H μητέρα του Ερμή: «Ο γιος μου πέθανε από αιμορραγία» – Ύψωσαν μεγάλο σταυρό (βίντεο)

Ένας μεγάλος σταυρός με την φωτογραφία του Ερμή Θεοχαρόπουλου τοποθετήθηκε στο σημείο απ’όπου έπεσε ο νεαρός αναρριχητής και τελικά έχασε τη ζωή του, στις 30 Ιανουαρίου, επειδή καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο ελικόπτερο διάσωσης.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο σημείο για να κάνουν τρισάγιο στον 21χρονο και πραγματοποίησαν camp στη μνήμη του. Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα, ο πατέρας του Γιάννης Θεοχαρόπουλος, προπονητής της εθνικής ομάδας αναρρίχησης έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να δημιουργηθεί μας ομάδα εναέριας διάσωσης.

Οι γονείς του αδικοχαμένου νέου, τόνισαν για ακόμα μια φορά, ότι αν υπήρχε κάποια ομάδα βοήθειας, ο γιος τους τώρα θα ήταν ζωντανός και θα έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα.

Με δάκρυα στα μάτια και με σπασμένη φωνή η μητέρα του Ερμή ράγισε καρδιές με το μήνυμά της:

«Θέλω να πω κάτι, σε όλους τους ανθρώπους, έχουν – δεν έχουν παιδιά. Ότι ο δικός μου ο γιος δεν πέθανε από το ατύχημα. Ο δικός μου ο γιος πέθανε από την αιμορραγία. Αυτό θα πρέπει να μπει στο μυαλό όλων, ότι ο Ερμής έζησε για 4 ώρες στα χέρια του πατέρα του και των φίλων του που ήρθαν κοντά από ένα δρόμο όπου και ένα παιδί 7 ετών ανέβηκε με πολύ εύκολο τρόπο» είπε η μητέρα του 21χρονου και πρόσθεσε: «Και να βάλουν όλοι στο μυαλό τους ότι δεν ήταν ένα παιδί που ρισκάριζε τη ζωή του, ήταν ένα παιδί που είχε όνειρα, που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή του, πετυχαίνοντας στόχους στο όνειρό του: την αγωνιστική αναρρίχηση» είπε η Μαρίνα Αναστασίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications