Για ακόμη μια φορά η κατάντια των δήθεν «πατριωτών»  εν δράση:Με τον «Σιδηρούν Σταυρό» ο Β.Ζελένσκι έτσι λένε  (!)

Οι πολεμιστές του δίκαιου (Ηράκλειτος) έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια ότι οι περισσότεροι οχι μονο δεν αντιλαμβάνονται τον κόσμο απο τα γεγονότα και αυτα που συμβαίνουν ακομα και διπλά τους αλλα απο το φαίνεστε και απο αυτά που τους λένε, και δεν έχουν ίχνος του δίκαιου αλλα στοιχειά του κακού, διότι για να το παίξουν ότι όλα τα ξέρουν αναπαράγουν ηλιθιότητες και ότι τους λένε οι δαίμονες, (όρος για τις φυλές του κακού) διότι αυτοι λένε ότι ειναι "Επικίνδυνο" μεσω adsense να λες ότι ειναι μη ανθρωπινής φύσεως το παραδέχονται δηλαδή(!)

Αφού έστειλαν ειδοποίηση για "Επικίνδυνο ή υποτιμητικό περιεχόμενο" για post του 2020 κατι που έλεγε ο Πούτιν για την παγκόσμια ελίτ τους που δεν είναι "ανθρώπινη", αυτα δηλαδή που είχαμε καταλάβει ήδη απο το 2016 αρχίζοντας από αυτούς που ξέρετε ως άναρχο-κομμουνιστες , και μας θύμισαν ότι τελικά ο Πούτιν θα ξέρει για την φύση τους όπως και γνώριζαν οι "κακοί ναζι " και οχι τα δικά τους ορκ που εχουν στην Ουκρανία που το παίζουν ναζι ενώ ειναι δικοί τους συμμορίτες τύπου άναρχο-συμμορίτες ψευδό-πατριώτες.

Bγήκε στον Μπαντιδή και ο άλλος ο ράγιας που έχει μαζέψει ορδές στο youdupe καποιος Terry Hatziieremias και έλεγε ότι οι ψευδό-ναζι της Ουκρανίας ειναι υπόλειμμα των Γερμανων ναζι απο τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο(!) και γιατί δεν τους κυνήγησαν τοσο καιρό οι δημοκράτες όπως κάνουν παντού? αντίθετα τους δίνουν και όπλα αφου ειναι δικοί τους, λογική αχιβάδας έχουν οι περισσοτεροί , και όμως αυτόν τον Νεοέλληνα με σημιτική λογική τον θεωρούν φωστήρα ορδές κοιμισμένοι επειδή ειναι "κατα του συστήματος" και τοτε το γιατί δεν του έχουν εξαφανίσει το κανάλι οι δημοκράτες αφού ειναι "κατα του συστήματος" όπως τόσα άλλα καναλια ? μήπως γιατί ειναι χρήσιμος με της ηλιθιότητες που λέει ? αλλα θα μου πεις ο μέσος Νεοέλληνας έχει την ίδια λογική με αυτόν γιαυτό και έχει ορδές θαυμαστές , απο τοτε που πήρε συνέντευξη στον Κουβελά καταλάβαμε ότι έχει σημιτική λογική, ειναι τόσο ψαγμένος που δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα δήθεν ναζι ιδιοι με αυτούς της Ουκρανίας που λένε τα ίδια με τους συμμορίτες ακριβώς γιατι ειναι δούρειοι ίπποι, έλεγαν μέχρι και κατα του Τραμπ, κατα της Χ.Α κτλ, και υποστηρίζουν ενα κόμμα δούρειο ίππο στην Γερμανία του 30 και οχι το κόμμα του Φύρερ.

Με τον «Σιδηρούν Σταυρό» απευθύνει τα διαγγέλματά του ο Β.Ζελένσκι:

Και συνεχίζουν τον οχετό προπαγάνδας σε αλλο έβαλαν :"Η αντίδραση του Ουκρανού νεοναζί όταν βρίσκεται στα χέρια των Τσετσένων" που τελικα ειναι τύπου ISIS που το παιζουν ναζι με το όνομα Αχμάτ Κατίροφ (!) αλλά για το pronews ειναι νεοναζι ! μπορουν να μας αποδείξουν όλοι αυτοί οτι πράγματι ειναι ναζι στην Ουκρανία?

Το σύμβολο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έγινε "ναζιστικό σύμβολο" άσχετα που ειναι ελληνορωμαϊκός αρχαιοελληνικός σύμβολο του ευρωπαϊκού γένους κτλ κτλ:

Στην Γεωργία δηλαδή που το έχουν στην σημαία τι ειναι?

Και φυσικά οι ελληνόφωνοι εδώ που δηλωνουν ψευδώς δήθεν ανεξάρτητοι δεν το έβγαλαν fake news :

Μονο καμια ενοχλητική αλήθεια και ότι έχουν σχέση ελληνόφωνοι ειναι fake news και "θεωρίες συνωμοσίας" αλήθεια απο πότε οι συνωμοσία των διεθνών συμμοριτών θεωρούνται θεωρίες συνωμοσίας ως κάτι το ανύπαρκτο?? ?... Πολύ βολικό να αναπαράγουν οι "πατριωτικές σελίδες" (και οχι μονο) ηλιθιότητες και fake news για ναζι Ουκρανίας έτσι ελληνόφωνοι? αφού όλους τους μη δικούς τους αποκαλούν ναζι για να τους συκοφαντούν αφου προηγούμενος έχουν μάθει ψεύτικη ιστορία στην μάζα οπως και έσπευσαν και εξαφάνισαν δυο ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ απο το youtube προ ετών για τις θηριωδίες τους κατα της Γερμανίας μην και τα δει κανένας κοιμισμένος και καταλάβει ότι οι κακοί ηταν αυτοί και οχι οι original ναζι ! μην ανησυχείτε ελληνόφωνοι οι σημερινοί Νεοέλληνες στην πλειοψηφία εκτός απο μειωμένης νοημοσύνης δεν εχουν καν το αίσθημα του δίκαιου γιατί αν ειχαν θα ειχαν μάθει και αληθινή ιστορία και την συνομωσία σας πολύ πριν βάλτε χέρι στο ίντερνετ, και δεν θα διάβαζαν δεκάδες έγκυρες πήγες σας που μονίμως παρουσιάζουν ως κακούς τους Γερμανούς οπως τύπου Μηχανή του Χρόνου κτλ, εδώ πιστεύουν οτι οι Γερμανοί ηταν Μογγολοί.

Φίλο-Ιουδαίοι Ραγιάδες Νεοέλληνες υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί για την σημερινή κατάντια,αφού 5 χρόνια τους βλέπουμε να κάνουν προπαγάνδα και να αναπαράγουν κομμουνιστικα ψέματα ιστορικά ψευδή και να θολώνουν τα νερά, υπό την σημαία της πατριωτικής σελίδας στην ίδια λίστα ειναι και οι εξής : attika nea , el.gr ,press-gr.com, pentapostagma και διάφορες άλλες , το ίδιο party γίνεται και στο youdupe,αυτοί όλοι μαζί με τους ελληνόφωνους που εκτός απο το να συκοφαντούν, απο το 2017 και μετα ελέγχουν και το ίντερνετ και τι θα βλέπουν οι μάζες στο facebook και στην αναζήτηση google, εξοστράκισαν ανεξάρτητες σελίδες απο το internet πραγματικά φωστήρων και ετσι οι μάζες γύρισαν πίσω στο μεσαίωνα πάρα το γεγονός ότι έχουν internet χωρις να το έχουν καταλάβει ,μεταξύ άλλων έχουν μια τάση να υποστηρίζουν παντού όμως τους πονηρούς και ότι ψέμα τους πεις και οχι τους δίκαιους και την αλήθεια που τους χαλάει το σημιτικό εκφυλισμένο κόσμο τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications