία εξαπατούν τους πάντες γύρω τους και γίνεται ένας φαύλος κύκλος και στο τέλος λενε όλοι τα ίδια και οι κακοί ειναι οι λιγοστοί σκεπτόμενοι , αφού αναμεσα σε 1000 μονο οι δέκα ειναι έξυπνοι.

Με μια μικρή ερευνά αν ειναι δούρειος ίππος του κακού που το παίζει "πατριώτισσα" φάνηκε ότι δεν ειναι και εδώ ειναι το τρομακτικό της υπόθεσης καθώς για να λέει τέτοια φαίνεται ότι δεν εχει ίχνος λογικής ενώ θα έχει πάει σχολείο και θα έχει πτυχία , επίσης ειναι και κολλημένη Χριστιανή , προφανώς αυτήν την ηλιθιότητα που λέει στο βιντεο θα την διάβασε σε καμια εγκυρη πηγή του κακού, και θα την παπαγαλίζει χωρίς ίχνος λογικής όπως γίνεται συνήθως με ορδές άλλους που γίνονται οι ιδιοι μέρος του κακού και λενε τα ίδια παρανοϊκά με το κακό ,τα ίδια θα λενε και οι 15.000 , τραγικά πράγμα, τι να κάτσεις να πεις σε ολους αυτούς όταν ήδη έχουν "λογική" του κακού?, εμεις πάντως βάζουμε ετικετα και "εξωγήινοι" ακόμα και σε αυτό θέμα και οχι τυχαια ..ο Nikola Tesla πάντως που είχε ίδια ψυχοσύνθεση με εμάς θα γελάει αν έβλεπε πως οχι μονο δεν έγινε δωρεάν το ρεύμα σε τούτο τον Πλανήτη αλλα το ακριβώς αντίθετο,και το κακό που τον σκότωσε και καπηλεύτηκε την εφεύρεση του δεν του κανει ούτε καν μια αναφορά στην Google του τύπου σήμερα γεννήθηκε ο Nikola Tesla με το ζόρι τον έχουν βάλει και στην Βικιπαίδεια ώστε όσοι ψάχνουν για αυτόν να πηγαίνουν εκεί και οχι σε ανεξάρτητες σελίδες και να διαβαζουν "θεωρίες συνωμοσίας" ! για αυτό δεν τον βάλατε εκεί ρε "σατανάδες" που λένε και οι χριστιανές γιαγιάδες? έχουμε μάθει πως λειτουργεί η μοχθηρή φύση σας , 6 χρονια σας βλέπουμε Live μεσώ ίντερνετ αλλα οι μάζες με την αντίληψη που έχουν δεν βλέπουν τίποτα ....

Και εδώ ένα βίντεο για το τι αντίληψη έχεις όταν διαβάζεις έγκυρες πήγες του κακού και χορεύεις στο ρυθμό του κακού χωρις να εισαι απο δυνάμεις του κακού :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications