Υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους άνω των 50 και μέτρα για τους ανεμβολίαστους ζητά ο Ν. Ανδρουλάκης

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΣΟΚ από νωρίς καθώς ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους άνω των 50 ετών!

Συγκεκριμένα, συνέντευξη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ παραχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στις μεγαλύτερες ηλικίες(η ερώτηση αφορούσε την ηλικιακή κατηγορία 50+).

Ταυτόχρονα κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναβλητικότητα και αντιφατική στάση στο ζήτημα αυτό. Δηλαδή ουσιαστικά ο Νίκος Ανδουλάκης ζήτησε περισσότερα μέτρα για τους ανεμβολίαστους!

Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, το Κίνημα Αλλαγής έχει ήδη ταχθεί υπέρ της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού και για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που συναλλάσσονται με πολίτες, όπως και στην εστίαση.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των σχολείων, «έγινε σε όλη την Ευρώπη, αλλά με πολύ αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα, ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης, ζήτησε να υπάρχουν πολλά σημεία με δωρεάν PCR, αλλά διευκρίνισε ότι η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για δωρεάν διενέργεια των μοριακών τεστ «δεν υπάρχει σε καμία χώρα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Μιλώντας μάλιστα για το τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη , επεσήμανε ότι η μεταδοτικότητα της Omicron σημαίνει πολύ περισσότερα τεστ, πράγμα που οδηγεί τους πάντες στα rapid test.

Τέλος, ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο ακριβώς εξαιτίας της μεταδοτικότητας της Όμικρον έχει ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με το κατά πόσο έχει πλέον να νόημα να συνεχίζεται η καταμέτρηση των κρουσμάτων και ενώ δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που μιλούν για έναν ενδημικό πλέον ιό, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιμένει να κάνει λόγο για «λάθος μήνυμα» που στέλνει η κυβέρνηση η όποιος άλλος μιλάει για το τέλος της πανδημίας.

Είναι σαφές ότι ο Ν. Ανδρουλάκης επιχειρεί να διεμβολίσει την ΝΔ μαζεύοντας ξανά κεντρώους και «εκσυγχρονιστές» ψηφοφόρους που τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκαν από το ΠΑΣΟΚ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications