Χατζηβασιλείου για Πισπιρίγκου: «Αυτή η γυναίκα έχασε 7 κιλά στη φυλακή και όχι, όταν πένθησε τρία παιδιά»

Δηλώσεις παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για το «Βεργίνα Tv» και αναφέρθηκε αρχικά, στην απώλεια κιλών της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή.

«Επειδή το παρακολουθώ όλο αυτό και σαν δημοσιογράφος και σαν ποινικολόγος, αφού έχω το Master μου στο ποινικό δίκαιο, υπάρχει κάτι που μου κάνει εντύπωση. Αυτή η γυναίκα δεν έχασε κιλά, όταν πένθησε τρία παιδιά και ξαφνικά, με το που μπήκε φυλακή, έχασε 7 κιλά. Δεν το κρίνω, αλλά το σημειώνω», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον ρόλο που διαδραματίζει κι ο πατέρας σε αυτή την ιστορία.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Δεν θέλω να αμελήσουμε καθόλου την ευθύνη του πατέρα. Τα εγκλήματα δεν τελούνται μόνο δια της πράξεως, αλλά και δια της παραλείψεως. Αυτός ο πατέρας δεν ήξερε τι γίνεται σπίτι του ή ότι η συμπεριφορά αυτής της γυναίκας προς τα παιδιά είναι υπερβολική; Έχει πολύ μεγάλη ευθύνη».

Πρόσφατα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε αναφερθεί ξανά στη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Είναι σίγουρα μια γυναίκα που στην καλύτερη περίπτωση θεωρώ ότι υποφέρει από ναρκισιστική διαταραχή βαριά, για αυτό και είναι τόσο χειριστική, αλλά νομίζω πως είναι μια σχιζοειδής προσωπικότητα. Αυτό όμως θα το κρίνουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι που θα πρέπει να την εξετάσουν γιατί δεν είναι φυσιολογικη αντίδραση αυτή».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications