Robert  Malone: Αν το μεγαλύτερο πείραμα σε ανθρώπινα όντα στην ιστορία αποτύχει;

Γράφτηκε από τον Dr. Robert Malone μέσω Substack. Μια αναφορά από μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής της Ιντιάνα εγείρει σοβαρές ανησυχίες.

Ένας έμπειρος συνάδελφος αναλυτής μετοχών μου έστειλε έναν σύνδεσμο σήμερα και όταν τον άνοιξα, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Ο τίτλος: «Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ασφάλισης ζωής της Ιντιάνα λέει ότι οι θάνατοι αυξάνονται κατά 40% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18-64 ετών ». Αυτός ο τίτλος είναι μια πυρηνική βόμβα αλήθειας ενός ασφαλιστικού πράκτορα γεμάτο αναλογιστικούς πίνακες.

Οι άνθρωποι γράφουν συχνά . Άνθρωποι που δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ. Τηλεφωνούν, φτάνουν σπίτι με ραντεβού ή απροειδοποίητα, συμπληρώνουν το email μας σε κουτάκια με τις ερωτήσεις τους. Όλοι θέλουν κάτι. Χρόνο προσοχή, συνέντευξη. Πολλοί θέλουν να μας πουν για τους φόβους, την αρρώστια, τους εφιάλτες ή (ό,τι συχνά φαίνεται) τις συνωμοσίες. Και μετά, με την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι φόβοι και οι «συνωμοσίες» συνεχίζουν να επιβεβαιώνονται. Όπως μου είπε πρόσφατα ο Jan Jekielek (ανώτερος συντάκτης των The Epoch Times), γίνεται όλο και πιο δύσκολο να πω ποιες είναι απλές θεωρίες συνωμοσίας και ποιες είναι πραγματικότητα.

Ένας επισκέπτης μου είπε ότι προμήνυε τεράστιους αριθμούς θανάτων μέσα σε τρία χρόνια ως αποτέλεσμα των γενετικών εμβολίων, και ότι όλα αυτά αφορούσαν τη «Μεγάλη Επαναφορά» και την ατζέντα μείωσης του πληθυσμού του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Προσπάθησα να τον καθησυχάσω ότι, κατά τη γνώμη μου, αυτό ήταν πολύ απίθανο- ενώ ιδιωτικά σκεφτόμουν πόσο εύκολα οι άνθρωποι πέφτουν σε αυτό το είδος ιδεών συνωμοσίας.

Εκείνη την εποχή, γνώριζα μόνο το WEF ως οικοδεσπότη ενός μεγάλου ετήσιου πάρτι στο Νταβός της Ελβετίας, όπου οι πλούσιοι των δυτικών εθνών πήγαιναν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες του , να πιουν το καλύτερο κρασί. Τι ανόητος που είμαι. Περιπλανιέμαι όμως από ένα σημείο που φοβάμαι να το δηλώσω ξεκάθαρα.

Έχει αρχίσει να μου φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πείραμα με ανθρώπινα όντα στην καταγεγραμμένη ιστορία απέτυχε. Και, αν αυτή η μάλλον στεγνή αναφορά ενός ανώτερου στελέχους ασφάλισης ζωής στην Ιντιάνα ισχύει, τότε οι αναφορες του Reiner Fuellmich για « Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας » αρχίζει να μοιάζει αληθινό και προφητικό.

Να τι με φώτισε σε αυτήν την αναφορά από τη συνεργάτιδα του The Center Square, Margaret Menge.

«Ο επικεφαλής της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica που εδρεύει στην Ινδιανάπολη είπε ότι το ποσοστό θνησιμότητας είναι εκπληκτικά υψηλότερο κατά 40% από τα προ πανδημίας επίπεδα μεταξύ των ατόμων σε ηλικία εργασίας.

«Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή, τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Scott Davison κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης τύπου αυτή την εβδομάδα. Η OneAmerica είναι μια ασφαλιστική εταιρεία 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει την έδρα της στην Ινδιανάπολη από το 1877. Η εταιρεία έχει περίπου 2.400 υπαλλήλους και πουλά ασφάλειες ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ομαδικής ασφάλισης ζωής σε εργοδότες στην πολιτεία.

Είπε ότι η αύξηση των θανάτων αντιπροσωπεύει «τεράστιους, τεράστιους αριθμούς» και ότι δεν πεθαίνουν οι ηλικιωμένοι, αλλά «κυρίως άτομα σε ηλικία εργασίας 18 έως 64» που έχουν ομαδικά προγράμματα ασφάλισης ζωής μέσω της OneAmerica.

«Και αυτό που είδαμε μόλις το τρίτο τρίμηνο, το βλέπουμε να συνεχίζεται και στο τέταρτο τρίμηνο, είναι ότι τα ποσοστά θνησιμότητας είναι αυξημένα κατά 40% σε σχέση με αυτά που ήταν πριν από την πανδημία», είπε. Το 40% είναι απλώς ανήκουστο." Λοιπόν, τι οδηγεί σε αυτήν την άνευ προηγουμένου αύξηση της θνησιμότητας από κάθε αιτία;

Οι περισσότερες από τις αιτήσεις για θανάτους που υποβάλλονται δεν ταξινομούνται ως θάνατοι από COVID-19.Ο Ντέιβισον είπε: «Αυτό που μας δείχνουν τα δεδομένα είναι ότι οι θάνατοι που αναφέρονται ως θάνατοι από τον COVID υποτιμούν πολύ τις πραγματικές απώλειες θανάτου μεταξύ των ατόμων σε ηλικία εργασίας από την πανδημία. Μπορεί να μην είναι όλα COVID στο πιστοποιητικό θανάτου τους, αλλά οι θάνατοι είναι απλά τεράστιοι, τεράστιοι αριθμοί».

ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, με βάση την ανάγνωση μου, πρέπει κανείς να συμπεράνει ότι αν αυτή η έκθεση ισχύει και επιβεβαιωθεί από άλλους στον κόσμο των αναλογιστών ασφάλισης ζωής, έχουμε μια τεράστια ανθρώπινη τραγωδία όσο και μια βαθιά αποτυχία δημόσιας πολιτικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της Σύστημα HHS των ΗΠΑ για την εξυπηρέτηση και την προστασία των πολιτών που πληρώνουν για αυτήν την «υπηρεσία».

ΕΑΝ αυτό ισχύει, τότε τα γενετικά εμβόλια που προωθήθηκαν τόσο επιθετικά απέτυχαν και η ομοσπονδιακή εκστρατεία έχει συμβάλει σε μια τεράστια απώλεια ζωής που μπορούσε να αποφευχθεί.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, αυτή η έκθεση υπονοεί ότι οι ομοσπονδιακές εντολές εμβολίων στο χώρο εργασίας έχουν οδηγήσει σε αυτό που φαίνεται να είναι πραγματικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μαζικές απώλειες ζωών σε (πιθανώς) εργαζόμενους που αναγκάστηκαν να δεχτούν ένα τοξικό εμβόλιο σε υψηλότερη συχνότητα σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό της Ιντιάνα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ζούμε επίσης την πιο μαζική, παγκοσμίως συντονισμένη εκστρατεία προπαγάνδας και λογοκρισίας στην ιστορία της ανθρώπινης φυλής. Όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι εταιρείες τεχνολογίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν συντονιστεί για να καταπνίξουν και να καταστείλουν κάθε συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους των γενετικών εμβολίων ΚΑΙ/Η των εναλλακτικών πρώιμων θεραπειών.

Εάν αυτή η αναφορά ισχύει, πρέπει να υπάρχει ευθύνη. Δεν μιλάμε μόνο για την παραβίαση της πρώτης τροποποίησης του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό το άρθρο είναι σαν μια ξερή περιγραφή ενός συμβάντος μαζικών ατυχημάτων που μπορούν να αποφευχθούν που προκλήθηκαν από μια υποχρεωτική πειραματική ιατρική διαδικασία. Όλες οι ευκαιρίες για τα θύματα να είχαν αυτοενημερωθεί σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους έχουν μεθοδικά διαγραφεί τόσο από το διαδίκτυο όσο και από την ευαισθητοποίηση του κοινού από μια διεθνή διεφθαρμένη φουρνιά που λειτουργεί υπό τη σημαία της «Πρωτοβουλίας Trusted News» (τους συμμορίτες που τι παίζουν έλεγχες ειδήσεων εννοεί). Ο Τζορτζ Όργουελ πρέπει να στριφογυρίζει στον τάφο του.

Ελπίζω να κάνω λάθος. Φοβάμαι ότι έχω δίκιο.... Robert Malone.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications