Χιλιάδες άνθρωποι ζητούν τη σύλληψη του Μπιλ Γκέιτς έξω από το Εμπορικό Κέντρο του Βανκούβερ

Χιλιάδες αγανακτισμένοι σκεπτόμενοι περικύκλωσαν το Εμπορικό και Συνεδριακό Κέντρο του Βανκούβερ (Καναδάς) απαιτώντας τη σύλληψη του Μπιλ Γκέιτς πριν εμφανιστεί ο συμμορίτης στην ομιλία του TED, στην οποία είχε ήδη περιγράψει τα σχέδιά του για τα εμβόλια.

Οι σκεπτόμενοι κινητοποιούνται εδώ και εβδομάδες για τον συμμορίτη που έχει προωθήσει τις πειραματικές ενέσεις που έχουν στοιχίσει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο και έχουν αφήσει σοβαρά προβλήματα σε άλλους.

Ο Κρις Σκάι, ένας ένθερμος ακτιβιστής της ελευθερίας που έχει συλληφθεί πολλές φορές ενώ διαμαρτυρόταν για τις εντολές εμβολιασμού στον Καναδά, οδήγησε το πλήθος των διαδηλωτών που παρέλασαν ειρηνικά στην μπροστινή πύλη του συνεδριακού κέντρου.

«Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς! Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς!» βροντοφώναξαν δεκάδες διαδηλωτές.«Σύμφωνα με διάφορες αναρτήσεις στο Facebook, έχουν οργανωθεί κομβόι από το νησί Βανκούβερ, το Okanagan και πιθανώς ακόμη και την Αλμπέρτα», αναφέρει το Straigt.com.

Στη διαδήλωση κατά του Γκέιτς συμμετείχαν και γιατροί.
«Όποιος γιατρός αρχίζει να μιλάει ενάντια στις εντολές, και κατα της αφήγησης των μέσων ενημέρωσης, πληρώνει ένα τίμημα», είπε η Δρ Σοφία Μπέιφιλντ.

«Πολλοί από τους συναδέλφους μας, χειρουργούς και ακτινολόγους, που εργάζονται σε νοσοκομεία, δεν έχουν εργαστεί από τον Οκτώβριο. Είναι ντροπή ».

Με τα δικα τους μέσα μαζικης υπνωσης και οχι ενημέρωσης και τους ελεγκτές γεγονότων που ανήκουν στην ίδια συμμορία "TED" όλως τυχαίως όπως ο συμμορίτης που παριστάνει τον ειδικό στα δήθεν fake news , να επιμένουν για θεωρίες συνωμοσίας, ενώ οι ίδιοι λένε για μείωση πληθυσμού. Σε μια ευρέως δημοσιευμένη παρουσίαση του 2010 , ο Gates περιέγραψε σχέδια για χρήση εμβολίων για την επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού και τις εκπομπές άνθρακα.

«Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους», είπε ο Γκέιτς κατά τη διάρκεια της ομιλίας. «Ο αριθμός αυξάνεται σε περίπου 9.000 εκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε εξαιρετική δουλειά με νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη και υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μειώσουμε αυτόν τον αριθμό ίσως κατά 10 ή 15%.

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Ξεσκιστε τους.Ειναι ψυχοπαθεις και διεστραμμενοι.Το μυαλο τους ειναι βρωμικο και η ψυχη τους βοθρος.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications