Όταν χρησιμοποιούν εντελώς ηλίθιες σε ένα κόσμο που ούτως η άλλως δεν νιώθει τίποτα

Έχει γίνει εμφανές εδώ και καιρό ποιος ειναι ο ορισμός των θνητών, (δεν μιλάμε καν για κτηνώδες βάρβαρες φυλές ή ζωώδες φυλές), οι θνητές φυλές τουτέστιν πνεύματα ελέγχονται πολυ εύκολα "πλάθονται" ανάλογα με το ποιοι τους εξουσιάζουν και πέφτουν εύκολα σε χαμηλό επίπεδο (στο επίπεδο των βάρβαρων ) γιατί άπλα ειναι θνήτοι και θνήτες .

----

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στην αναδοχή και στην υιοθεσία.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε πως θεωρεί αδικία να μην μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένα ομόφυλο ζευγάρι, ενώ τόνισε πως είναι κάτι που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ωστόσο, στην Ελλάδα είμαστε πίσω σε αυτό τον τομέα.

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι αδικία. Είναι κάτι που εάν δείτε σε ποιες χώρες της Ευρώπης πλέον μπορεί κάποιος να υιοθετήσει ως ομόφυλο ζευγάρι είναι σαν να βλέπει την πρώην Σοβιετική Ένωση, είναι σαν να βλέπεις την σιδηρά κουρτίνα», είπε η Δ.Μιχαηλίδου.

Αναφερόμενη στην αναδοχή και την υιοθεσία στη χώρα μας, τόνισε πως η διαφορά τους είναι η εξής: στην υιοθεσία η βιολογική οικογένεια του παιδιού έχει κριθεί ακατάλληλη για να πάρει το παιδί πίσω, ενώ στην αναδοχή δεν έχει βγει ή δεν έχει βγει ακόμη αυτή η απόφαση.

----

Ποιος /α θα βρει τι κοινό έχουν αυτά που λέει αυτό το πιόνι τους (θα υπαρχουν και αλλα χαπια εκτος του βιάσμου), με τους εξωγήινους , (σαν την παρακάτω εικόνα) η παρόμοιας μορφής πάντως οχι ανθρωπινής ( (θεϊκής μορφής ουδεμια σχεση με τον χριστιανισμό), η λέξη ρατσιστής και όλες αυτές οι μασονικές ταμπέλες ????

Δεν ειναι περιεργο το γεγονός πως αυτα τα γνώριζαν πριν 80-100 οι "κακοί" σημερα ουδείς δήθεν μορφωμένος δεν γνωρίζει τίποτα πάρα το γεγονός ότι συμβαίνουν μπροστά στα μούτρα τους? και οχι μονο αυτο, ο καθε "έξυπνος" που ειναι 1000 χρονια πίσω ηθικά και πνευματικά νομίζει πως οι μύστες ηταν άπλα "κακοί" χωρίς λόγο και αίτια, το οτι ηταν έτη φωτός μπροστά (οχι μονο τεχνολογικά αλλα και πνευματικά ) και γνώριζαν πράγματα που οι μάζες ούτε καν έχουν φανταστεί δεν έχει περάσει καν από το μυαλό τους ...επίσης τα ίδια αυτά που θεωρούν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας (ξανα σημιτικές ταμπέλες ) ειναι η αίτια για τα δεινά τους σε ολους τους τομεις της ζωης τους, σαν λέμε ότι τους τσιμπάνε κουνούπια αν και τα βλέπουν ορδές λένε ότι δεν ειναι κουνούπια και πως δεν υπάρχουν κουνούπια που πίνουν αίμα αυτα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και χαζομαρες για τους πολλούς (!)

Ένα άλλο πρόβλημα που εντοπιστικέ εκτός απο φυλές και γένη που δεν ειναι σε θέση να καταλάβουν εκ φύσεως λογω της ράτσας τους και της θνητής φυλής τους, ειναι και λόγω ζωδίων αναμεσα σε ίδιο γένος και αυτο εξηγει γιατι δεν έχουν καταλαβει ουτε αυτες και αυτοι που ανηκουν σε μη θνητο γενος (εκτός οτι εχουν πέσει στο επίπεδο των θνητών ): Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των οραματιστών, της αντισυμβατικότητας και της πνευματικής ανεξαρτησίας. Είναι οι άνθρωποι που θα παρεκκλίνουν από το πλήθος (έτσι λένε πόσο δε όταν πλήθος ειναι μη πνευματικό (η βασική αίτια που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει μπροστά του) και οι περισσότεροι δεν ανήκουν καν στο ευρωπαϊκό γένος πλέον σαν τους μιλάς κινεζικά ειναι ) ...

Και όσοι σπεύσουν να πουν οτι αυτα ειναι χαζομάρες επειδή το εκφύλισαν και αυτο το θέμα οπως τα παντα (εύκολος τρόπος των κατωτερων για κρύψουν την κατωτερότητα τους οτι δεν μπορουν να καταλάβουν ειναι χαζομάρες !), πρώτων : για τα ζώδια έλεγαν και οι αρχαίοι μύστες είστε εσείς οι υλιστές πιο έξυπνοι απο αυτούς? δεύτερο: δεν αφορουν όλες τις φυλές τα ζώδια πάρα μονο όσους ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος έστω και αν ειναι εκφυλισμένοι ....Ο ήλιος κοιμάται ήσυχα μέχρι στιγμής η εποχη της Νέμεσις πλησιάζει ελπίζω να πληρώσουν όλοι αυτοί που συμμάχησαν με το κακό με το ίδιο το πνεύμα τους (όπως περιγράφει ο Πλάτων ) δηλαδή να πεθάνει οριστικά χωρις κανένα έλεος ώστε να μην ξανα γεννηθούν στο νέο κόσμο που θα αναγεννηθεί μετα την μεγαλη επανεκκίνηση στον Πλανήτη και καταργηση ολων αυτων που σημερα εχουν ως δεδομενα συμπεριλαμβανομένου των θρησκειών.....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications