Μυστήριο με την εξαφάνιση 42χρονου στο Χαϊδάρι: Πήγε στο περίπτερο και δεν επέστρεψε ποτέ

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την εξαφάνιση του 42χρονου Νίκου Συνοδινού από το Χαϊδάρι.Ο Νίκος, που έμενε με την μητέρα του και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, εξαφανίστηκε πριν από 18 ημέρες, όταν έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα.

Στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” μίλησε ο αδελφός του Γιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα ακολούθησαν μετά την εξαφάνιση, αλλά και στο μυστήριο γύρω από το κινητό του τηλέφωνο.

“Είναι από το Χαϊδάρι ο αδελφός μου, γέννημα θρέμμα. Είναι πάνω από δύο εβδομάδες που αγνοείται, είναι πού δύσκολα, έχουμε αγωνία, στεναχώρια πολύ. Πήγε μια βόλτα, δεν συνήθιζε να δίνει αναφορά που πάει και τι κάνει, και από το απόγευμα που τον έπαιρνε τηλέφωνο η μητέρα μου ήταν κλειστό, κάτι που δεν συνήθιζε. Πήγαινε σε έναν φίλο για μια δύο ημέρες αλλά τον βρίσκαμε πάντα έστω και με γκρίνιες. Αυτό που γίνεται τώρα είναι ένα τελείως καινούργιο πράγμα για αυτό μας έχει ανησυχήσει τόσο πολύ. Το τηλέφωνο του ήταν πάντα ανοιχτό. Του έχω στείλει και μηνύματα στο messenger και δεν έχουν διαβαστεί. Έχω ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, ήταν το πρώτο που ζήτησα, μου είπαν για να γίνει αυτό πρέπει να είναι κακούργημα, και τους απάντησα τι να περιμένω να τον βρω στο χαντάκι;” είπε ο αδελφός του Γιάννης Συνοδινός.

«Είπε στη φίλη του ότι πάει στο περίπτερο και χάθηκε…»
«Από την αστυνομία μου είπαν ότι έψαξαν ως αγνώστων στοιχείων σε νοσοκομεία και νεκροτομεία, αλλά δε βρήκαν κάτι. Ο Νίκος είχε φίλους, ρωτήσαμε κάποιους από αυτούς, αλλά μας είπαν ότι είχαν να τον δουν κοντά μία βδομάδα. Η φίλη του, που είχαν επικοινωνία πριν εξαφανιστεί, με διαβεβαίωσε ότι ο αδελφός μου δεν είχε τάσεις φυγής και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον του. Ήθελε να φτιάξει κάποια πράγματα στη ζωή του προς το καλύτερο. Την ημέρα της εξαφάνισης αγκάλιασε τη μητέρα μας και ήταν χαρούμενος. Στη φίλη του είπε ότι θα πήγαινε στο περίπτερο να πάρει χαρτάκια για τα τσιγάρα του και θα επέστρεφε. Πιθανολογούμε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί», είπε ο αδελφός του αγνοούμενου.

Μαζί του είχε ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού και πορτοφόλι, τα οποία δεν έχουν βρεθεί. Έχει ύψος 1.75 και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, τζιν παντελόνι, άσπρα μπλε παπούτσια και έχει δύο μεγάλα τατουάζ στα μπράτσα του.

«Μας έστειλαν εδώ στο δάσος για να βρούμε τον Νίκο…»
Από την ημέρα που ο Νίκος Συνοδινός εξαφανίστηκε, η οικογένειά του δέχτηκε κλήσεις και ταυτόχρονα αναζήτησε φίλους του, ώστε να μάθει πιθανά μέρη που θα βρισκόταν ο άνθρωπός τους. Η κάμερα του «Τούνελ» ακολούθησε τον αδελφό του αγνοούμενου στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπου τον έστειλαν πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο του Νίκου.

«Περπάτησα δυόμιση ώρες, έψαξα ποταμάκια, ρυάκια, αλλά κανένα σημάδι του. Μου περιέγραψαν ένα χώρο που είχε πάνω σε ένα δέντρο μία μπλε κουβέρτα, δεν το βρήκα. Είχα χρόνια να έρθω στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά έπρεπε να κάνω την έρευνα και μόνος μου», λέει απεγνωσμένος ο Γιάννης Συνοδινός.

Στις έρευνες πήραν μέρος και εθελοντές, που ορίστηκαν από τον Διοικητή του Χαϊδαρίου και σήκωσαν drone, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
«Εγώ πήγα ευθεία και τα παιδιά πιο βόρεια», εξηγεί για τις έρευνες ο αδελφός του και αναφέρει ότι ο ίδιος έψαξε προς το χώρο του στρατοπέδου.«Αυτές τις ημέρες και εγώ και η μητέρα του ζούμε σε μια ψυχική οδύνη. Να σταματήσει αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Αν υπάρχει συγκάλυψη… Περνάει και αυτό από το μυαλό μου και πολλά ακόμα.»

«Είπε στη φίλη του ότι πάει στο περίπτερο και χάθηκε…»
Ο Γιάννης Συνοδινός αναφέρθηκε και στις έρευνες των Αρχών.
«Από την αστυνομία μου είπαν ότι ψάξανε ως αγνώστων στοιχείων σε νοσοκομεία και νεκροτομεία, αλλά δε βρήκαν κάτι. Ο Νίκος είχε φίλους, ρωτήσαμε κάποιους από αυτούς, αλλά μας είπαν ότι είχαν να τον δουν κοντά μία βδομάδα. Η φίλη του, που είχαν επικοινωνία πριν εξαφανιστεί, με διαβεβαίωσε ότι ο αδελφός μου δεν είχε τάσεις φυγής και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον του. Ήθελε να φτιάξει κάποια πράγματα στη ζωή του προς το καλύτερο. Την ημέρα της εξαφάνισης αγκάλιασε τη μητέρα μας και ήταν χαρούμενος. Στη φίλη του είπε ότι θα πήγαινε στο περίπτερο να πάρει χαρτάκια για τα τσιγάρα του και θα επέστρεφε. Πιθανολογούμε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί», είπε ο αδελφός του αγνοούμενου.

Μαζί του είχε ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού και πορτοφόλι, τα οποία δεν έχουν βρεθεί. Έχει ύψος 1.75 και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, τζιν παντελόνι, άσπρα μπλε παπούτσια και έχει δύο μεγάλα τατουάζ στα μπράτσα του.
Πηγή: anikolouli,gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications