Άρχισαν τα ίδια πάλι  όπως στην αρχή - Τσίπρας: «Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι»

Κάποιος έπρεπε να βγει και να πει ότι "δίνει μάχη " με την μετάλλαξη Όμικρον (!) .. Το λένε και έγκυρες πήγες τους:

Την εμπειρία του με την μετάλλαξη Όμικρον περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας αναφέρεται στα συμπτώματα που έχει εμφανίσει και καλεί τους πάντες να εμβολιαστούν.

Γράφει: «Κλείνω τρία εικοσιτετράωρα παρέα με την Όμικρον και τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν.

Έπεσε ο πυρετός και έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος. Μένει η κόπωση και η απομόνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μου έστειλαν τις ευχές και την αγάπη τους. Να προσέχετε τον εαυτό σας, όσους αγαπάτε και όσους έρχονται σε επαφή μαζί σας. Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι. Άρα εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, ψυχραιμία. Και πάνω από όλα, αλληλεγγύη».

Αν έλεγε κάποιος άσχετος το ίδιο πράγμα οι συμμορίτες φυσικά δεν θα το έβγαζαν fake news γιατί βολεύει,και οχι μονο δεν ηταν σε καμιά εγκυρη πηγή τους , αλλά ορδές θα ζητούσαν αποδειξεις ότι λέει αλήθεια έστω μια ψευδό-διάγνωση απο νοσοκομείο , αλλα εδώ οι περισσότεροι δεν ζητούν τίποτα και το πιστεύουν γιατί ειναι ο Αλέξης Τσίπρας και το επισης το ειπαν "έγκυρες πήγες" τους ....H "λογική" των πολλων: " Μα το είπαν στην τηλεόραση και τo έγραψαν οι εφημερίδες άρα ειναι αλήθεια ".. Φυσικά ουδείς κοίταξε να δει τι λέει η τηλεόραση για τους εχθρούς των συμμοριτών εκεί φαίνεται πόσο αλήθεια λέει ,το ίδιο ισχύει για έγκυρες πήγες τους που ειναι όλες στην πρώτη θέση .

Κάποιοι ελάχιστοι όμως με λογική το εκαναν και διαπιστωθεί ήδη απο το 2014 να λενε ακομα και σε ειδήσεις στην τηλεόραση τερατώδες ψέματα και να παρουσιάζουν άσχετες φώτο απο το ίντερνετ ως "αποδείξεις ενοχής " των εχθρών των συμμοριτών τοτε που οι περισσότεροι δεν ηξεραν καν να κανουν αναζήτηση εικόνας και να δουν ότι ουδεμιά σχέση είχαν οι εικόνες που έδειχναν στα κανάλια τους, το ίδιο συμβαίνει και με δεκάδες έγκυρες πήγες τους εδώ και πολλά χρόνια σε πληθώρα θεμάτων οχι μονο για τους ιστορικά εχθρούς των συμμοριτών ...

Κάπου εδώ δήλαδή το 2016 διαπιστωθεί πόσο εύκολα χειραγωγούν τις μάζες ως κοπάδι προβάτων , μέσα από έγκυρες πήγες τους (οι μάζες θεωρούν έγκυρες πήγες σελίδες που γράφουν σε αυτές ακόμη και άναρχο-συμμορίτες!), εφημερίδες τηλεόραση , ηταν θέμα χρόνου να στήσουν μια τέτοια απάτη με τέτοιο απαθή, ευκολόπιστο (μονο στα δικά τους ψέματα τα ολα ειναι θεωρίες συνωμοσίας στα μυαλα τους ) και αδιάφορο λαό στην πλειοψηφία του που ακομα και τι θα βλεπει στο facebook Google κτλ το κρίνουν αναρχο-συμμορητες αφού "κόβουν" την απηχηση σε ενοχλητικα Post .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications