Πλεύρης «Δεν πειράζει αν είσαι θετικός αν δεν έχεις βήχα πήγαινε κανονικά στην δουλειά σου αλλά μην πας ταβέρνα»!

Όπως θέλουν τα γυρίζουν «ειδικοί» και πολιτικοί που καταδυναστεύουν την ζωή των πολίτων επί δυο χρόνια με μια ιστορία που κατά 80% βασίζεται σε αλλοιωμένα στατιστικά νοσηλειών και θανάτων κα σε προπαγάνδα τρόμου. Έτσι μετά τον Βασιλακόπουλο που πρόσφατα είπε:

«Μην κάνετε PCR γιατί σας βγάζουν θετικούς κάντε Rapid και πηγαίντε στο καλό» τώρα ακόμα μια ανατροπή από τον υπουργό Υγεία αυτή την φορά που άφησε άφωνους όσους παρακολουθούσαν τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Θ. Πλέυρης, ο εργαζόμενος που νοσεί από κορωνοϊό αλλά δεν έχει συμπτώματα μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του κανονικά αλλά απαγορεύεται να πάει για παράδειγμα σε ταβέρνα.

«Μετά την 5η ημέρα, αυτός που δεν έχει συμπτώματα, άρα δεν έχει βήχα και πυρετό, δεν μεταδίδει ή ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πάρα πολύ μικρός. Είναι λανθασμένη η εικόνα που πιστεύουν πολλοί. Δεν απελευθερώνεται αυτός ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να πάει στην ταβέρνα ή να βγει έξω και να έχει κοινωνική ζωή», δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ένας νοήμων πολίτης ειναι να αναρωτηθεί γιατί πρέπει να πιστέψει κάποιους που σήμερα του λένε έτσι και άυριο «γιουβέτσι» ανάλογα με το τι συμφέρει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications