Σοκ στους κύκλους των ελληνόφωνων αλλα και σε ορδές νεοελλήνων :  Στο νοσοκομείο η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ

Οι Νεοέλληνες την θεωρούν "σπουδαία διανοούμενη Ελληνίδα" αφου αντιγράφουν αυτα που λενε οι ελληνόφωνοι,(ως συνήθως) όπως ο χριστιανο-el.gr που εκανε copy paste απο το newsbomb αφου γράφει οτι απο εκεί πήρε την φώτο με την φάτσα της, αν και η "είδηση" ειναι σε όλες τις σελίδες ελληνόφωνων...

Και γράφουν τα εξής αυτοι οι Νεοέλληνες υποτίθεται σε "αφυπνισμένες" σελίδες τους και "κατα του συστήματος" :

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σπουδαία Ελληνίδα διανοούμενη, υπέστη κάκωση στα πλευρά, μετά από πτώση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Wikipedia: Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ- Ελληνίδα βυζαντινολόγος ιστορικός μικρασιατικής καταγωγής (αχαχαχα!! ) αυτή Ελληνίδα μικρασιατικής καταγωγής? και το ιστορικός απο που προκύπτει? και όμως ορδες νεοελλήνων αυτό πιστεύουν οπως και πως όλοι στην Ελλάδα ειναι απόγονοι του Πλάτωνα μονο και μονο επειδή γεννήθηκαν στον ελλαδικό χώρο λες και στα 2000 χρόνια δεν είχε μπει καμια άλλη ράτσα στο ελλαδικό χώρο, ακομα και αν παραλήψεις ολα τα αλλα πως γίνεται ορδές στην Ελλάδα να διαβάζουν πχ Πρώτο θέμα αντί για ιστοσελίδες μυστικισμού και πνευματισμού?που ειναι το αρχαίο πνεύμα σε αυτούς τους Νεοέλληνες εφόσον το πνεύμα ειναι αθάνατο έπρεπε να ειναι και αυτοι μύστες ως απόγονοι αρχαίων αντί να διαβαζουν σημιτικές χαζομάρες ως σοβαρά θέματα, και η μονή σχέση που εχουν με τον πνευματισμό ειναι μεσώ του Χριστιανισμού που επίσης ειναι εισαγόμενη θρησκεία εις στην Ευρώπη και να λενε για την μασονικη φράση θεωρίες συνωμοσίας ?

Wikipedia: Κατά τα Δεκεμβριανά ακολούθησε τον ΕΛΑΣ Αθηνών στην υποχώρηση του από την Αττική, και επέστρεψε στον Βύρωνα μετά την Συμφωνία της Βάρκιζας.

Τι άλλο θα ηταν η "σπουδαία Ελληνίδα" εκτος απο κομμουνιστρια? λένε και καμιά αλήθεια εκεί στην Wikipedia αφου οι μάζες ούτως η άλλως δεν καταλαβαίνουν τίποτα , εδώ παραδέχονται ότι ειναι από της ρατσας τους που έχει κομμουνιστικες τασεις, αλλα ακομα και αν δεν το έγραφαν αυτο, μονο να την ακούσεις να μιλάει καταλαβαινεις αμέσως τι ράτσας ειναι από αυτά που λέει , βεβαία δεν ισχύει αυτο για ορδες Νεοέλληνες η για αυτούς που έχουν πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων..

Πέραν του ότι δεν μοιάζει για Ελληνίδα και μάλιστα μικρασιατικής καταγωγής ούτε καν εκφυλισμένη οι γνήσιοι μικρασιάτες έμοιαζαν σαν τους "κακούς ναζι" γιαυτό τους έσφαζαν μεσώ του Στάλιν αλλα αυτα ειναι πυρηνική φυσική για δογματικούς Νεοέλληνες που μαλιστα νομιζουν πως οι Γερμανοι ηταν μογγολοι.

Γέννηση 29 Αυγούστου 1926 Αθήνα δήλαδη 96 χρονών ειναι το ερπετό έχει ξεπεράσει και το άλλο ερπετό που παριστάνει την βασίλισσα και δεν λέει να ψοφήσει ("σπουδαία διανοούμενη Ελληνίδα" για κοιμησμένους τι ακριβώς εχει κανει και ειναι σπουδαία ?) , της έχουν δώσει και μασονικά και βρετανικά βραβεία για τις υπηρεσίες της (Ελληνίδα όμως ) , και τα γράφουν και δημοσια στην wikipedia τους αλλα που μυαλό οι μάζες? .... στο μεταξύ ακούν για "ερπετό" και λένε τι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτό? μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη τους να παπαγαλίζουν μασονικές φράσεις .

Άλλοι νομίζουν ότι το λέμε επειδή το είπε κάποιος David Icke για να το παίζουμε έξυπνοι (όπως κάνουν αυτοί) λες και εμείς δεν μπορούμε να δούμε τι γίνεται με βαση την απλη λογική που δεν υπαρχει στους πολλους καθώς τα άλογα κανουν κουμάντο στην ψευδό-λογική τους που νομιζουν ότι έχουν και οχι ο Ηνίοχος , και μάλιστα εχουμε πάει πολύ πιο βαθιά απο τον David Icke αλλα αυτα ειναι για πολύ λίγους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications