Ο Σόρος ζήτησε από τις ρυθμιστικές αρχές να σταματήσουν την  αγορά  του Twitter από τον Έλον Μασκ, αλλά απορρίφθηκε

Μια συμμορία πολιτικής δράσης που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος, που ονομάζεται Ινστιτούτο Ανοικτών Αγορών, έστειλε αίτηση σε όλες τις ρυθμιστικές οντότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουν την αγορά του Twitter απο τον Έλον Μασκ, ωστόσο, δεν βρέθηκαν παρατυπίες και η καταγγελία απορρίφθηκε.

Η αναφορά υποβλήθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), αρμόδια για τη ρύθμιση των καλωδιακών, του διαδικτύου, των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών επικοινωνιών σε όλη τη χώρα. στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC), αρμόδια για τη ρύθμιση των μονοπωλίων· και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ), το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Λευκού Οίκου.

«Η συναλλαγή αποτελεί άμεση απειλή για την αμερικανική δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης», εξηγεί η καταγγελία, η οποία αναφέρει τον νόμο Telegraph του 1860 ως απόδειξη ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει αυτό το είδος αγοράς.

Ο νόμος Telegraph ήταν νόμος που ψηφίστηκε το 1860 από το Κογκρέσο που σταμάτησε την αγορά των δικαιωμάτων και αντ 'αυτού η κυβέρνηση άνοιξε την αγορά σε διαγωνισμό, τον οποίο κέρδισε η ιστορική εταιρεία επικοινωνιών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Western Union.

Όλες οι οντότητες αρνήθηκαν το αίτημα και η FCC ήταν η πιο σθεναρή στην απόρριψή της. Ο Επίτροπος Brendan Carr, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την αποδοχή ή την απόρριψη αυτών των αναφορών .

«Η FCC δεν έχει καμία εξουσία να σταματήσει την αγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ και να προτείνει κάτι διαφορετικό είναι γελοίο. Ολόκληρη η FCC ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχθούμε αυτά τα επιπόλαια επιχειρήματα», απάντησε ο Carr σε μια δήλωση.

Εδώ έχουμε μια εγκληματική οργάνωση των διεθνών συμμοριτών της γνωστης ράτσας με εμφανιζόμενο ως χρηματοδοτη τον Σόρος να δίνουν εντολές παντού αντί να συλληφθούν όλοι ως μελή εγκληματικής οργάνωσης , το ίδιο γίνεται και στην Ελλαδα οι συμμορίες τους δίνουν εντολες ακόμη και στους φερόμενους εισαγγελείς αφου πρώτα βγάζουν δικούς νομούς , και όλα αυτά γίνονται με τους χρήσιμους ηλίθιους που άπλα ακολουθούν πρωτοκολλά και φτάνουν στο σημείο να εκτελούν εντολές των συμμοριτών μεσώ των συμμοριών τους που ονομαζουν "οργανισμούς" και με αυτο τον απλο τρόπο οι διεθνές συμμορίτες ελέγχουν τα πάντα (!) άρα το πρόβλημα ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications