Δημοσιογράφος  ερευνήτρια UFO: «Κάτι εξαιρετικό πρόκειται να αποκαλυφθεί».

Ο σταρ του ROCK Tom DeLonge αποκάλυψε με εντυπωσιακό τρόπο μια ομάδα μελών της αμερικανικής κυβέρνησης με τα οποία συνεργαζόταν κρυφά για να προσπαθήσει να αποδείξει ότι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη Γη.

Ο πρώην ηγέτης του Blink-182, 41 ετών, λέει ότι έχει πείσει αρκετούς πρώην κορυφαίους αξιωματούχους του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, της CIA και άλλους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών να σπάσουν την σιωπή τους και να μιλήσουν για UFO και εξωγήινους.

Ο Alejandro Rojas, παρουσιαστής του Open Minds Radio, έγραψε στο Openminds.tv: «Μια ομάδα σαν αυτή που συγκεντρώνεται για να αναζητήσει απαντήσεις στην ερώτηση των UFO είναι άνευ προηγουμένου και τα σχόλιά τους δείχνουν ότι είναι σοβαροί».

Η ερευνήτρια δημοσιογράφος και συγγραφέας UFO Leslie Kean έγραψε στο καθεστωτικό (των συμμορητών) Huffington Post: «Κάτι εξαιρετικό πρόκειται να αποκαλυφθεί».

«Πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και επιστήμονες με εμπειρία στο βαθύ μαύρο, που έμειναν πάντα στη σκιά, βαδίζουν στο φως».

«Η ομάδα περιλαμβάνει έναν 25χρονο βετεράνο της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της CIA, έναν Διευθυντή Προγράμματος Προηγμένων Συστημάτων της Lockheed Martin στο «Skunk Works», έναν πρώην υφυπουργό Άμυνας για τις Πληροφορίες, έναν ανώτερο αξιωματούχο πληροφοριών από το Υπουργείο Άμυνας που Μεταξύ άλλων ευαίσθητων αρμοδιοτήτων, ηγήθηκε ενός προγράμματος «αναγνώρισης απειλών» της αεροδιαστημικής που επικεντρώθηκε σε μη αναγνωρισμένες εναέριες τεχνολογίες».

Ο κ. DeLonge αποκάλυψε την ομάδα σε μια βιντεοσκοπημένη εκδήλωση για την έναρξη της νέας του οργάνωσης στην οποία ανήκει η Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών. Ένας από τους πρώην ειδικούς ισχυρίζεται ότι η ομάδα θα ανοίξει μια κυβερνητική συνωμοσία για να φέρει στο φως στοιχεία για εξωγήινους.

Η ομάδα λέει ότι «θα προωθήσει την έρευνα για ανεξήγητα φαινόμενα».

Ο DeLonge είπε κατά την παρουσίαση: «Γι' αυτό είμαι εδώ, γι' αυτό είστε εδώ, θα το φέρουμε στον κόσμο. «Έχουμε ένα σχέδιο να φέρουμε στον κόσμο το ασύλληπτο, το υλικό των ονείρων».

Η οργάνωση χρηματοδοτείται δημόσια για την έρευνά της και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 300.000 δολάρια από υποστηρικτές της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Ο Chris Mellon, ο οποίος υπηρέτησε ως αναπληρωτής βοηθός υπουργός Άμυνας για τις πληροφορίες για δύο κυβερνήσεις, είπε ότι βγήκε για να "ανακαλύψει ότι το φαινόμενο UFO και πρόκειται να κάνει μια προσπάθεια εκτός κυβέρνησης". Και πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια άλλη περίπτωση όπου το σύστημα δεν θα διορθωθεί και οι άνθρωποι εκτός κυβέρνησης πρέπει να αναλάβουν δράση για να επιτευχθεί πρόοδος».

"Αυτή η ομάδα έχει την ικανότητα να επεξεργάζεται πληροφορίες στις οποίες οι άλλοι αποστρέφουν τα μάτια του κόσμου άλλου προς όφελος τους." Ο Τζιμ Σέμιβαν λέγεται ότι υπηρέτησε για 25 χρόνια στη CIA και ήταν μέλος της Κρυφής Εθνικής Υπηρεσίας της CIA.

Είναι Αντιπρόεδρος Operations for Stars Academy. Είπε: "Στην ηλικία των 65, νομίζω ότι είναι καιρός να κάνω ό,τι μπορώ για να μάθω τι κρύβεται πίσω από αυτό το μυστήριο. Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Τι σημαίνουν όλα και τι είναι πραγματικό; Τι κρύβεται πίσω από αυτό;"

"Έχω δεκαπέντε χρόνια ζωής και αυτό θέλω να κάνω και όταν συνδέθηκα με τον Τομ, ανακάλυψα ότι αισθάνεται το ίδιο. Η φύση είναι απίστευτα μεγάλη και αυτού του είδους η εξερεύνηση μας επιτρέπει να απλώσουμε το χέρι και να αγγίξουμε το θείο. Θέλω να πλησιάσω πιο κοντά σε αυτό και να το καταλάβω. Είναι μια αναζήτηση."

Ο DeLonge είπε στην έναρξη: «Είχα τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσω τις ιδέες μου σε ένα στέλεχος του Υπουργείου Άμυνας που εργάστηκε στα ειδικά προγράμματα πρόσβασης σε μια περιοχή που ονομάζεται Watertown, γνωστή και ως Area 51.

"Αυτή η συνάντηση οδήγησε σε πολλές μυστικές συναντήσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, από έρημα αεροδρόμια έως άδεια κτίρια βαθιά στην Ουάσιγκτον DC. Από αυτές τις ανταλλαγές, έμαθα δύο πράγματα: ένα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν έπρεπε ποτέ να ήταν μυστικά, δύο, τα δικαιολογημένα μυστικά τους "και ειναι καιρός που πρέπει τώρα να αποκαλυφθούν".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications