Viganò: Οι παγκοσμιοποιητές έχουν υποδαυλίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία για να εγκαθιδρύσουν την τυραννία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Η αφήγηση των μέσων ενημέρωσης
Αν δούμε τι συμβαίνει στην Ουκρανία, χωρίς να ξεγελιόμαστε από τις χονδροειδείς παραποιήσεις των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, συνειδητοποιούμε ότι ο σεβασμός των δικαιωμάτων των άλλων έχει αγνοηθεί εντελώς.

Στην πραγματικότητα, έχουμε την εντύπωση ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουν σκόπιμα να διατηρήσουν μια κατάσταση εμφανούς ανισορροπίας, ακριβώς για να καταστήσουν αδύνατη κάθε προσπάθεια ειρηνικής επίλυσης της κρίσης της Ουκρανίας, προκαλώντας τη Ρωσική Ομοσπονδία να πυροδοτήσει μια σύγκρουση . Εδώ έγκειται η σοβαρότητα του προβλήματος. Αυτή είναι η παγίδα που έχει στηθεί τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Ουκρανία, χρησιμοποιώντας και τις δύο για να επιτρέψει στην παγκοσμιοποιητική ελίτ να πραγματοποιήσει το εγκληματικό της σχέδιο.

Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο πλουραλισμός και η ελευθερία της έκφρασης, που τόσο επαινούνται σε χώρες που αυτοαποκαλούνται δημοκρατικές, υπονομεύονται καθημερινά από τη λογοκρισία και τη μισαλλοδοξία απέναντι σε απόψεις που δεν ευθυγραμμίζονται με την επίσημη αφήγηση.

Αυτού του είδους οι χειρισμοί έχουν γίνει ο κανόνας κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας, εις βάρος των αντιφρονούντων γιατρών, επιστημόνων και δημοσιογράφων, οι οποίοι έχουν απαξιωθεί και εξοστρακιστεί και μόνο για το γεγονός ότι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την αποτελεσματικότητα των πειραματικών εμβολίων. Δύο χρόνια μετά, η αλήθεια για τις αρνητικές επιπτώσεις και την ατυχή διαχείριση της έκτακτης ανάγκης υγείας τους έχει αποδείξει ότι έχουν δίκιο, αλλά η αλήθεια αγνοείται πεισματικά γιατί δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ήθελε και θέλει το σύστημα σήμερα.

Εάν τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης μπόρεσαν μέχρι στιγμής να πουν ευθαρσώς για ένα θέμα αυστηρής επιστημονικής σημασίας, διαδίδοντας ψέματα και κρύβοντας την αλήθεια, θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί, στην παρούσα κατάσταση, θα έπρεπε ξαφνικά να ξαναβρούν τέτοια πνευματική ειλικρίνεια και σεβασμό στον κώδικα συμπεριφοράς, και ηθική που απορρίπτεται ευρέως με τον COVID.

Αλλά εάν αυτή η κολοσσιαία απάτη έχει υποστηριχθεί και διαδοθεί από τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να αναγνωριστεί ότι τα εθνικά και διεθνή ιδρύματα υγείας, οι κυβερνήσεις, οι δικαστές, οι αρχές επιβολής του νόμου και η καθολική ιεραρχία μοιράζονται την ευθύνη για την καταστροφή, ο καθένας στη δική του σφαίρα υποστηρίζοντας ενεργά ή μη αντίθεση με την αφήγηση: μια καταστροφή που έπληξε δισεκατομμύρια ανθρώπους στην υγεία τους, την περιουσία τους, την άσκηση των ατομικών τους δικαιωμάτων και ακόμη και την ίδια τη ζωή τους.

Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι όσοι έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα για την υποστήριξη μιας σκόπιμα και κακόβουλα ενισχυμένης πανδημίας θα μπορούσαν ξαφνικά να έχουν ένα χτύπημα αξιοπρέπειας και να δείξουν φροντίδα για τους πολίτες και την πατρίδα τους σε πόλεμο.

Αυτά, βέβαια, μπορεί να είναι τα συνετά αντανακλαστικά όσων θέλουν να παραμείνουν ουδέτεροι και να μην κοιτάζουν με αποστασιοποίηση και αδιαφορία τα όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Αν και θέλουμε να περιορίσουμε την έρευνά μας μόνο στην οικονομική πτυχή, καταλαβαίνουμε ότι τα ίδια τα πρακτορεία ειδήσεων, η πολιτική και οι δημόσιοι θεσμοί εξαρτώνται από έναν μικρό αριθμό χρηματοπιστωτικών ομάδων που ανήκουν σε μια ολιγαρχία. Αυτή η ολιγαρχία δείχνει τα πλοκάμια της στον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε «φιλανθρωπικούς» θεσμούς όπως η Open Society του George Soros και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Όλες αυτές οι οντότητες είναι ιδιωτικές και δεν υπόκεινται σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό τους, και ταυτόχρονα έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν τις εθνικές κυβερνήσεις, μεταξύ άλλων μέσω των δικών τους αντιπροσώπων, οι οποίοι καλούνται να εκλεγούν ή να διοριστούν σε βασικές θέσεις. Οι ίδιοι το παραδέχονται, όταν γίνονται δεκτοί με κάθε τιμή από αρχηγούς κρατών και παγκόσμιους ηγέτες, τους σέβονται και τους φοβούνται ως οι αληθινοί κύριοι της μοίρας του κόσμου. Έτσι, όσοι κατέχουν την εξουσία στο όνομα του «λαού» καταπατούν τη βούληση του λαού και περιορίζουν τα δικαιώματά του, είναι υπάκουοι αυλικοί κυρίων που κανείς δεν επέλεξε , αλλά που ωστόσο υπαγορεύουν την πολιτική και οικονομική τους ατζέντα στα έθνη. .

Στη συνέχεια ερχόμαστε στην κρίση της Ουκρανίας, η οποία μας παρουσιάζεται ως συνέπεια της επεκτατικής αλαζονείας του Βλαντιμίρ Πούτιν απέναντι σε ένα ανεξάρτητο και δημοκρατικό έθνος στο οποίο σκοπεύει να διεκδικήσει παράλογα δικαιώματα. Ο «πολεμιστής Πούτιν» λέγεται ότι σφαγιάζει τον ανυπεράσπιστο πληθυσμό, που ξεσηκώθηκε γενναία για να υπερασπιστεί το έδαφος της πατρίδας του, τα ιερά σύνορα του έθνους του και τις παραβιασμένες ελευθερίες των πολιτών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες, «υπερασπιστές της δημοκρατίας», λένε λοιπόν ότι δεν μπορούν παρά να επέμβουν μέσω του ΝΑΤΟ για να αποκαταστήσουν την αυτονομία της Ουκρανίας, να εκδιώξουν τον «εισβολέα» και να εγγυηθούν την ειρήνη. Αντιμέτωποι με την «αλαζονεία του τυράννου», λέγεται ότι οι λαοί του κόσμου πρέπει να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο, επιβάλλοντας κυρώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία και στέλνοντας στρατιώτες, όπλα και οικονομική βοήθεια στον «φτωχό» Πρόεδρο Ζελένσκι, «εθνικό ήρωα» και «υπερασπιστή» του λαού του.

Ως απόδειξη της «βίας» του Πούτιν, τα μέσα ενημέρωσης διέδωσαν εικόνες βομβαρδισμών, στρατιωτικών ερευνών και καταστροφών, αποδίδοντας την ευθύνη στη Ρωσία. Και υπάρχουν και άλλα: ακριβώς για να εγγυηθούν μια «διαρκή ειρήνη», η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ ανοίγουν την αγκαλιά τους για να δεχτούν την Ουκρανία ως μέλος. Και για να αποτρέψει τη «σοβιετική προπαγάνδα», η Ευρώπη απενεργοποιεί τώρα το Russia Today και το Sputnik, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες είναι «ελεύθερες και ανεξάρτητες».

Αυτή είναι η επίσημη αφήγηση, στην οποία συμμορφώνονται όλοι. Όντας σε πόλεμο, η διαφωνία μετατρέπεται αμέσως σε λιποταξία, και όσοι διαφωνούν είναι ένοχοι προδοσίας και αξίζουν περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές κυρώσεις, αρχής γενομένης από τον δημόσιο εξοστρακισμό , έμπειροι με τον COVID εναντίον εκείνων που είναι «λογικοί». Αλλά η αλήθεια, αν θέλεις να τη μάθεις, μας επιτρέπει να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά και να κρίνουμε τα γεγονότα για αυτό που είναι και όχι για το πώς μας φαίνονται. Πρόκειται για αληθινή και σωστή αποκάλυψη, όπως υποδηλώνει η ετυμολογία της ελληνικής λέξης αλήθεια.

Η επέκταση του ΝΑΤΟ
Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε τα γεγονότα, τα οποία δεν λένε ψέματα και δεν επιδέχονται αλλοίωση. Και τα γεγονότα, όσο εκνευριστικά κι αν είναι για να υπενθυμίζουν σε όσους προσπαθούν να τα λογοκρίνουν, μας λένε ότι από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επεκτείνει την πολιτική και στρατιωτική σφαίρα επιρροής τους σε όλα σχεδόν τα κράτη-δορυφόροι, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης προσάρτησης της Πολωνίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Ουγγαρίας στο ΝΑΤΟ (1999). Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Σλοβενία, Σλοβακία, Βουλγαρία και Ρουμανία (2004). Αλβανία και Κροατία (2009); Μαυροβούνιο (2017); και Βόρεια Μακεδονία (2020). Ο Οργανισμός του Βορειοατλαντικού Συμφώνου ετοιμάζεται να επεκταθεί στην Ουκρανία, τη Γεωργία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και τη Σερβία.

Η εξέταση της πιθανής επέκτασης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, χωρίς να σκεφτεί κανείς ότι θα προκαλέσει νόμιμες διαμαρτυρίες από τη Ρωσία, δεν είναι παρά περίεργο, ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι το 1991 το ΝΑΤΟ δεσμεύτηκε στο Κρεμλίνο να μην επεκταθεί περαιτέρω. Όχι μόνο αυτό: στα τέλη του 2021, το Der Spiegel δημοσίευσε προσχέδια συνθήκης με τις Ηνωμένες Πολιτείες και συμφωνία με το ΝΑΤΟ για τις εγγυήσεις ασφαλείας. Η Μόσχα ζήτησε νομικές εγγυήσεις από τους δυτικούς εταίρους της που θα εμπόδιζαν το ΝΑΤΟ να επεκταθεί πιο ανατολικά, φέρνοντας την Ουκρανία στη συμμαχία και επίσης ιδρύοντας στρατιωτικές βάσεις.

Οι προτάσεις περιείχαν επίσης μια ρήτρα για τη μη ανάπτυξη επιθετικών όπλων από το ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας και για την απόσυρση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη το 1997.

Όπως μπορούμε να δούμε, το ΝΑΤΟ απέτυχε να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις του προς τη Ρωσία, ή τουλάχιστον έχει αναγκάσει την κατάσταση σε μια πολύ ευαίσθητη στιγμή για γεωπολιτικές ισορροπίες. Αναρωτιέται κανείς γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες –ή μάλλον το αμερικανικό βαθύ κράτος που ανέκτησε την εξουσία μετά την εκλογική νοθεία που έφερε τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο– θέλουν να δημιουργήσουν εντάσεις με τη Ρωσία και να εμπλέξουν τους Ευρωπαίους εταίρους της στη σύγκρουση, με όλες τις συνέπειες.

Ως εκ τούτου, δεν φαίνεται τυχαίο ότι τον Αύγουστο του 2021, ο Zelenskyy δήλωσε ότι θεωρούσε τον αγωγό Nord Stream 2 μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας ως «ένα επικίνδυνο όπλο, όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη»: παρακάμπτοντας την Ουκρανία, στερεί το Κίεβο περίπου ενός δισεκατομμυρίου ευρώ ετησίως σε έσοδα από τέλη διαμετακόμισης. «Βλέπουμε αυτό το έργο αποκλειστικά μέσα από το πρίσμα της ασφάλειας και το θεωρούμε επικίνδυνο γεωπολιτικό όπλο του Κρεμλίνου», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, συμφωνώντας με την κυβέρνηση Μπάιντεν. Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ δήλωσε: «Εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει». Και έτσι έγινε, όχι χωρίς σοβαρή οικονομική ζημιά στις γερμανικές επενδύσεις.

Ακόμα σχετικά με το θέμα των αμερικανικών συμφερόντων στην Ουκρανία, αξίζει να αναφερθούν τα ιολογικά εργαστήρια που βρίσκονται στην Ουκρανία που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Πενταγώνου και όπου φαίνεται ότι μόνο ειδικοί των ΗΠΑ με διπλωματική ασυλία απασχολούνται απευθείας στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Πρέπει επίσης να θυμηθούμε την καταγγελία του Πούτιν σχετικά με τη συλλογή γονιδιωματικών δεδομένων από τον πληθυσμό, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βακτηριολογικά όπλα με γενετική επιλογή. Οι πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα εργαστηρίων στην Ουκρανία είναι προφανώς δύσκολο να επιβεβαιωθούν, αλλά είναι κατανοητό ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θεώρησε, όχι χωρίς λόγο, ότι αυτά τα εργαστήρια θα μπορούσαν να συνιστούν πρόσθετη βακτηριολογική απειλή για την ασφάλεια του πληθυσμού. Η Πρεσβεία των ΗΠΑ έχει αφαιρέσει όλα τα αρχεία που σχετίζονται με το Πρόγραμμα Μείωσης Βιολογικών Απειλών από τον ιστότοπό της.

Ο Maurizio Blondet γράφει:
Το Event 201, το οποίο προσομοίωσε την έκρηξη της πανδημίας ένα χρόνο πριν συμβεί, παρακολούθησε (μαζί με τους τακτικούς Bill και Melinda) το φαινομενικά ακίνδυνο Πανεπιστήμιο John Hopkins με το ευλογημένο Κέντρο για την Ασφάλεια Υγείας. Το ανθρωπιστικό ίδρυμα για πολύ καιρό είχε ένα λιγότερο αθώο όνομα: ονομαζόταν Κέντρο Στρατηγικών Πολιτικής Βιοάμυνας και δεν αφορούσε την υγεία των Αμερικανών, αλλά το αντίθετο: την απάντηση στις στρατιωτικές επιθέσεις βιοτρομοκρατίας. Ήταν ουσιαστικά μια πολιτικοστρατιωτική οργάνωση.

Όταν πραγματοποίησε το πρώτο της συνέδριο τον Φεβρουάριο του 1999 στο Crystal City στο Arlington της Βιρτζίνια, όπου βρίσκεται το Πεντάγωνο, συγκέντρωσε 950 γιατρούς, στρατιωτικό προσωπικό, ομοσπονδιακούς αξιωματούχους και αξιωματούχους υγείας για να συμμετάσχουν σε μια άσκηση προσομοίωσης. Ο στόχος της προσομοίωσης είναι να αντιμετωπίσει μια φανταστική «στρατιωτικοποιημένη» επίθεση ευλογιάς. Είναι μόνο η πρώτη από τις ασκήσεις που θα ανθίσει στο Event 201 και το Pandemic Imposture. Γίνονται επίσης πειράματα στον ουκρανικό στρατό και παρεμβάσεις της αμερικανικής πρεσβείας σχετικά με τον ουκρανό εισαγγελέα Λουτσένκο το 2016 ώστε να μην ερευνήσει «έναν γύρο κεφαλαίων πολλών εκατομμυρίων μεταξύ του Γ. Σόρος και του Ομπάμα».

Ουκρανικό πυρηνικό ζήτημα
Τέλος, υπάρχει το θέμα των πυρηνικών όπλων της Ουκρανίας. Στις 19 Φεβρουαρίου 2022, σε μια διάσκεψη στο Μόναχο, ο Zelenskyy ανακοίνωσε την πρόθεσή του να τερματίσει το Μνημόνιο της Βουδαπέστης (1994), το οποίο απαγορεύει στην Ουκρανία να αναπτύξει, να διαδώσει και να χρησιμοποιήσει ατομικά όπλα. Μεταξύ των άλλων ρητρών του Μνημονίου, υπάρχει επίσης αυτή που υποχρεώνει τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο να απόσχουν από τη χρήση οικονομικής πίεσης στην Ουκρανία για να επηρεάσουν την πολιτική της: πίεση από το ΔΝΤ και τις Ηνωμένες Πολιτείες για χορήγηση οικονομικής βοήθειας. σε αντάλλαγμα μεταρρυθμίσεις που συνάδουν με τη Μεγάλη Επαναφορά αποτελούν νέα παραβίαση της συμφωνίας.

Οι σχέσεις του Zelenskyy με το ΔΝΤ και το WEF Όπως έδειξε το τραγικό προηγούμενο της Ελλάδας, οι εθνικές κυριαρχίες και η λαϊκή βούληση που εκφράζεται από τα κοινοβούλια διαγράφονται de facto από τις αποφάσεις των διεθνών υψηλών οικονομικών, που παρεμβαίνουν στις κυβερνητικές πολιτικές με εκβιασμό και κατάφωρο εκβιασμό οικονομικής φύσης. Η περίπτωση της Ουκρανίας, η οποία είναι μια από τις φτωχότερες χώρες της Ευρώπης, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Λίγο μετά την εκλογή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απείλησε να μην χορηγήσει στην Ουκρανία δάνειο 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων εάν δεν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της. Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας με την εκτελεστική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, ο Ουκρανός πρόεδρος επιπλήχθηκε επειδή αντικατέστησε τον Γιακίβ Σμόλιι με έναν άνθρωπο που εμπιστευόταν, τον Κίρυλο Σεφτσένκο, ο οποίος ήταν λιγότερο διατεθειμένος να συμμορφωθεί με τις επιταγές του ΔΝΤ.

Ό,τι δεν ήταν δυνατό με τις προηγούμενες κυβερνήσεις έγινε υπό την προεδρία του Ζελένσκι, ο οποίος μπήκε στην καλή θέληση του WEF μαζί με τον νέο διοικητή του BCU, Kyrylo Shevchenko. Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, για να δείξει την υποτέλειά του, ο Σεφτσένκο έγραψε ένα άρθρο για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με τίτλο Οι κεντρικές τράπεζες κρατούν το κλειδί για τους στόχους των χωρών για το κλίμα και η Ουκρανία δείχνει το δρόμο. Έτσι εφαρμόζεται η Ατζέντα 2030, υπό εκβιασμό.

Υπάρχουν επίσης και άλλες ουκρανικές εταιρείες που έχουν δεσμούς με το WEF: το State Savings Bank of Ukraine (ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ουκρανία), το DTEK Group (μεγάλος ιδιώτης επενδυτής στον ουκρανικό ενεργειακό τομέα) και η Ukr Land Farming ( γεωργικός ηγέτης στην καλλιέργεια). Οι τράπεζες, η ενέργεια και τα τρόφιμα είναι τομείς που συνάδουν απόλυτα με τη Μεγάλη Επαναφορά και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση που θεωρεί ο Klaus Schwab.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021, ο Ουκρανός πρόεδρος έκλεισε επτά τηλεοπτικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένων των ZIK, Newsone και 112 Ukraine, όλοι ένοχοι ότι δεν υποστήριξαν την κυβέρνησή του. Όπως γράφει η Anna Del Freo:

Σκληρή καταδίκη αυτής της ελευθεροκτονικής πράξης έχει, μεταξύ άλλων, και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, που ζήτησαν την άμεση άρση του βέτο. Οι τρεις σταθμοί δεν θα μπορούν πλέον να εκπέμπουν για πέντε χρόνια: απασχολούν περίπου 1.500 άτομα, των οποίων οι θέσεις εργασίας βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο. Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για τον οποίο τα τρία δίκτυα θα πρέπει να κλείσουν, εκτός από την αυθαιρεσία της ουκρανικής πολιτικής, η οποία τους κατηγορεί ότι απειλούν την ασφάλεια των πληροφοριών και ότι βρίσκονται υπό «κακοήθη ρωσική επιρροή». Έντονη αντίδραση έρχεται και από το NUJU, το Ουκρανικό σωματείο δημοσιογράφων, το οποίο κάνει λόγο για πολύ ισχυρή επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης.

Όπως μπορούμε να δούμε, αυτό για το οποίο κατηγορείται ο Πούτιν έγινε στην πραγματικότητα από τον Zelenskyy και, πιο πρόσφατα, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη συνενοχή πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το άρθρο του Del Freo σημειώνει:«Το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών είναι μια από τις πιο ακραίες μορφές περιορισμού της ελευθερίας του Τύπου», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της EFJ, Ρικάρντο Γκουτιέρες. «Τα έθνη έχουν την υποχρέωση να εγγυηθούν έναν αποτελεσματικό πλουραλισμό πληροφοριών. Είναι σαφές ότι το προεδρικό βέτο δεν είναι καθόλου σύμφωνο με τα διεθνή πρότυπα για την ελευθερία της έκφρασης.

Ο πόλεμος της Ουκρανίας στα σχέδια NWO
Η λογοκρισία που επιβάλλεται στους ρωσικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς αποσκοπεί ξεκάθαρα στο να αποτρέψει τη διάψευση της επίσημης αφήγησης από τα γεγονότα. Αλλά διασπορά ψευδών απο τα δυτικά μέσα που δείχνουν εικόνες από το βιντεοπαιχνίδι War Thunder, στιγμιότυπα από την ταινία Star Wars, εκρήξεις στην Κίνα, βίντεο στρατιωτικών παρελάσεων, εικόνες από το Αφγανιστάν, το μετρό της Ρώμης ή εικόνες κινητών κρεματόρια περνώντας τις ως αληθινές και πρόσφατες σκηνές του πολέμου στην Ουκρανία, η πραγματικότητα αγνοείται γιατί έχει ήδη αποφασιστεί να προκληθεί σύγκρουση ως όπλο μαζικής αντιπερισπασμού που νομιμοποιεί νέους περιορισμούς στις ελευθερίες στα δυτικά έθνη, σύμφωνα με τα σχέδια του Great Reset του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και την ατζέντα του 2030 των Ηνωμένων Εθνών.

Η ρωσο-ουκρανική κρίση δεν ξέσπασε ξαφνικά πριν από ένα μήνα. Έχει προετοιμαστεί και προωθηθεί εδώ και πολύ καιρό, ξεκινώντας σίγουρα από το λευκό πραξικόπημα του 2014 που ήθελε το αμερικανικό βαθύ κράτος σε αντιρωσικό κλειδί. Αυτό αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων αδιαμφισβήτητων γεγονότων, από την εκπαίδευση του τάγματος Azov από τη CIA «να σκοτώσει Ρώσους» ενώ ειναι ιδιοι με τους άναρχο-κομμουνιστες το παίζουν ναζι. Η έγχρωμη επανάσταση του Euromaidan, καθώς και η ίδρυση μιας κυβέρνησης υπέρ του ΝΑΤΟ αποτελούμενη από novi homines που εκπαιδεύονται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον Τζορτζ Σόρος, είχε σκοπό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την υποταγή της Ουκρανίας στο μπλοκ του ΝΑΤΟ, απομακρύνοντάς την από την επιρροή της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Για το σκοπό αυτό, η ανατρεπτική δράση των ΜΚΟ του Ούγγρου φιλάνθρωπου, με την υποστήριξη της προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης, φίμωσε τα εγκλήματα των παραστρατιωτικών οργανώσεων τους, που χρηματοδοτούνται από τους ίδιους ανθρώπους που χορηγούν τον Zelenskyy.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications