Νέα Σμύρνη: Πατέρας βίαζε την κόρη του - Την έκαιγε στην κουζίνα όταν αντιστεκόταν

Νέα Σμύρνη: Ένα 10χρονο κορίτσι στη Νέα Σμύρνη ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη από τον Ρουμάνο πατέρα του, ο οποίος την κακοποιούσε και την βίαζε.

Ο Ρουμάνος που ήταν σεσημασμένος για κλοπές, όχι μόνο κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, αλλά έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει κάθε φορά που αντιδρούσε.

Η φρίκη που βίωνε το παιδί αποκαλύφθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νέας Σμύρνης από πρόσωπο από το περιβάλλον του Ρουμάνου, το οποίο περιέγραψε όλη τη φρίκη που ζούσε η 10χρονη.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, μετά από ενημέρωση της Εισαγγελέως Ανηλίκων, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον κτηνώδη Ρουμάνο και να οδηγήσουν την 10χρονη στο Παίδων.

Μετά την ανάρρωση του, το παιδί αναμένεται να οδηγηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Αν και ο πατέρας αρνείται τη σεξουαλική κακοποίηση και αποδέχεται μόνο ότι χτύπαγε τη μικρή, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε την κόλαση που έχει περάσει το 10χρονο κορίτσι. Μάλιστα, μόλις είναι ψυχολογικά έτοιμη, θα δώσει κατάθεση και στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications