Μέντιουμ προβλέπει το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία και τον θάνατο του Πούτιν

Ο νικητής της «Μάχης των μέντιουμ» του ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού TNT Maxim Gordeev αποκάλυψε τι περιμένει τον Ρώσο πρόεδρο.

Όπως αναφέρει η πύλη Vgorode , ο διάσημος μέντιουμ είπε ότι, κατά τη γνώμη του, θα υπάρξουν τρία κύματα επιθέσεων στην Ουκρανία . Κατά τη διάρκεια του πρώτου, η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει απλούς πολίτες, στην πραγματικότητα, θα είναι οι λεγόμενες «ανθρώπινες ασπίδες».Κατά το δεύτερο κύμα, η Ρωσική Ομοσπονδία θα χρησιμοποιήσει Λευκορώσους στρατιώτες, με τους οποίους θα συγκρουστούν γρήγορα και οι Ουκρανοί.

Και μετά θα έρθει το τρίτο κύμα, που θα είναι και το τελικό. Τότε ο Πούτιν θα στείλει επαγγελματίες μισθοφόρους. Ο Gordeev απάντησε το εξής για το τέλος του πολέμου: από 8 ημέρες σε 8 μήνες.

Εξήγησε όμως ότι αυτό δεν σημαίνει ότι οι εχθροπραξίες θα διαρκέσουν πολλούς μήνες, αλλά ότι η Ουκρανία θα μπορέσει να ανακάμψει πλήρως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κατά τη γνώμη του, είναι ο αριθμός 8 που συμβολίζει τη νίκη του ουκρανικού λαού, γιατί δείχνει ότι είναι δυνατός στο άπειρο . Το μέντιουμ είδε ότι σε αυτόν τον πόλεμο θα κέρδιζε η Ουκρανία και ο λαός θα ενωνόταν όσο ποτέ άλλοτε.

Επιπλέον, ο νικητής της "Μάχης των μέντιουμ" τόνισε ότι η "Κάρτα του Θανάτου" πέφτει στον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας , Βλαντιμίρ Πούτιν, τώρα είναι άρρωστος, αλλά η υγεία του προστατεύεται από τους καλύτερους γιατρούς. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι ο θάνατός του είναι πολύ κοντά.

Ο Γκόρντεεφ τόνισε ότι ο Πούτιν δεν θα αυτοκτονήσει, θα του ήταν πιο εύκολο να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο παρά να αυτοκτονήσει. Είναι όμως σε θέση να τρέξει μακριά όταν συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος του έφτασε στο τέλος του. Ένα άλλο μέντιουμ είπε ότι μετά τον πόλεμο, οι ζωές των Ουκρανών θα αλλάξουν προς το καλύτερο, επειδή η Ουκρανία θα γίνει σεβαστή και θα αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο.

Αλλά φαίνεται ότι η πρόβλεψη του Gordeev που μπορεί να ειναι και βάλτος και έχει μένος κατα του Πούτιν δεν συμπίπτει με την προφητεία του Nostradamus , ο οποίος προέβλεψε έναν μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη. Πολλοί ειδικοί συμφωνούν ότι αυτή η μεγάλη σύγκρουση θα ξεκινήσει αυτή την άνοιξη . Επιπλέον, το 2022 θα δούμε μεγάλες πλημμύρες που θα καταστρέψουν ολόκληρα έθνη, μια παγκόσμια πείνα που προκαλείται από τον πληθωρισμό, και την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications