Ένας Αυστραλός αστυνομικός αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις επειδή είπε ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα

Ένας Αυστραλός αστυνομικός βρίσκεται υπό έρευνα επειδή είπε σε έναν συνάδελφό του στο Διαδίκτυο ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα.

Ο λοχίας Bruno Staffieri, ένας 62χρονος Χριστιανός που έχει υπηρετήσει ως αστυνομικός για περισσότερα από 35 χρόνια, πήρε συνέντευξη από αξιωματικούς της Διοίκησης Επαγγελματικών Προτύπων σχετικά με τα διαδικτυακά σχόλια που έκανε σε έναν αξιωματικό.

«Λοιπόν, μελετάτε είδη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση», έγραψε ο Staffieri, «θα σας διευκολύνω να περάσετε… υπάρχουν 2».

Ο Staffieri υπήρξε αντίπαλος της υιοθέτησης και της προώθησης της ατζέντας LGBTQ από την αυστραλιανή κυβέρνηση και την αστυνομία. Σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων The Age, η τρέχουσα έρευνα «διαμορφώνεται ως δοκιμαστική περίπτωση για την πρόσφατα αναθεωρημένη πολιτική ελευθερίας του λόγου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα για αξιωματικούς που εκφράζουν θρησκευτικές ή πολιτικές απόψεις στο διαδίκτυο».

Η τρέχουσα «παράβαση» δεν είναι η πρώτη που ο Staffieri διαφωνεί με αξιωματούχους για την υποστήριξή τους στην ατζέντα LGBTQ. Τον Ιούνιο του 2021, ο Αναπληρωτής Επίτροπος της Αστυνομίας της Βικτώριας, Νιλ Πάτερσον, δημοσίευσε στο Yammer, την εσωτερική πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων της αστυνομίας: «Η αστυνομία της Βικτώριας είναι περήφανη που αναγνωρίστηκε ως Silver Employer στα Βραβεία Ένταξης της Αυστραλίας LGBTQ+ 2021».

Σε απάντηση, ο Staffieri φέρεται να δημοσίευσε: «Ναι, συμφωνώ. Μεγάλο επίτευγμα. Αλλά αν το κοινό γνώριζε πόσος χρόνος, κόπος και χρήματα από τους φορολογούμενους χρειάστηκε για αυτό, θα ρωτούσε επίσης γιατί δεν πήραμε ένα χρυσό».

Ο Staffieri δημοσίευσε επίσης ένα σχόλιο στο Facebook μετά από μια αναφορά του ABC News σχετικά με έναν δάσκαλο που ίδρυσε μια ομάδα gay pride για μαθητές σε ένα σχολείο στο δυτικό Σίδνεϊ: «Ντροπή σου. Είναι αρκετά κακό να έχουμε γκέι, μη δυαδικούς δασκάλους, αλλά το να σπρώχνουν τη βρωμιά τους στους μαθητές είναι επαίσχυντο έγκλημα. Γιατί δεν μπορούμε να απολύσουμε αυτούς τους δασκάλους;

Ο Staffieri αντιμετώπισε επίσης έρευνα σχετικά με τη δημόσια κριτική για την απόφαση της αυστραλιανής κυβέρνησης να ακυρώσει τους εορτασμούς της εθνικής Ημέρας της Αυστραλίας και της Ημέρας Anzac πέρυσι και να επιτρέψει τη διεξαγωγή της LGBTQ της St. Kilda.

«Επομένως, την επόμενη φορά που θα σταλούν οι Αυστραλοί για να πολεμήσουν, ίσως μπορέσουμε να στείλουμε τους 8.000 που παρέλασαν σήμερα... και να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον εχθρό κουνώντας έντονα χρωματιστά φτερά».

Η τρέχουσα έρευνα Staffieri έχει προκαλέσει έντονη κριτική στην Αυστραλία σήμερα «η αστυνομία είναι απασχολημένη με τα εγκλήματα σκέψης».

Σημείωση:Η αστυνομία σκέψης υπάρχει και στο facebook από τους ίδιους με "αστυνομικούς" άναρχο-κομμουνιστές και κάπως έτσι το 99% δεν έχει ιδέα τι γίνεται, αλλα η βασική αίτια για αυτό ειναι η έλλειψη λογικής των μαζών που νομιζουν πως έχουν λογική,για αυτό ακόμα και στο ίντερνετ λειτουργούν ως ανεγκέφαλο κοπάδι οι μάζες και ζωντανή απόδειξη για αυτο ειναι το γεγονός πως όλες οι έγκυρες πήγες των συμμοριτών ειναι στην πρώτη θέση,ακόμα και οι "ανεξάρτητες σελίδες" που υποστηρίζουν οι πολλοί λένε εντελώς παρανοϊκά πράγματα που δεν έχουν καν λογική σε πληθώρα θεμάτων .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications