Πρώην στέλεχος Blackrock: «Οι Big Pharma θα βρίσκονται σε κίνδυνο αν αποδειχθεί η απάτη - Τι προσπαθεί να κρύψει ο FDA»

Ο γκουρού των hedge fund, Edward Dowd, πρώην στέλεχος της Blackrock (αμερικανική πολυεθνική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων με έδρα την Νέα Υόρκη) είπε ότι αν η Pfizer και ο FDA αρνηθούν να δημοσιοποιήσουν όλα τα δεδομένα σχετικά με τις δοκιμές του εμβολίου, τότε θα αποδειχθεί ότι υπήρξε απάτη.

Σε περίπτωση που υπάρχει απάτη, σύμφωνα με τον Dowd, τότε δεν ισχύουν τα συμβόλαια μη υπαιτιότητας που υπέγραψε η Pfizer και οι άλλες εταιρείες.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από το «thecovidworld»:

«Η Big Pharma υποτίθεται ότι είναι μια από τις πιο ελεγχόμενες βιομηχανίες στην χώρα, ειδικά με τον FDA. Ωστόσο, η γενική δήλωση ότι τα εμβόλια για τον COVID είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», σε συνδυασμό με την πλήρη ασυλία που χορηγήθηκε σε εταιρείες φαρμάκων που εμπλέκονται στην πανδημία, υποδηλώνει ότι αυτό το «χρυσό πρότυπο» δεν είναι πλέον αξιόπιστο.

Η Pfizer, σε περίπτωση απάτης, θα πρέπει να αναλάβει όλη την ευθύνη για τραυματισμούς και θανάτους που προκαλούνται μετά τις ενέσεις εμβολίων της. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους γίγαντες των σκευασμάτων (δηλαδή, τη Moderna και την Johnson & Johnson) εάν αποδειχθεί ότι και αυτοί διέπραξαν απάτη».

Όπως αναφέρει ο Edward Dowd:

«Έχω μια διατριβή σχετικά με το τι συμβαίνει στην Pfizer και τη Moderna και πώς αυτές οι εταιρείες είναι πιθανώς δόλιες. Αυτά τα εμβόλια προωθήθηκαν και νομίζω ότι τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών συνιστούν απάτη.

Ο FDA μαζί με την Pfizer προσπαθούν να κρύψουν τα κλινικά δεδομένα».

Συνεχίζει το ρεπορτάζ:

«Ο FDA ισχυρίστηκε ότι το προϊόν της Pfizer ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ποιότητας κατασκευής. Ωστόσο, πολλοί αξιωματούχοι δημόσιας υγείας, μέσα ενημέρωσης, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, πολιτικοί και δημόσια πρόσωπα έχουν εγείρει ερωτήματα ως προς την εγκυρότητα αυτών των ισχυρισμών.

Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, ο FDA προσπάθησε να υποστηρίξει αργότερα ότι πρέπει να περιμένει κανείς το 2076 για να αποδεσμευτούν πλήρως τα έγγραφα της Pfizer που χρησιμοποιήθηκαν για την χορήγηση αυτής της έγκρισης. Αυτό το εξωφρενικά μεγάλο χρονοδιάγραμμα αμφισβητείται επί του παρόντος στο δικαστήριο.

Αναρωτιέται κανείς τι ακριβώς προσπαθεί να κρύψει ο FDA για λογαριασμό της Pfizer της BioNTech;».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications