Οργισμένη ανάρτηση του Χ.Τζωρτζάκη κατά κυβέρνησης: «Προδότες κλέφτες και δυνάστες είναι - Πρέπει να αντιδράσουμε»

Την αγανάκτηση του για τα δεινά που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας εξαιτίας της κυβέρνησης, εξέφρασε ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε καθώς αποδείχθηκε πώς για ακόμη μία φορά, που η χώρα μας βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση, ο κρατικός μηχανισμός δεν υπήρχε πουθενά.

«Πληρώνω ΕΦΚΑ, ΦΠΑ Ετήσιο φόρο εισοδήματος. Πληρώνω ένσημα ως ηθοποιός χωρίς να τα χρειάζομαι αφού πληρώνω ΕΦΚΑ. Δημοτικά τέλη. Δημοτικούς Φόρους Τέλος ακίνητης περιουσίας. Πληρώνω την ΕΡΤ.

Τα τέσσερα τελευταία τα πληρώνω δυο φορές. Μία για το σπίτι μας και άλλη μια για την επιχείρηση μας. Πληρώνω ΈΝΦΙΑ Φόρο μεταβίβασης κληρονομιάς(ναι πλήρωσα στο κράτος φόρο για να πάρω κάτι που έφτιαξαν οι γονείς μου για μένα) Πληρώνω το 1%του ετήσιου τζίρου της τουριστικής μου επιχείρησης στο Δήμο.(αυτός είναι καινούργιος φόρος που θα τον πληρώσω αναδρομικά για τρία χρόνια ενώ μόλις ήρθε, φοβερό ε;)

Σήμα αυτοκινήτου. ΚΤΕΟ αυτοκινήτου. Ασφάλεια αυτοκινήτου. Διόδια. Φόρο στη βενζίνη. Πληρώνω Φορο στο πετρέλαιο κίνησης. Πληρώνω ιδιωτική ασφάλεια για τα παιδιά. Πληρώνω τις κλήσεις στην τροχαία(αδύνατον να μην έχεις κλήσεις στην τροχαία και να εργάζεσαι στο κέντρο, όχι δεν παρκάρω σε πεζοδρόμια και σε καμία περίπτωση δεν παρκάρω σε διαβάσεις)

Και μάντεψε. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνω όλα τα παραπάνω και όσα ακόμα χρειαστούν. Έχω πρόβλημα που όσα χρόνια ζω δεν έχω δει μια φορά, ούτε μία φορά, τον περίφημο κρατικό μηχανισμό να αντιδρά. Μια ζωή πνιγόμαστε, καιγόμαστε, αποκλειόμαστε. Και άντε πες αυτά είναι έκτακτα.

Τα πάγια;

Όταν θέλουμε ΜΕΘ δεν έχουμε ΜΕΘ. Όταν θέλουμε πυροσβεστικά δεν έχουμε πυροσβεστικά. Όταν θέλουμε γιατρούς μας λένε να κάνουμε ιδιωτική ασφάλεια και εμείς κάνουμε ιδιωτική ασφάλεια αλλά αν κολλήσεις COVID δεν ισχύει η ιδιωτική ασφάλεια αλλά ούτε και η δημόσια επαρκεί.

Η δημόσια εκπαίδευση πάει κατά διαόλου.

Δημόσιες συγκοινωνίες είμαστε ο περίγελος της Ευρώπης. Δικαιοσύνη που κωλυσιεργεί και μεροληπτεί κατά των αδυνάτων.

Πληρώνουμε από τα πιο ακριβά καύσιμα στην Ευρώπη. Τα περισσότερα νοικοκυριά κρυώνουνε. Δεν παράγουμε τίποτα. Εισάγουμε σχεδόν τα πάντα.

Η προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ είναι στο επίπεδο της ζούγκλας του Αμαζονίου κι εκεί παίζεται να είναι και καλύτερα.

Ακόμα και με τα εξοπλιστικά του στρατού που τόσο διαφημίζουνε κι εκεί για τα μπάζα είμαστε. Απαρχαιωμένος εξοπλισμός και μεταχειρισμένα των Αμερικανών, των Γάλλων και των Γερμανών. Ένα φου να κάνουν οι Τούρκοι θα μας ισοπεδώσουν ας μη γελιόμαστε.

Παραλαλάμε κάθε φορά για διεθνή υποστήριξη. Γινόμαστε επαίτες σωτηρίας. Ποιος; Ο λαός που το 40 έκανε τους φασίστες Ιταλούς να χορεύουν ταραντέλα στα σύνορα και οργάνωσε ένα από τα πιο σημαντικά αντάρτικα κατά των ναζιστών Γερμανών. Κι ύστερα πουλάνε πατρίδα και εθνικισμό. Οι πατριδοκάπηλοι, μόνο να πνίγουν παιδάκια στο Αιγαίο ξέρουν. Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά τους. Οι απάνθρωποι.

Προδότες κλέφτες και δυνάστες είναι.

Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά δεν μπορεί αυτό να είναι το τέλος της ιστορίας.

Πρέπει να αντιδράσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications