Ο «Μάγος» του Μεξικού προβλέπει τι θα συμβεί το 2022

Ο αποκαλούμενος «Major Warlock» του Μεξικού κυκλοφόρησε την πρόβλεψή του για το 2022. Με την εμφάνιση ενός μάγου και την τάση να κάνει δηλώσεις για το τι θα φέρει το μέλλον, ο διορατικός Antonio Vázquez Alba έχει γίνει αρκετά διασημός στο Μεξικό μέσω των ετήσιων διαλέξεων του.

Ερμηνεύει τα ταρώ και παρουσιάζει τις προβλέψεις του για το νέο έτος . Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων EFE , ο El Brujo Mayor συνέχισε την παράδοση τριών δεκαετιών την περασμένη Τετάρτη, όταν συγκέντρωσε τα μέσα ενημέρωσης για να αποκαλύψει τι βλέπει ότι θα συμβεί τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Προειδοποίησε ότι η κλιματική αλλαγή θα συνεχίσει να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο και είπε ότι φέτος θα δούμε πώς «η Νέα Υόρκη θα πλημμυρίσει περισσότερο» . Ο Vázquez είπε επίσης ότι η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επηρεαστούν από οικονομικά προβλήματα, αλλά διαβεβαίωσε τα μέσα ενημέρωσης ότι το Μεξικό θα σημειώσει πρόοδο.

«Θα υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός τυφώνων και πλημμυρών », είπε. «Από τη Γουατεμάλα και κάτω θα υποφέρουν πολύ από τα νερά, δεν θα υπάρξουν ισχυροί σεισμοί, αλλά θα υπάρξουν μικροί, κυρίως στην περιοχή της Καραϊβικής. Θα υπάρξουν πολύ σοβαρά προβλήματα στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας και έρχεται η δεύτερη πανδημία, που δεν είναι ο COVID αλλά η οικονομία, θα υπάρξουν περισσότερες αυτοκτονίες από ποτέ σε όλο τον κόσμο.

Έχει προχωρήσει παραπέρα, προβλέποντας το μέλλον του Ντόναλντ Τραμπ , ο οποίος θα βρεθεί σε προβλήματα από κάθε άποψη.

«Βλέπουμε έναν Τραμπ μόνο, ξεχασμένο και αυτές οι διαδηλώσεις που γίνονται θα έχουν σοβαρές συνέπειες στις Ηνωμένες Πολιτείες ». «Ο Τραμπ δεν πρόκειται να μείνει σιωπηλός, θα παραμείνει δυνατός μέχρι τον Φεβρουάριο, αλλά θα έχει πολλά προβλήματα. Θα μπορούσε επίσης να βιώσει έναν συζυγικό χωρισμό, σοβαρές ασθένειες και θα μπορούσε να αναζητηθεί από την αστυνομία».

Αν και ο El Brujo Mayor είναι κυρίως γνωστός για τις προβλέψεις του για την αμερικανική πολιτική, φέτος θέλησε να κάνει ειδική αναφορά στην πατρίδα του. Έχει προβλέψει ότι ο Μεξικανός Πρόεδρος López Obrador θα υποφέρει από προβλήματα υγείας και ότι θα υπάρξουν πισωγυρίσματα στην κατασκευή ενός σιδηροδρομικού συστήματος για το οποίο συζητείται εδώ και πολύ καιρό στη χερσόνησο του Γιουκατάν. Όσον αφορά την ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, επεσήμανε ότι θα χάσει τα περισσότερα παιχνίδια και δεν θα μπορέσει να περάσει τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Προμηνύει επίσης κακές στιγμές για τις γυναίκες στο Μεξικό: οι γυναικοκτονίες δεν θα μειωθούν (στο Μεξικό εγιναν περισσότερες από 800 δολοφονίες γυναικών το 2021, όπως φαίνεται το θέμα ειναι σε παγκοσμιο επίπεδο καθώς και στην Ελλαδα έχουν αυξηθεί ),και η Claudia Sheinbaum Pardo, η αρχηγός της κυβέρνησης της Πόλης του Μεξικού, δεν θα νικήσει τον Obrador στις επόμενες προεδρικές εκλογές .

Όπως πάντα, ο χρόνος θα δείξει αν οι προβλέψεις του Elder Warlock για το 2022 θα γίνουν πραγματικότητα. Ωστόσο, ο Vázquez είχε πει ότι οι Αγώνες του Τόκιο το 2020 θα αναβληθούν ξανά, κάτι που δεν συνέβη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications