Δύο μεγάλα UFO καταδίωξαν ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο τον Οκτώβριο του 2021

Ένα πολεμικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ λέγεται ότι κυνηγήθηκε από δύο «μπάλες φωτός μεγέθους αυτοκινήτου» που είχαν "ανοσία" σε επιθέσεις με όπλα κατά των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Μιλάμε για το αεροπλανοφόρο USS Kearsarge και αυτό το μήνυμα είναι μέχρι στιγμής το πιο πρόσφατο σε μια σειρά αποκαλύψεων συναντήσεων αμερικανικών πολεμικών πλοίων με μυστηριώδη UFO που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Ο αμερικανικός στρατός αρχίζει ολοένα και περισσότερο να αναφέρει τα μυστηριώδη φαινόμενα,(αυτα που επι σειρά ετών έλεγαν στο πόπολο ότι ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" τωρα που δεν ειναι από συγγενείς τους εξωγήινους τα λένε ).

Ο Dave S. Beaty , ο οποίος το 2019 σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ Nimitz Encounters για το περίφημο περιστατικό UFO το 2004 , μίλησε για την νέα υπόθεση μόλις τον Οκτώβριο του 2021.

Τουλάχιστον δύο μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα πετούσαν πίσω από το αεροπλανοφόρο USS Kearsarg για αρκετές νύχτες ενώ βρισκόταν σε στρατιωτικές ασκήσεις στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πηγή περιγράφει τις «απειλητικές» μπάλες φωτός που ακολουθούν περίπου μισό μίλι πίσω από το πλοίο και περίπου 200 πόδια (61 μέτρα) πάνω από την επιφάνεια του ωκεανού.

Η πηγή από την οποία ο Beetee έμαθε για την υπόθεση είναι ένας πλέον συνταξιούχος αξιωματικός του USMC, τον οποίο ταυτοποίησε με το ψευδώνυμο "Mark" επειδή η πηγή δεν ήθελε να αποκαλύψει το πραγματικό όνομα στο κοινό. Οι στρατιωτικές ασκήσεις που πραγματοποιούσε το USS Kearsarge περιελάμβαναν την εργασία με συστήματα που είχαν σχεδιαστεί για την καταστροφή των εχθρικών drones.

Έτσι, όταν είδαν λαμπερές ιπτάμενες μπάλες μια νύχτα, νόμιζαν ότι τα αντικείμενα ήταν στόχοι εκπαίδευσης και πυροβόλησαν εναντίον τους με όπλα κατά του drone. Είδαν όμως ότι, παρά τα μέτρα που ελήφθησαν, οι μπάλες συνεχίζουν την κίνησή τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, κάνοντας «καταδυτικούς ελιγμούς».

Μετά από αυτό, ανέφεραν τις μπάλες στις αρχές, οι οποίες επικοινώνησαν με άλλους στρατιωτικούς και έλαβαν πληροφορίες από αυτούς ότι οι μυστηριώδεις μπάλες δεν ανήκαν στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ούτε ηταν μέρος της άσκησης .

Ο Beaty είπε προηγουμένως ότι έλαβε ημερολόγια από το USS Kidd, τα οποία περιέγραφαν ότι τον Ιούλιο του 2019 περικυκλώθηκε από τουλάχιστον τέσσερα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Αυτές οι αναφορές, και πολλές άλλες που διέρρευσαν από τον αμερικανικό στρατό, καθώς και πολλά βίντεο, έχουν πυροδοτήσει ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για τα UFO τα τελευταία χρόνια, πιθανώς το μεγαλύτερο από τη δεκαετία του 1980. Εξαιτίας αυτού, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δημιούργησε μια επίσημη δομή αναφοράς παρατήρησης UFO για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, και μέλη του Πενταγώνου, αξιωματούχοι πληροφοριών, γερουσιαστές, ακόμη και πρώην πρόεδροι έχουν μαζικά παραδεχτεί ότι ναι, υπάρχει κάτι ανεξήγητο στον ουρανό.

«Υπήρχαν παρατηρήσεις UAP (όπως αποκαλούνται όλο και περισσότερο τα UFO) που αγνοήθηκαν ή δεν αναφέρθηκαν ποτέ, αλλά σήμερα περισσότερο στρατιωτικό προσωπικό τις αναφέρει και αυτό οδηγεί σε περισσότερους άλλους που τολμούν να μιλήσουν γι' αυτό», λέει ο Beaty, δηλώνοντας ότι Ο στιγματισμός τέτοιων πραγμάτων διαβρώνεται σταδιακά αυτές τις μέρες. "Ήταν πολύ χειρότερα στο παρελθόν. Οι αξιωματικοί απέφευγαν ενεργά να αναφέρουν ή να μιλούν για συναντήσεις με το UAP, καθώς ο φόβος της αυτοκτονίας της σταδιοδρομίας ήταν πολύ πραγματικός γι 'αυτούς. Η απροθυμία να αναφέρουν ή να μιλήσουν για συναντήσεις με το UAP θεωρούνταν τότε δεδομένη."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications