Μαγιορκίνης: «Δεν είχαμε κρούσματα ηπατίτιδας σε παιδιά τα τελευταία χρόνια, γιατί είχαμε καραντίνα» (!)

«Αν πρόκειται για τον αδενοϊό 41 ειναι εξαιρετικά δύσκολο να τον περιορίσουμε, καθώς είναι πιο μολυσματικός ακόμη και από τον κορωνοϊό» (άφου δεν "ξερει" τι ειναι γιατί μιλαει?)

Την εκτίμηση ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να περιοριστεί η εξάπλωση της οξείας ηπατίτιδας, που έχει πλήξει τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, εξέφρασε ο "καθηγητής" επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης (που ακριβώς ειναι "καθηγητής"? ).

Αν και εκτιμά ότι στη χώρα μας δε θα υπάρξει μεγάλος αριθμός κρουσμάτων, ο Γκίκας Μαγιορκίνης υποστηρίζει ότι θα καταγραφούν 5 με 10 βαριά περιστατικά: «Υπάρχουν πολλά κρούσματα σε πολλές χώρες που δεν συνδέονται μεταξύ τους. Υπάρχουν συρροές κρουσμάτων. Είναι λίγο πολύ “ορφανά”, κάτι που σημαίνει είτε ότι πρόκειται για μία εκτεταμένη εξάπλωση, είτε για το ότι πρόκειται για έναν ιό που κυκλοφορεί πολλά χρόνια. Το γεγονός ότι δεν τον είχαμε δει τα τελευταία χρόνια σε παιδιά οφείλεται πιθανότατα στο γεγονός ότι είχαμε καραντίνα».

Σε ό,τι αφορά στον παράγοντα που προκάλεσε αυτή τη νέα μορφή ηπατίτιδας, ο κ. Μαγιορκίνης ανέφερε ότι μέχρι στιγμής γίνονται μόνο υποθέσεις, ωστόσο εκτίμησε ότι ο λόγος που βλέπουμε κρούσματα αυτήν την περίοδο σε παιδιά οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η ηπατίτιδα τα προηγούμενα χρόνια προσέβαλε τους μεγαλύτερους, οι οποίοι έχουν αποκτήσει ανοσία.

Νέα μορφή ηπατίτιδας??? και τα μπόλια που κάνατε σε όλους απο μικρά υποτίθεται για την "ηπατίτιδα Β" ?
Το εμβόλιο ηπατίτιδας Β είναι ένα εμβόλιο για την πρόληψη της ηπατίτιδας Β. Η πρώτη δόση του συστήνεται 24 ώρες μετά την γέννηση με επιπλέον χορήγηση δύο ή τριών δόσεων στη συνέχεια , αυτά γράφουν, και στην wikipedia τους σχέτικα με την ηπατίτιδα γράφουν ασυναρτησίες (ως συνήθως )με τόσα μπόλια που κανουν στις μάζες τάχα για ιούς από μωρά εξηγείται και ένα άλλο γεγονός, που οι μάζες δεν μπορουν ούτε καν να καταλάβουν αφού δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά , και επειδή έχει παρατραβήξει στο αστείο με αφορμή το Covid από ορδές ανεγκέφαλους που λένε για "φασιστικά ναζιστικά" μετρά: πρόσφατα παρατηρήθηκε πως κάποιοι στο εξωτερικό που δεν ειναι και τέρατα εξυπνάδας αφού και ίδιοι βάζουν τα γνωστά παραμυθία σε άλλα θέματα, τουλάχιστον ξέρουν ότι οι "κακοί ναζι" ήσαν κατα των εμβολίων και έβαλαν σχετικό post κατα της παράνοιας που επικρατεί από ορδές δήθεν " αφυπνισμένων " ...

Αλλά στο Ελλαδιστάν το έχουν σε κακο να μην παπαγαλίζουν σημιτικά παραμυθία στα πάντα όμως,δηλαδή η σήψη ειναι τοσο μεγαλη που ακομα και αυτοι που εμφανίζονται ως αφυπνισμένοι οι περισσοτεροι ειναι εντελώς στόκοι και παπαγαλίζουν στο ίδιο ρεφρέν σημιτικές ηλιθιότητες , μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο ορδές να αποκαλούν τους συμμορίτες με δίκες τους ταμπέλες στοχοποίησης για τους εχθρούς τους και των λογικών σκεπτόμενων ανθρώπων , όπως το "φασίστες" (!) ..από εκεί και πέρα όσοι έχουν απομείνει με στοιχειώδες λογική μπορουν να ρίξουν μια μάτια με τι βλακώδες και εντελώς ηλίθιο τρόπο σκέφτονται οι γύρω τους και με τι λυσσά λενε εντελώς παρανοϊκά πράγματα ως δεδομένα και μιλάνε για πράγματα που δεν έχουν ιδέα αντιγράφοντας άπλα τι λενε οι συμμορίτες στην wikipedia και λοιπες έγκυρες πήγες τους για να το παιξουν εξυπνοι ,δηλαδή έχουν και το μοχθηρό στοιχείο, για να καταλάβουν ότι αναμεσα μας ζουν άτομα που πνευματικά δεν απέχουν πολυ απο τα ζώα, οι συμμορίτες τα ονομαζουν goim και ειναι η μοναδική αλήθεια που λένε και ο σκοπός τους ειναι να γίνουν όλοι ή να πέσουν στο επίπεδο των goim .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications