Ο  Μητσοτάκης  συνεχάρη 5χρονο επειδή οι «πανέξυπνοι» γονείς του έκανε το εμβόλιο   (βίντεο)

Στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων βρέθηκε χθες, Σάββατο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντήσει μερικά παιδιά, το οποία είχαν πάει να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Τη μεγαλύτερα χαρά ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έδειξε όταν έμαθε ότι ένα από τα παιδιά που περιμένουν στη σειρά για εμβόλιο ήταν μόλις 5 ετών!

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη το παιδί, του είπε «μπράβο» και του έδωσε και ένα κέρασμα (μάλλον σοκολατάκι). Στη συνέχεια βέβαια στράφηκε σε μια άλλη μεγάλη ηλικιακή κατηγορία, εκείνη των άνω των 60, λέγοντάς τους επιδεικτικά πως το πρόστιμο των 100 ευρώ θα επιβάλλεται από αύριο και για κάθε μήνα κανονικά.

Τώρα ποιος ειναι ο βλάκας από ολους? ο Μητσοτάκης που δίνει συγχαρητήρια σε ενα μυξιάρικο που δεν ξέρει την τυφλα του ούτε καν σε τι κόσμο ειναι, ή οι γονείς του ?

Οι δικαιολογίες του τύπου δεν ξέραμε μας εξαπάτησαν κτλ δεν δικαιολογούν κανέναν πλέον , εφόσον με το ίντερνετ μπορούσαν να μάθουν ώστε και να ξέρουν και να μην μπορούν να τους εξαπατήσουν , αλλα βλέπουμε το αντίθετο πάρα το γεγονός ότι οι μάζες έχουν ίντερνετ έγιναν ακόμη χειρότερες με το να διαβαζουν λάθος πήγες (τους ίδιους που βλέπουν και στα κανάλια ), συνεπώς ευθύνονται οι ίδιες που ειναι σε πολύ κατώτερο πνευματικό επίπεδο και άρα και εύκολα θύματα στην εξαπάτηση, επίσης μονοί τους πανε και πατάνε like σε σελίδες συμμοριτών που τους δουλευτούν μέσα στα μούτρα τους και τους κρατούν σε ζωώδες επίπεδο πολύ πριν πάρουν τον έλεγχο και του ίντερνετ (2017) και προωθούν παντού δίκες τους έγκυρες πήγες μαζικής ύπνωσης μαζί με ορδές που δεν έχουν ιδέα καν ποιους διαβάζουν και σε ποιους πατούν Like .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications