Στη στρεβλή «λογική» του εμβολιασμού των παιδιών για την προστασία των ηλικιωμένων (!)

RW Malone.- «Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν απαιτήθηκε από παιδιά να ρισκάρουν, να κάνουν θυσίες και να πεθάνουν για να προστατεύσουν τους ηλικιωμένους. Έχουμε υποχρέωση πίστης απέναντι στα παιδιά μας. Οι ηλικιωμένοι θυσιάζονται για τα παιδιά σε μια ηθική κοινωνία, σε μια εύρωστη κοινωνία, σε μια κοινωνία για την οποία είμαστε περήφανοι. Δεν λέμε στα παιδιά να ρισκάρουν για να προστατεύσουν τους ηλικιωμένους. Πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι και να πάρουμε μια ηθική απόφαση και μια ηθική επιλογή για τα παιδιά μας». – Robert F. Kennedy, Jr. Μαρτυρία ενώπιον του νομοθετικού σώματος της Πολιτείας της Λουιζιάνα.

Συνειδητοποίησα για πρώτη φορά τη στρεβλή λογική του εμβολιασμού των παιδιών για την προστασία των ηλικιωμένων όταν είδα την εκστρατεία «έμμεσου μάρκετινγκ» του CNN για τον εμβολιασμό των παιδιών με ένα πειραματικό, μη αδειοδοτημένο προϊόν Pfizer.

Μετά το σοκ που συνειδητοποίησα ότι αυτό που συνέβαινε ήταν ότι η Pfizer χρησιμοποιούσε το CNN ως υποκατάστατο για να διαφημιστεί απευθείας στα παιδιά, τροφοδοτώντας τη ζήτηση των καταναλωτών και ωθώντας το USG/CDC να αγοράσει επιπλέον εμβόλια SARS-CoV -2 ΗΠΑ χωρίς άδεια από την Pfizer, αφιέρωσα χρόνο να εξετάσετε το κλιπ πιο προσεκτικά και να σκεφτώ τι γράφτηκε στο σενάριο.

Δεν είμαι πλέον σίγουρος ότι τα παιδιά ήταν η αγορά-στόχος, νομίζω ότι οι ηλικιωμένοι ήταν αυτοί που έβλεπαν τηλεόραση και απολάμβαναν τον συνεχή καταιγισμό φόβου του CNN σχετικά με τον SARS-CoV-2.

Το άρθρο του CNN στην πραγματικότητα προωθεί τη λογική ότι μια ηλικιωμένη γιαγιά πρέπει να προγραμματίσει και να μεταφέρει στον εγγονό της να λάβει ένα μη αδειοδοτημένο πειραματικό ιατρικό προϊόν, και ότι η γιαγιά είναι αυτή που υποστηρίζει ότι το παιδί συμφωνεί με αυτή τη διαδικασία.

Και αυτό προωθείται από έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό που εργάζεται για το CNN, τον Δρ Sanjay Gupta.

Έχοντας αναρτήσει αυτή την παρατήρηση στο Twitter, γελοιοποιήθηκα αμέσως και με κηλιδοποίησαν διάφορα σκιερά μέσα ενημέρωσης, που φαίνεται να πιστεύουν ότι οι προσωπικές επιθέσεις είναι ένα εύλογο υποκατάστατο και οχι η εξέταση της λογικής των δηλώσεών μου.

«Η χρήση έμπιστων και αγαπημένων προσωπικοτήτων σε αυτήν την προπαγανδιστική επίθεση για να παρακινηθούν τα παιδιά να υποβάλλονται σαν πειραματόζωα σε ενέσεις με ένα πειραματικό ιατρικό προϊόν υψηλού κινδύνου, μηδενικής ευθύνης χωρίς αποδεδειγμένο όφελος για τα παιδιά, είναι ασυνείδητη και αηδιαστική. Η Big Pharma έχει μετατρέψει το Big Bird σε θηρευτή παιδιών». – Robert F. Kennedy, Jr.

Απλά σταματήστε για μια στιγμή. Σκεφτείτε τι συμβαίνει εδώ.
Εάν αποφασίσετε να δώσετε αυτό το προϊόν στο παιδί σας ή επιτρέψετε στο κράτος να εισχωρήσει στην οικογένεια και να σας αναγκάσει να εμβολιάσετε το παιδί σας, υπάρχει πιθανότητα το παιδί σας να υποστεί σοβαρή βλάβη από το εμβόλιο.

Η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι πολύ μεγαλύτερη από την πιθανότητα να τραυματιστεί σοβαρά το παιδί σας από τον SARS-CoV-2.
Αυτό είναι πιθανό να ισχύει ιδιαίτερα για την παραλλαγή Omicron. Παρά τον φόβο που μπορεί να υποβληθεί από το CNN και άλλα μέσα ενημέρωσης. Αυτό είναι ένα επιστημονικό γεγονός.

Ειλικρινά, έχω βαρεθεί πραγματικά τη συντονισμένη προπαγάνδα, τη λογοκρισία και την κοινωνική μηχανική που προωθείται από την Pfizer, τους «υπάλληλους δημόσιας υγείας», τα μέσα ενημέρωσης και τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ίσως και εσύ; Αν ναι, ανήκετε στο 20-30% του παγκόσμιου πληθυσμού που συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο ότι έχει εξαπατηθεί. Λοιπόν, στην πραγματικότητα (λέγοντάς το όπως είναι), είπαν ενεργά ψέματα και εκαναν ψυχολογική χειραγωγήση.

Η δήλωση που ετοιμάστηκε στην αρχή αυτής της ανάρτησης προέκυψε όταν πήγα στο Πουέρτο Ρίκο για να συναντηθώ με συναδέλφους που υποστηρίζουν τη Διεθνή Συμμαχία Ιατρών και Ιατρικών Επιστημόνων περισσότερων από 16.000 ατόμων, όπου ετοιμάσαμε την ισχυρή και συνοπτική δήλωση των γεγονότων για να ειδοποιήσουμε τους γονείς για το τι εγγράφουν εάν συμφωνήσουν να ακολουθήσουν την αφήγηση που μας πωλούν τόσο ενεργά και να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Αυτό βιντεοσκοπήθηκε ως δήλωση που διανέμεται σε όλο τον κόσμο μέσω πολλών ανεξάρτητων καναλιών ώστε να μην μπορεί να αφαιρεθεί από τους λογοκριτές.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήσαμε μια εκδήλωση Q&A με ζωντανή ροή που επικεντρώθηκε στον εμβολιασμό των παιδιών με το εμβόλιο Pfizer SARS-CoV-2. Στην εκδήλωση μόνο με πρόσκληση συμμετείχαν περισσότεροι από 50 ντόπιοι γιατροί και γονείς. Το κείμενο της δήλωσης στην αρχή αυτής της ανάρτησης είναι πραγματικά ωμό και μπορεί να φαίνεται σοκαριστικό σε κάποιους. Αλλά νομίζω ότι η ώρα να αναλύσουμε προσεκτικά την αλήθεια έχει περάσει πολύ καιρό. Τα παιδιά βλάπτονται από την παράλογη βιασύνη για την επίτευξη καθολικού εμβολιασμού.

Ελάχιστοι, αν υπάρχουν, έχουν βγει με μια τόσο σύντομη και ξεκάθαρη δήλωση σχετικά με την πραγματικότητα του τι ζητούν από τους γονείς και τα παιδιά τους οι κυβερνητικοί γραφειοκράτες και τους αναγκάζουν να κάνουν.

Αλλά πολλοί έχουν υποβληθεί σε τόση προπαγάνδα,και τέτοιο σκόπιμο υπνωτισμό, ώστε να αποδεχθούν τη λογική ότι είναι καλή ιδέα να εμβολιάζουμε τα παιδιά μας με ένα πειραματικό προϊόν για να προστατεύσουμε το μικρό τμήμα του πληθυσμού.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το CDC, περισσότερο από το 60% του συνολικού πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εμβολιαστεί και περίπου το 45% του συνολικού πληθυσμού έχει ήδη μολυνθεί από τον ιό, έχει αναρρώσει και έχει αναπτύξει φυσική ανοσία.

Οι ηλικιωμένοι είναι βαριά εμβολιασμένοι.
Τα εμβόλια δεν εμποδίζουν να μολυνθείτε, να αναπαράγετε υψηλά επίπεδα ιού και να μεταδώσετε τη μόλυνση σε άλλους.
Θα το ξαναπώ: οι ηλικιωμένοι είναι άκρως εμβολιασμένοι.
Το πρόβλημα είναι ότι τα εμβόλια δεν κάνουν αυτό που υποτίθεται ότι κάνουν:να αποτρέπουν τη μόλυνση και την εξάπλωση του ιού. Αυτό συμβαίνει ακόμη περισσότερο με την παραλλαγή Omicron.

Λοιπόν, τι να κάνουμε;
Ξεκινήστε να εμβολιάζετε παιδιά που, εκτός και αν έχουν άλλα σημαντικά προβλήματα, αποφεύγουν τον COVID-19 όπως κάνουν τους περισσότερους άλλους ιούς RNA του αναπνευστικού;

Ή αρχίστε να επιτρέπετε στους γιατρούς να θεραπεύουν ασθενείς με COVID-19 στα εξωτερικά ιατρεία για να τους αποτρέψουν από το να φτάσουν στο νοσοκομείο όπου (σχεδόν αποκλειστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες) είναι ανοσοκατασταλμένοι με υψηλά επίπεδα δεξαμεθαζόνης, τοποθετημένα σε κατάσταση παρόμοια με το φαγητό και έναν αναπνευστήρα και υποβλήθηκε σε θεραπεία με Remdesivir (το οποίο είναι σαφώς τοξικό και μιμείται πολλές από τις τοξικότητες του ιού);

Αυτό είναι τρελό.
Και αντανακλά μια βαθιά αλαζονεία από την πλευρά της ελίτ.
Ισχυρίζονται ότι κατανοούν την ανοσολογία, την ιολογία και την εξελικτική βιολογία τόσο καλά που μπορούν ελεύθερα να παίξουν με τις ζωές των παιδιών μας χρησιμοποιώντας μια πειραματική τεχνολογία και ένα προϊόν βιαστικού εμβολίου που δεν είναι ούτε ασφαλές ούτε αποτελεσματικό με βάση τα βιοηθικά πρότυπα και τη συναίνεση που έχουν αναπτυχθεί. δεκαετίες.

Η αλαζονεία είναι ο πιο ευγενικός όρος που μπορώ να σκεφτώ.
Κανείς μας δεν είναι αθάνατος.
Παρά τους στόχους της ατζέντας του μεταανθρωπισμού. Ο θάνατος δεν μπορεί να αποφευχθεί. Περνάμε από αυτόν τον κόσμο και ελπίζουμε να τον αφήσουμε λίγο καλύτερα όταν θα φύγουμε. Τα παιδιά μας είναι η μόνη αληθινή κληρονομιά, η μόνη πραγματική μορφή αθανασίας.
Παρακαλούμε προστατέψτε τα και μην τους ζητάτε να κάνουν θυσίες με την υγεία τους για λογαριασμό σας. Ξέρετε ότι αυτό είναι λάθος. Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε μια ενέργεια που δεν μπορεί ποτέ να αναιρεθεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications