Πούτιν επιτίθεται στα «αποβράσματα και τους προδότες»: «Τέτοιοι άνθρωποι θα πουλούσαν και τη μητέρα τους»

Η επίθεση του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν εναντίον των «προδότων» της ανώτερης τάξης της Ρωσίας. Σε μια συνάντηση με υπουργούς της ρωσικής κυβέρνησης, ο Πούτιν σημείωσε ότι η Δύση επιδιώκει να χρησιμοποιήσει μια «πέμπτη φάλαγγα» Ρώσων που είναι άπιστοι στη χώρα τους και ευθυγραμμίζονται με τη δύση για να προκαλέσουν διχασμό μεταξύ του ρωσικού λαού για τη σύγκρουση με την Ουκρανία.

Είπε ότι ο λαός να ξέρει να ξεχωρίζει «τα αποβράσματα και τους προδότες» από τους πατριώτες..Τα γνωστά των διεθνών συμμοριτών που βρίσκουν όλα τα κατακάθια της κοινωνίας και τα βαζουν σε θέσεις κλειδιά για να τους υπηρετούν αλλα δεν ειναι μονο αυτο, τα ίδια ακριβώς έκαναν και το 30, λίγο ακόμα και θα ανακαλύψουν εκ νέου αυτά που ειχαν ανακαλύψει στην Γερμανία το 30 και έτσι προέκυψε και η μασονική λέξη "ρατσισμός" που ακούν καθε μέρα αλλα ουδείς εχει αναρωτηθεί γιατι και πως την έβγαλαν απίστευτο?

«Φυσικά (η Δύση) θα προσπαθήσει να ποντάρει στους προδότες, σε αυτούς που κερδίζουν χρήματά τους εδώ, αλλά ζουν εκεί. Ζουν, όχι με τη γεωγραφική έννοια, αλλά με την έννοια των σκέψεών τους, τη δουλοπρεπή σκέψη τους», είπε ο Πούτιν.

«Δεν κρίνω όλους όσους έχουν βίλα στο Μαϊάμι ή στη Γαλλική Ριβιέρα. Ή σε αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς φουά γκρα, στρείδια και τη λεγόμενη ελευθερία του φύλου. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, από τη φύση τους, βρίσκονται νοητικά εκεί και όχι εδώ. Όχι με τον λαό μας, όχι με τη Ρωσία».

«Αυτό είναι, κατά τη γνώμη του, ένα σημάδι ότι ανήκεις σε μια κάστα, σε μια φυλή . Αυτοί οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τη μητέρα τους για να τους επιτραπεί να καθίσουν στην αίθουσα της υψηλής κάστας τους. Θέλουν να είναι αυτής της κάστας, να τη μιμούνται με κάθε δυνατό τρόπο»... Θα υπάρξει «αυτοκάθαρση» πρόσθεσε (καλα το πας ).

Ο ασυνήθιστα έντονος τόνος του προέδρου προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Μιχαήλ Κασιάνοφ, ο οποίος υπηρέτησε ως πρωθυπουργός του Πούτιν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καταδίκασε τα σχόλια μέσω Twitter.

«Ο Πούτιν εντείνει τις ενέργειές του για να καταστρέψει τη Ρωσία και ουσιαστικά ανακοινώνει την έναρξη μαζικών καταστολών όσων διαφωνούν με το καθεστώς…. Αυτό έχει ξαναγίνει στην ιστορία και όχι μόνο στη δική μας», είπε ο πλέον αντίπαλος.

Πολιτικοί αναλυτές όπως ο Αντρέι Κολέσνικοφ εξέφρασαν την έκπληξή τους: «Ο Πούτιν, με οργουελικό τρόπο, χώρισε τους πολίτες της Ρωσίας σε καθαρούς και ακάθαρτους», είπε. (Μιλανε αυτοί για οργουελικό τρόπο?)

Συνεχίζοντας το μήνυμά του, ο Πούτιν είπε ότι στόχος της Δύσης και των προδότων Ρώσων ήταν «η καταστροφή της Ρωσίας» και η πρόκληση διχασμού και φόβου για τις οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την έναρξη του πολέμου με την Ουκρανία.

«Οποιοσδήποτε λαός, και ειδικά ο ρωσικός λαός, θα μπορεί να ξεχωρίζει τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες και απλά να τους φτύνει σαν κουνούπι που πέταξε κατά λάθος στο στόμα τους», προειδοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η φυσική και αναγκαία αυτοκάθαρση της κοινωνίας θα ενισχύσει τη χώρα μας, την αλληλεγγύη, τη συνοχή και τη θέλησή μας να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση».

Η ρωσική κυβέρνηση έχει θέσει σε εφαρμογή έναν νόμο που ψηφίστηκε στις 4 Μαρτίου, ο οποίος απαγορεύει τις δημόσιες ενέργειες που αποσκοπούν στην «απαξίωση» του ρωσικού στρατού και απαγορεύει τη διάδοση «ψευδών ειδήσεων» κατά των ενόπλων δυνάμεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications