Κούβελας: «Εταιρείες σκέφτονται να αποσύρουν τις αιτήσεις για άδεια κυκλοφορίας των εμβολίων για Covid-19»!

Μια πρωινή Κυριακάτικη «βόμβα» έριξε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Δ.Κούβελας ανακοίνωσε ότι εταιρείες σκέφτονται να αποσύρουν τις αιτήσεις για άδεια κυκλοφορίας των εμβολίων για Covid-19, κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι τα εμβόλια με τα οποία εμβολίασαν δισεκατομμύρια πολίτες δεν θα πάρουν ποτέ κανονική άδεια!

«Ήδη διαφαίνεται η πρόθεση των κατασκευαστριών εταιρειών να σταματήσουν τη διαδικασία τελικής αδειοδότησης των μπολιών, αποσύροντας τις αιτήσεις για άδεια κυκλοφορίας! Δεν ξέρω πόσοι καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος που ίσως αποφάσισαν να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη ενέργεια λόγω των εκατομμυρίων παρενεργειών? ή για να μην βρουν τι έχουν μεσα?.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 23 Απριλίου του 2022 είχαν καταγραφεί 43.898 θάνατοι και 4.190.493 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.914.927.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications