Πάνω από 15,5 εκατ. ευρώ εν μέσω κορωνοϊού πήρε ο Γ.Μαγιορκίνης που έκανε «χλιδάτες» διακοπές στην Σαντορίνη

15.579.627.00€ πήρε ο «ειδικός» Γ.Μαγιορκίνης

Ο καθηγητής επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης, ο οποίος μας ενημερώνει από την αρχή του κορωνοϊού για την πορεία της πανδημίας (επί της ουσίας έχει πάρει τη θέση του Σ.Τσιόδρα) πήρε 15.579.627.00 ευρώ.

Την ώρα που η πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα lockdown και τα πιστοποιητικά έχει καταστρέψει την οικονομία της Ελλάδας ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής που εισηγήθηκε αυτά τα μέτρα αποφάσισε να περάσει ένα ξέγνοιαστο τριήμερο στην Σαντορίνη.

Κάτι που προφανώς είναι δικαίωμα του, όμως, αρκετοί είναι αυτοί που απόρησαν για το πού βρήκε τα χρήματα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του τόνισε με δεικτικό τρόπο «προφανώς από το μισθό του επίκουρου καθηγητή τα έξοδα στο ξενοδοχείο στην Οία…».

Ο Μ.Μαγιορκίνης ποζάρει στο φακό, μέσα στο τζακούζι ενώ πίσω του φαίνεται το απέραντο γαλάζιο και το αιγαιοπελαγίτικο τοπίο.

«Λιγουρίτσες», σχολιάζει ο Γκίκας Μαγιορκίνης, κάνοντας να βγει από το χλιδάτο τζακούζι, κρατώντας ένα μπολ με κριτσίνια και ένα ποτό.

Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης έλαβε πάνω από 15,5 εκατομμύρια ευρώ εν μέσω κορωνοϊού για να κάνει διάφορες έρευνες, ενώ κάποια χρήματα πήρε και με τη μορφή δωρεάς. Αυτά τα ποσά είναι δημοσιευμένα στο Διαύγεια και δόθηκαν από την στιγμή που ξεκίνησε ο κορωνοϊός μέχρι σήμερα. Την αποκάλυψη έκανε η Βασιλική Κασσινά, η οποία είχε δημοσιεύσει και σχετικό βίντεο με τον Ν.Τζανάκη και τον Θ.Βασιλακόπουλο, στα βίντεο περιγράφονται αναλυτικά οι συμβάσεις ( ας βγει να διαψεύσει την Διαύγεια αν δεν πήρε αυτά που αναφέρει το παρακάτω βίντεο ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications