Τέλος τα πιστοποιητικά από 1η Μαΐου – Ένα υποχρεωτικό τεστ θα κάνουν οι ανεμβολίαστοι

Η παράνοια θα συνεχιστεί 1η Σεπτεμβρίου τα μέτρα θα επανεξεταστούν γιατί και ο "ιός" θα πάρει άδεια για το καλοκαίρι γιατί κουραστικέ και απο Σεπτέμβριο θα ξανα πιάσει δουλειά (!) μέσα στην παράνοια τους αυτο ειναι πολύ πιο λογικό πάντως..

Θα συνεχιστεί 1η Σεπτεμβρίου και μηδαμινή απήχηση στο facebook με εντολή συμμοριτών για να βλέπουν οι μάζες μονο δίκες τους έγκυρες πήγες διασποράς ψευδών ειδήσεων και τρομολαγνείας ??? αυτά και αλλα πολλά έκαναν οι συμμορίτες επι 2 χρόνια που δήθεν κόπτονται για την υγειά των μαζών,οι οποίες μάζες συνεχίζουν να διαβαζουν έγκυρες πήγες τους ενώ γνωρίζουν ότι έδωσαν και χιλιαδες ευρώ φανερά τυπου λίστα Πέτσα για να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου για πανε για μπολιασμά απο εκεί και πέρα η λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά .

Το νέο οδικό χάρτη χαλάρωσης των μέτρων παρουσίασε κάποιος Θάνος Πλεύρης που τον έχουν βάλει να παριστάνει τον υπουργό υγείας, ενώ όλοι κάνουν ότι τους λενε οι συμμορίτες και μεσώ του λεγόμενου ΠΟΥ .

Ο οδικός χάρτης ΔΕΝ περιλαμβάνει επίδειξη πιστοποιητικών νόσησης και εμβολιασμού, μάσκες, ενώ θα καταργηθούν και τα self test στα σχολεία.

Όλα τα μέτρα θα επανεξεταστούν από 1η Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η κατάργηση των μέτρων:
Από 1η Μαΐου έως 31 Αυγούστου αίρεται η επίδειξη του πιστοποιητικού νόσησης και εμβολιασμού σε όλους τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Το επόμενο διάστημα θα εξεταστεί και η άρση επίδειξης πιστοποιητικού για είσοδο στη χώρα.
Από 1η Ιουνίου θα αρθεί η υποχρεωτικότητα χρήσης μάσκας στους κλειστούς χώρους.
Από 1η Μαΐου καταργούνται τα self test και η επιστροφή των μαθητών στο σχολείο θα γίνει χωρίς τη διενέργεια τεστ.
Από 31 Μαΐου ως 31/8 επανέρχεται η πληρότητα στο 100% των εσωτερικών χώρων.

Όλα τα μέτρα θα επανεξεταστούν από 1η Σεπτεμβρίου.

Το Πάσχα θα γιορταστεί με τα υπάρχοντα μέτρα.

Θα λάβουν χώρα όλες οι εκδηλώσεις και θα υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας έξω από τις εκκλησίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications