Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι εμβόλιο αλλά γενετικός τροποποιητής - Μπαίνει η τοξική ακίδα μέσα στον οργανισμό»

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε μια ακόμη ανάρτηση με την οποία στρέφεται κατά των μαζικών εμβολιασμών.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος αναφέρεται στους επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς και στα όσα αναφέρουν οι «ειδικοί» περί τρίτης, τέταρτης δόσης κτλ. τονίζοντας πως πλέον δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε εμβόλιο, αλλά σε γενετικό τροποποιητή.

«Δεν είναι εμβόλιο, εμβόλιο κάθε τρεις μήνες δεν υπάρχει. Αυτό το οποίο εμφανίζουν ως εμβόλιο είναι ένας γενετικός τροποποιητής και τίποτε περισσότερο. Μπαίνει η τοξική ακίδα μέσα στον οργανισμό και διασπείρεται, και από εκεί και πέρα θα έχουμε όπως γνωρίζουμε βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αρνητικά αποτελέσματα και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο», γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου. Προσφάτως είχε εκφράσει την αγανάκτησή του για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ με ευλάβεια ό,τι μου προτείνουν να κάνω οι ειδικοί.

Και τα χέρια μου έπλενα σχολαστικά, και τηρούσα τις αποστάσεις-ακόμα της τηρώ- και μάσκες φοράω -και μια και δύο και τρεις- και δεν έχω πάει πουθενά ούτε μια φορά σε μέρος που να απαγορεύεται για να μην κολλήσω ή διασπείρω τον ιό επειδή δεν έχω εμβολιαστεί» τόνιζε ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications