«Δαιμονισμένη» Δημοσιογράφος καταρρέει σε ζωντανή μετάδοση την ώρα που πίεζε για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Τρίτη, κατά τη διάρκεια ζωντανού δελτίου ειδήσεων στην Γερμανία, καθώς η δημοσιογράφος Clara Pfeffer κατέρρευσε την ώρα που πίεζε πολιτικό για να επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε κατά την διάρκεια ζωντανής εκπομπής ειδήσεων του N-TV ενώ η ρεπόρτερ Clara Pfeffer έπαιρνε συνέντευξη από τον πολιτικό Sepp Müller.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Pfeffer ρωτά τον Müller εάν η χώρα πρέπει πραγματικά να περιμένει για να εφαρμόσει ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολίων, λίγο πριν εμφανιστεί να χάνει τις αισθήσεις της.

«Δηλαδή λέτε ότι πρέπει να ενεργοποιήσουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μόλις αυτό είναι ζωτικής σημασίας;» ρώτησε η Pfeffer, προσθέτοντας: «Δεν θα είναι πολύ αργά τότε;»

Η Pfeffer τότε αρχίζει να μουρμουρίζει ακατάληπτα να κοιτάζει με αχανές βλέμμα, μην μπορώντας να ολοκληρώσει την επόμενη φράση της, προτού καταρρεύσει.

Το N-TV αναφέρει ότι «η ζωντανή μετάδοση έπρεπε να ακυρωθεί πρόωρα».

Η αρχισυντάκτρια του N-TV , Sonja Schwetje, επιβεβαίωσε ότι η Pfeffer είχε υποστεί «λιποθυμία» και είπε ότι τα πάει καλύτερα, αφού έλαβε ιατρική φροντίδα.

Δείτε το βίντεο:

Η Pfeffer απέδωσε το περιστατικό στην έλλειψη καλού πρωινού , λέγοντας: «Υποτίθεται ότι πρέπει να αναρρώσω πρώτα και θα υποβληθώ εκ νέου σε ιατρικό έλεγχο. Και πάνω από όλα, την επόμενη φορά θα φάω τουλάχιστον λίγο πρωινό». (ωραία δικαιολογία για ηλιθιους, και το θέμα έχει άλλες προεκτάσεις σατανικές όπως ξέρετε το κακό,ο Βασιλακόπουλος πάντως δεν έχει επιπτώσεις που μέσου αυτού μιλάει το ίδιο το κακό καθώς οι μοχθηροί και η σπορά του κακού δεν έχουν επιπλοκές αφού από το κακό προέρχονται,και η επιρροή του κακού δεν έχει επιπτώσεις στα τεκνά του,αλλα μην ανησυχείτε αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" αφού το λένε σατανο-συμμορίτες, και επειδή το λένε έτσι σημαίνει ότι δεν ισχύει? σαν να λέμε ότι ο ήλιος ειναι "θεωρίες συνωμοσίας", διάβολος = διαβάλλει τους ανθρώπους ακομα και με λέξεις και φράσεις, και μεσώ θρησκειών τους είπαν ψευδώς οτι οι διάβολοι ειναι στην κόλαση που θα πανε αν δεν ειναι υπάκουοι και οχι ανάμεσα τους ) σε λίγο θα μας πουν πως ειναι όλοι αγγελούδια γιαυτό δεν υπάρχει εγκληματικότητα , στην Γερμανία πάντως το 1945 αυτοι που τώρα "θελουν το καλο σας" έκαναν φρικτά βασανίστρια τύπου ιερά εξέτασης μεχρι θάνατου σε αθώες γυναίκες και κορίτσια, το οτι οι μάζες εχουν συνηθίσει να συνυπάρχουν δημοκρατικά με το κακό αυτο δεν αναιρεί την σατανική φύση τους.

Το black out της Γερμανίδας παρουσιάστριας είναι παρόμοιο με άλλα λιποθυμικά επεισόδια που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες .

Ένα παρόμοιο σενάριο διαδραματίστηκε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια Ολυμπιακών Αγώνων που μεταδόθηκε από το γερμανόφωνο ειδησεογραφικό κανάλι ZDF, όπου ένας εικονολήπτης παρατηρήθηκε να υποφέρει από ζάλη ενώ γύριζε ένα ζωντανό ρεπορτάζ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications