Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει ότι οι θεάσεις UFO άφησαν μάρτυρες με εγκαύματα από ακτινοβολία και μυστηριώδεις εγκυμοσύνες

Το Πεντάγωνο έχει στοιχεία ότι οι θεάσεις UFO έχουν οδηγήσει σε δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία, όπως εγκαύματα από ακτινοβολία, παράλυση, ακόμη και εγκεφαλική βλάβη, σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση από ένα μυστικό πρόγραμμα που έκλεισε επίσημα το 2012.

Η μελέτη ταξινομεί διαφορετικούς τύπους συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνοδεύονται από θεάσεις φαντασμάτων, γιέτι ή πνευμάτων και άλλα που έχουν ως αποτέλεσμα τραυματισμό, θάνατο και ακόμη και «μόνιμη βλάβη».

Περιλαμβάνει επίσης μια περίληψη των επιπτώσεων που προκαλούνται από UFO που τεκμηριώθηκαν από έναν ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό το 1996, που κυμαίνονται από τις πιο συνηθισμένες, απαγωγή, μέχρι παράλυση, τραυματισμούς στα μάτια, ηλεκτροσόκ, σ΅@ξουαλικές συναντήσεις και εγκυμοσύνες που δεν έχουν αναφερθεί. Η έκθεση του 2010 κατέγραψε 42 περιπτώσεις ανεπιθύμητων παρενεργειών από ιατρικά αρχεία και 300 «μη δημοσιευμένες» περιπτώσεις.

Ανεξήγητη συνέχεια
Το έγγραφο αποτελεί μέρος 1.500 σελίδων του πρώην Προηγμένου Προγράμματος Αναγνώρισης Απειλών Αεροδιαστημικής (AATIP) που παρασχέθηκαν στη βρετανική εφημερίδα The Sun από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας ως μέρος ενός αιτήματος νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης. Information Act, FOIA) του 2017.

«Έχουν αναφερθεί με ακρίβεια επαρκή περιστατικά/ατυχήματα και έχουν ληφθεί ιατρικά δεδομένα για να υποστηρίξουν την υπόθεση ότι ορισμένα προηγμένα συστήματα έχουν ήδη αναπτυχθεί και είναι αδιαφανή για την πλήρη κατανόηση των Ηνωμένων Πολιτειών», αναφέρει η έκθεση.

Το έγγραφο γράφτηκε για το μυστικό πρόγραμμα AATIP, η ύπαρξη του οποίου αποκαλύφθηκε από τον πληροφοριοδότη και πρώην επικεφαλής του προγράμματος Luis Elizondo την ίδια χρονιά. Η μελέτη έχει τίτλο «Οξείες και υποξείες ανώμαλες επιδράσεις πεδίου σε ανθρώπινους και βιολογικούς ιστούς». Χρονολογείται στις 11 Μαρτίου 2010.

«Υπάρχουν διαβαθμισμένες πληροφορίες που είναι εξαιρετικά σχετικές με το θέμα αυτής της μελέτης και μόνο ένα μικρό μέρος της διαβαθμισμένης βιβλιογραφίας έχει δημοσιευτεί», αναφέρει το έγγραφο.

Στην έκθεση επισυνάπτεται μια λίστα με τις φυσιολογικές επιδράσεις που βιώνουν όσοι έχουν έρθει σε επαφή με UFO ή UAP (Unidentified Aerial Phenomena). Η λίστα καταρτίστηκε το 1996 από το Mutual UFO Network και καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1873 έως το 1994.

Μεταξύ των επιπτώσεων είναι: φαινομενικές απαγωγές (129 περιπτώσεις), ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις σε οχήματα (77), αντιληπτή απώλεια χρόνου (75), εγκαύματα (41), ηλεκτροπληξία (23), προσκρούσεις πεδίου ισχύος (18) και σ!@ξουαλικές συναντήσεις (5 ).

Ο Luis Elizondo , ο οποίος διηύθυνε το πρόγραμμα του Πενταγώνου 22 εκατομμυρίων δολαρίων που μελετά τα UFO, είπε στο περιοδικό GQ για ορισμένες από αυτές τις επιπτώσεις σε μια συνέντευξη τον Νοέμβριο. «Πρέπει να είμαι προσεκτικός, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ συγκεκριμένα, αλλά θα μπορούσε κανείς να φανταστεί να λαμβάνει μια αναφορά από έναν πιλότο που λέει, «είναι πραγματικά περίεργο. Πετούσα και έφτασα κοντά σε αυτό το πράγμα και γύρισα σπίτι και ήταν σαν να είχα καεί από τον ήλιο.

Ήμουν κόκκινος για τέσσερις ημέρες», είπε ο Elizondo. «Λοιπόν, αυτό είναι σημάδι ακτινοβολίας. Αυτό δεν είναι ηλιακό έγκαυμα. Είναι έγκαυμα από ακτινοβολία. Έτσι [ένας πιλότος] θα μπορούσε να πει, αν [είχαν] πλησιάσει λίγο πιο κοντά, «είμαι στο νοσοκομείο. Έχω συμπτώματα που δείχνουν χρόνο με μικροκύματα, δηλαδή εσωτερικές κακώσεις, ακόμα και στον εγκέφαλό μου υπάρχει κάποια μορφολογία. Και τότε μπορεί να βρεις κάποιον που θα έρθει πολύ κοντά και θα πει: «Ξέρεις, είναι πραγματικά περίεργο. Ένιωθα ότι ήμουν εκεί μόνο για πέντε λεπτά, αλλά όταν κοίταξα το ρολόι μου, πέρασαν 30 λεπτά, αλλά χρησιμοποίησα καύσιμο μόνο για πέντε λεπτά. Πώς γίνεται αυτό?' Λοιπόν, υπάρχει ένας λόγος για αυτό, πιστεύουμε, και μάλλον έχει να κάνει με τη στρέβλωση του χωροχρόνου».

Η έκθεση δείχνει τον βαθμό στον οποίο η κυβέρνηση μελετά τα UFO, φτάνοντας στο σημείο να βαθμολογεί διαφορετικούς τύπους συναντήσεων με διαφορετικές βαθμολογίες. Οι «ανώμαλες συμπεριφορές» ταξινομούνται ως AN1, οι οποίες δεν έχουν διαρκή φυσικά αποτελέσματα, όπως φώτα και εκρήξεις. Τα AN3 συνοδεύονται από «σχετιζόμενες οντότητες», όπως φαντάσματα, γιέτι, πνεύματα, ξωτικά και άλλες «μυθικές/θρυλικές οντότητες». Τα AN5 είναι αυτά που περιλαμβάνουν αναφορές τραυματισμών και θανάτων.

Ομοίως, οι στενές συναντήσεις ή CE χωρίζονται σε CE1, στο οποίο ένα UFO βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων από έναν μάρτυρα, CE2, στο οποίο μια κοντινή συνάντηση αφήνει σημάδια προσγείωσης ή τραυματισμούς στον μάρτυρα και CE4. , όπου ο μάρτυρας απήχθη . Τα CE5 είναι στενές συναντήσεις που οδηγούν σε μόνιμο ψυχολογικό τραυματισμό ή θάνατο.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα UFO είναι «άγνωστης προέλευσης που μπορεί να αποτελούν απειλή για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών». Η έκθεση περιλαμβάνει επιστολές από τον πρώην γερουσιαστή των ΗΠΑ Χάρι Ριντ που ζητούσε να παραμείνει μυστικό το έργο. Σε μια επιστολή του 2009, ο Ριντ είπε ότι το πρόγραμμα είχε εντοπίσει «αρκετές εξαιρετικά ευαίσθητες αντισυμβατικές αεροδιαστημικές τεχνολογίες» που απαιτούσαν «εξαιρετική προστασία».Ένα έγγραφο δείχνει ότι μια σύμβαση 12 εκατομμυρίων δολαρίων ανατέθηκε στην Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BLASS) για τη μελέτη «προηγμένων απειλών αεροδιαστημικών όπλων από το παρόν έως 40 χρόνια στο μέλλον».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications