Νέα στοιχεία για το τροχαίο στη Βούλα: Ο 45χρονος κινούνταν με ταχύτητα που υπερέβαινε τα 120 χλμ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα κατά το οποίο σκοτώθηκε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος κινούνταν με ταχύτητα που υπερέβαινε τα 120 χλμ. Μάλιστα, απόν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού προκύπτει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος πριν την μοιραία πρόσκρουση σε πινακίδα της περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο.

Tην ίδια ώρα, φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο για εμπλοκή άλλου οχήματος ή πεζού που με κάποιο τρόπο μπορεί να προκάλεσαν την εκτροπή του οχήματος, αφού από το υλικό που έχει συλλεχθεί δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Νωρίτερα πηγές της Τροχαίας ανέφεραν: «Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

Όπως έγινε γνωστό, αυτή ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το πολυτελές αυτοκίνητο ο άτυχος οδηγός, η σορός του οποίου βρίσκεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οσον αφορά τη σύζυγό του, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά, ευτυχώς, εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Post A Comment:

2 comments

HUNTERείπε...

δεν χρειαζετε να τρεχεις με 200 για να σου φυγει απο τον ελεγχο αυτο το θηριο ενα αποτομο πατημα το γκαζι και τελειωσες οπως κατα πασα πιθανοτητα εγινε.

johnepikourosείπε...

Υπάρχει τό ενδεχόμενο νά συνέβη συγκοπτικό καρδιακό επεισόδιο ;
Καί από τί άραγε ; Διότι Ferrari μέ 120 χλμ είναι σά;ν νά πηγαίνεις
20 μέ ένα μεσαίο αυτοκίνητο.
Υπ'όψιν είχε κάνει καί τίς 3 δόσεις ( ..... ).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications