Επίσημο: Πέθανε «από αναφυλαξία λόγω του mRNA εμβολίου της Moderna» - Τι λέει η έκθεση νεκροψίας

«Από τα mRNA εμβόλια δεν έχει πεθάνει κανείς», συνεχίζουν να λένε οι «ειδικοί», όμως η πραγματικότητα τους εκθέτει, καθώς πλέον υπάρχουν επίσημα στοιχεία για θανάτους από το εμβόλιο.

Στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα στοιχεία της EudraVigilance 38.983 θάνατοι καταγράφηκαν μετά το εμβόλιο έως τις 29 Ιανουαρίου, αυτοί οι θάνατοι αφορούν μόνο την ΕΕ. Πλέον όμως υπάρχουν και νεκροψίες που δείχνουν θανάτους από το εμβόλιο.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ η Evans, 68 ετών, από το Έφιγχαμ του Κάνσας, πέθανε στις 24 Μαρτίου 2021, μία ημέρα μετά την λήψη του εμβολίου της Moderna για τον COVID, το οποίο χρηματοδοτεί το ίδρυμα Bill Gates.

Σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας, που ελήφθη από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Shawnee μέσω ενός αιτήματος του Kansas Open Records Act, η Evans είπε ότι η αναπνευστική οδός της αισθάνθηκε αποκλεισμένη περίπου 15 έως 20 λεπτά μετά την λήψη της πρώτης της δόσης στις 23 Μαρτίου 2021.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις 5:21 μ.μ. στο νοσοκομείο Stormont-Vail, όπου πέθανε στις 11:55 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Η Έβανς είχε ιατρικό ιστορικό υπέρτασης, περιβαλλοντικές αλλεργίες, αλλεργικές διαταραχές και αντιδραστική νόσο των αεραγωγών. Είχε προηγουμένως μια αναφυλακτική αντίδραση στο φάρμακο Albuterol, ανέφερε η έκθεση.

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, η αναφυλαξία είναι μια «σοβαρή, δυνητικά απειλητική για την ζωή αλλεργική αντίδραση» που μπορεί να συμβεί μέσα σε δευτερόλεπτα ή λεπτά από την έκθεση σε κάτι στο οποίο είστε αλλεργικοί.

Ο ιστότοπος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναφέρει ότι η αναφυλαξία μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID είναι σπάνια και εμφανίζεται σε περίπου πέντε άτομα ανά 1 εκατομμύριο εμβολιασθέντες στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου — το οποίο συνδιαχειρίζεται ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και το CDC — υπήρξαν 2.300 αναφορές αναφυλαξίας μετά από εμβόλια για τον COVID, όπου η αντίδραση ήταν απειλητική για την ζωή ή οδήγησε σε θάνατο.

Ο Κολτ Ουμφενούρ, ένας από τους γιους της Έβανς, είπε ότι η οικογένεια σχεδιάζει να καταθέσει μήνυση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications