Το Twitter κλείνει τον λογαριασμό μιας κολυμβήτριας «δημοκρατικά πάντα» επειδή έγραψε : «Ένας άντρας μου έκλεψε τη θέση»

Η νίκη κάποιου που εμφανίζεται ως γυναικά ονόματι Lia Thomas του πρωταθλήματος NCAA Division I, του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, συνεχίζει να πυροδοτεί διαμάχες έναντι των αντιπάλων της.

Κατηγορούμενη από πολλούς ότι απολαμβάνει πλεονεκτήματα για βιολογικούς λόγους που την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της κατάταξης -στην οποία, όταν αγωνιζόταν ως άνδρας, ήταν στην 462η θέση- έχει εντείνει κάθε είδους διαμαρτυρίες από διάφορους τομείς.

Κατά τη διάρκεια των προκριματικών, η Ούγγρα κολυμβήτρια από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια Reka Gyorgy διαμαρτυρήθηκε στον λογαριασμό της στο Twitter επειδή έμεινε εκτός του τελικού μόνο για μία θέση :

«Ένας βιολογικός άνθρωπος πήρε τη θέση μου. Μέχρι να σηκωθούμε και να σταματήσουμε να ανταγωνιζόμαστε, τίποτα δεν θα αλλάξει. Ευχαριστώ για την υποστήριξη, δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι», έγραψε.

Το Twitter έκλεισε πρόσφατα τον λογαριασμό της, γεγονός που έχει δημιουργήσει ένα κίνημα αλληλεγγύης γύρω από την αθλήτρια και τον σκοπό της, που εκδηλώνεται στα δίκτυα με το hashtag #SaveWomenSports («Ας σώσουμε το γυναικείο άθλημα»).

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες που φωνάζουν για τη λεπτή θέση στην οποία εκφυλίζουν και τον γυναικείο αθλητισμό. Για το λόγο αυτό, το NCAA αποφάσισε να ρυθμίσει τους κανονισμούς του για τις επόμενες σεζόν και να μειώσει τα μέγιστα επίπεδα τεστοστερόνης που απαιτούνται από τους αθλητές που θέλουν να αγωνιστούν σε κατηγορίες ανάλογα με το φύλο τους, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού υποβληθούν σε ορμονική θεραπεία.

Το Twitter κλείνει τον λογαριασμό , ποιοι ελέγχουν το Twitter και το facebook το οποίο μεταξύ άλλων προωθεί παράνομα ιστοσελίδες τους και κανει σκόπιμη μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες ? απορίας άξιο ειναι το πόσο εύκολα έχουν εξαπατηθεί οι μάζες και δεν εχουν ιδέα πως κατι που ακούν συχνά ως κακό έχει σχέση με όλα αυτά και με τον εκφυλισμό τους,η όλη κατάσταση μοιάζει σαν οι μάζες να ειναι ιθαγενείς σε κάποια ζούγκλα και 2000 χρόνια πίσω πνευματικά και ηθικά (ναι οι δήθεν μορφωμένοι και πολιτισμένοι που μεταξύ άλλων έκαναν και την γλωσσά της υποκρισίας που ονομαζουν "ευγένεια" σημαία ) όποτε δεν μπαίνεις καν στο κόπο να τους εξηγήσεις αυτα που δεν μπορουν να καταλάβουν ενώ συμβαίνουν μπροστά τους...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications