Σταμάτης Γονίδης για Παγώνη: Είναι γραφική – Μιλά για νεκρούς και γελάει – ΒΙΝΤΕΟ

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής, με ανάρτησή του, είχε αποκαλέσει γραφική την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, με εκείνη να απαντά πως ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός (ένω αυτή ειναι?), πως το επίπεδο του καθενός κρίνεται (μιλαει αυτη για επιπεδο?) καθώς και ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με το ζήτημα, ο καλλιτέχνης επανήλθε με δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”..

“Ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να τα βάλω στη θέση τους. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι γιατρός, ούτε επηρέασα κάποιον να το κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει” είπε αρχικά.

“Εγώ μίλησα και είπα για τον τρόπο, ότι είναι γραφικός, ο τρόπος που παρουσιάζει τα θέματα υγείας στον κόσμο και ακόμα θα πω και κάτι άλλο, ότι φάσκει και αντιφάσκει σε πολλές φάσεις και την έχω δει και σε ένα κανάλι που ενώ μιλάει για πόσους νεκρούς, η κυρία γελάει” πρόσθεσε.

“Ναι, για την κυρία Παγώνη μιλάω. Για την κυρία Παγώνη που είδα την εκπομπή. Δεν είπα ότι είμαι γιατρός, ούτε είπα ότι η κυρία δεν είναι γιατρός. Μίλησα για τον τρόπο, λέω ξανά. Ο τρόπος που λες κάτι στον κόσμο δείχνει την μόρφωσή σου, το επίπεδό σου. Λοιπόν… Αυτή η γραφικότητα εμένα με βρίσκει αντίθετο. Εγώ ήθελα σοβαρούς ανθρώπους να μου μιλάνε για την υγεία. Εκείνη είναι που παρασύρει τον κόσμο και τον κάνει να μην θέλει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, κατά τα λεγόμενά της” συμπλήρωσε ο Σταμάτης Γονίδης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications