Ένα περίεργο «σύννεφο» πάνω από την Αλάσκα προκάλεσε φήμες πανικού

Φωτογραφίες με ένα περίεργο «σύννεφο» πάνω από ένα βουνό στην Αλάσκα (ΗΠΑ) έχουν προκαλέσει πολλές φήμες πανικού: από την πτώση ενός UFO μέχρι την επίθεση ενός «μυστικού ρωσικού όπλου».

Οι φήμες ανησύχησαν τόσο πολύ τα κοινωνικά δίκτυα που ο στρατός της Αλάσκας και το Κέντρο Συντονισμού Διάσωσης ερεύνησαν και ανακοίνωσαν ότι δεν ήταν τόσο τρομακτικό.

Είναι αλήθεια ότι αυτή η εξήγηση δεν ικανοποίησε όλους. Ένα παράξενο «σύννεφο» σαν έπεσε κάτι εντοπίστηκε πάνω από το Lazy Mountain την περασμένη Πέμπτη και οι εικόνες έγιναν γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτα απ 'όλα, οι τοπικές αρχές έλεγξαν αν είχε σημειωθεί αεροπορικό δυστύχημα εκεί και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν αναφορές για εξαφανισμένα αεροσκάφη ή ελικόπτερα, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών, στην περιοχή.

Άλλες υποθέσεις περιελάμβαναν πτώση δορυφόρου από το διάστημα, πρόσκρουση μετεωρίτη ή ρωσικό πύραυλο. Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι λίγο πριν την ανακάλυψη του παράξενου σύννεφου, ένα μεγάλο εμπορικό αεροσκάφος πέταξε πάνω από το βουνό, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο Κένεντι στη Νέα Υόρκη.

Επικοινώνησαν με το αεροπλάνο, διαπίστωσαν ότι όλα ήταν εντάξει με αυτό και ότι δεν είχε κανένα τεχνικό πρόβλημα. Έτσι, τελικά, οι αρχές έμειναν με μια μόνο λογική εκδοχή, την οποία έθεσαν ως εξήγηση - το περίεργο σύννεφο contrail υποτίθεται ότι ήταν απλώς καυσαέρια από αυτό το εμπορικό αεροσκάφος (!)

Η αλλόκοτη εμφάνιση εξηγήθηκε από το γεγονός ότι «υπήρχε ένας συνδυασμός ενός contrail και του ανατέλλοντος ηλίου». Πολλοί χαρακτήρισαν αυτή την εξήγηση πλήρη ανοησία και οχι άδικα αφού φαίνεται στις φωτογραφίες σαν κάτι να πέφτει απο τον ουρανό , και μια προσπάθεια απλώς να κρύψουν άλλη μια συντριβή UFO. Και το γεγονός ότι ο στρατός συμμετείχε στην έρευνα πρόσθεσε αξιοπιστία σε αυτή τη θεωρία, τι δουλειά έχει ο στρατός αν ηταν άπλα δήθεν καυσαέρια από αεροπλάνο ? και γιατί έχουν κάθετη πορεία τα υποτιθέμενα καυσαέρια που "τυχαια" μοιάζουν σαν να ένα φλεγόμενο αντικείμενο που πέφτει?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications