Ανακαλύφθηκε  φυλή που ζει στα Βάθη της Γης ?  περίεργη ιστορία από την Κίνα  με έναν ανθρακωρύχο

Η κατάρρευση ορυχείου στο Jixi της Κίνας, στις 28 Φεβρουαρίου 2003, προκάλεσε μεγάλη διαμάχη λόγω της εξαφάνισης 14 ανθρακωρύχων. Ωστόσο, 5 χρόνια αργότερα, κάποιοι έμαθαν για την ύπαρξη των Ctones, μια ενδογήινη φυλή που έσωσε 2 από τους εξαφανισμένους.

Οι προσπάθειες των αρχών ηταν να βρεθούν μόνο 12 πτώματα από τους 14 ανθρακωρύχους. Τα λείψανα του Lao Pen και του Wan Hu δεν βρέθηκαν. Αλλά το 2008, ο Wan Hu επέστρεψε, λέγοντας μια ιστορία για τους Ctones μια φυλή που ζούσε στα βάθη της Γης.

Μια ενδογήινη φυλή;
Όταν επέστρεψε ο Wan Hu, διαπίστωσε ότι η γυναίκα του ήταν ήδη παντρεμένη με άλλον, έτσι αγόρασε ένα νέο σπίτι και ασχολήθηκε με την κηπουρική. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, οι αρχές έμαθαν για την επιστροφή του, καθώς η οικογένειά του είχε λάβει αποζημίωση, άρχισαν να ψάχνουν τι έγινε καθώς αν ο Wan Hu ζούσε, η οικογένειά του δεν θα έπρεπε να είχε λάβει τίποτα από την κυβέρνηση ως αποζημίωση .

Ρώτησαν τον άνδρα και την οικογένειά του και ισχυρίστηκε ότι δεν είχαν εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Προφανώς τον ρώτησαν τι είχε συμβεί. Απάντησε ότι είχε ζήσει με μια φυλή στα βάθη της Γης.

Αυτό τον οδήγησε να νοσηλευτεί ακόμη και στο νοσοκομείο, αμφιβάλλοντας για την πνευματική του ικανότητα, τον θεώρησαν τρελό. Όμως οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν απόλυτα υγιής. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς δεν είχε σημάδια ανθράκωσης ή κάποιας ασθένειας που προέκυπτε από την εισπνοή ανθρακόσκονης. Κάτι από το οποίο έπασχε ο Wan Hu από τότε που δούλευε στο ορυχείο. Για κάποιο λόγο είχε θεραπευθεί στην παραμονή του με τους λεγόμενους Ctones.

Μια άλλη περίεργη ανάλυση ήταν ότι είχε και τα 32 δόντια, όταν ο ιατρικός φάκελος έδειχνε ότι είχε μόνο 25. Η υγεία του έμοιαζε με εικοσάχρονου, παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη 39 ετών. Επίσης, ο Wan Hu είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό 40.000 γιουάν. Όταν η κυβέρνηση εντόπισε τις κινήσεις του, διαπίστωσε ότι είχε επιπλέον 10.000 γιουάν σε μετρητά και άκοπα διαμάντια αξίας 300.000 γιουάν.

Οι αρχές υποψιάστηκαν γρήγορα ότι δεν ήταν στην πραγματικότητα ο χαμένος ανθρακωρύχος, αλλά ένας ξένος κατάσκοπος .Ο Χου εξήγησε ότι πήρε τα χρήματα πουλώντας τα διαμάντια σε έναν κοσμηματοπώλη στη Σαγκάη. Όταν ρωτήθηκε για την προέλευση αυτών, είπε ότι του τα είχαν δώσει οι Ctones η υπόγεια φυλη που τον έσωσε .

Ο Wan Hu και ο Lao Pen βρέθηκαν χωρισμένοι από τους άλλους ανθρακωρύχους. Περίμεναν 3 μέρες για τη διάσωση, αφού είχαν αρκετό νερό για αυτό, αλλά δεν είχαν φαγητό. Όταν παρατήρησαν ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι της αναζήτησής τους, άρχισαν να εξερευνούν το ορυχείο, ελπίζοντας να βρουν τρόπο να βγουν στην επιφάνεια, το μόνο που κατάφεραν ήταν να χαθούν στον λαβύρινθο των τούνελ, μέχρι που συνέβη κάτι περίεργο. Τους επιτέθηκαν κάποιοι παράξενοι κοντοί άνθρωποι και τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά.

Ένα άγνωστο βασίλειο
Πίστευαν ότι αυτό θα ηταν το τέλος τους αλλα τελικα οδηγήθηκαν σε ένα εντυπωσιακό βασίλειο, φωτιζόταν από ένα σύστημα κρυστάλλων, σε σημείο που μπορούσες να διαβαστείς.

Στο τέλος των τούνελ, υπήρχαν μεγάλες σπηλιές που κατοικούσαν χιλιάδες από αυτή την φυλή. Οι άντρες έζησαν για 5 χρόνια με αυτά τα πλάσματα. Έμαθαν τη γλώσσα τους και κατάλαβαν ότι δεν ήταν αιχμάλωτοι, όπως πίστευαν.

Μάλιστα, αυτά τα όντα πίστευαν ότι τους έσωζαν από τον τρόμο της επιφάνειας. Οι Ctones είχαν την ιδέα ότι η ζωή έξω από τις σπηλιές τους ήταν μια δοκιμασία, όπου η πείνα και οι αρρώστιες σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους.

Έτρωγαν έναν μύκητα που αφθονούσε στις σπηλιές. Αυτό ήταν νόστιμο και πολύ υγιεινό. Χάρη σε αυτό, τα δόντια του αναγεννήθηκαν και οι ασθένειές του εξαφανίστηκαν.Αυτά τα πλάσματα είχαν ακόμη και ανεπτυγμένο σύστημα γραφής, ήξεραν και μεταλλουργία. Αν και σπάνια χρησιμοποιούσαν σίδηρο, είχαν επικεντρώθει περισσότερο στον χρυσό, το ασήμι και τον μπρούτζο.

Αυτά τα όντα έβλεπαν τους ανθρακωρύχους ως ίσους τους, έτσι είχαν όλες τις εγκαταστάσεις που είχαν οι υπόλοιποι Ctones. Ωστόσο, ο Wan Hu ήθελε να επιστρέψει ξανά στην οικογένειά του και στο φως του ήλιου.Αν και προσπάθησαν να τον πείσουν, είχε ήδη αποφασίσει, οπότε οδηγήθηκε στην επιφάνεια. Η Lao Pen αποφάσισε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με αυτά τα πλάσματα.

Ο Wan Hu κηρύχθηκε ψυχικά ασταθής, στάλθηκε ακόμη και σε στρατιωτική βάση και η οικογένειά του τον εγκατάλειψε (άδικα ξανα γύρισε στην επιφάνεια στην κολασή με τους δαιμονές, εκτος ότι τον θεώρησαν τρελό, χωρίς να εξηγούν όμως πως ζούσε όλο αυτό το διάστημα στα βάθη των ορυχείων πριν εμφανιστεί ξανά ).

Αυτή είναι μια από τις εκατοντάδες περίεργες περιπτώσεις ενδογήινων πολιτισμών σε όλο τον κόσμο ήδη από την αρχαιότητα, και μονο κακοί υποχθόνιοι δεν ειναι όπως έχει περάσει ο Χριστιανισμός στους αφελείς στην επιφάνεια που πήγε και έκτισε εκκλησιές σε εισόδους προς υπόγειους κόσμους και στην Ελλάδα για να αποκόψει την επαφή,καθώς για να μπει κάποιος σε αλλα υπόγεια βασιλιά τύπου Αγκάρθα πρέπει να έχει αγνή ψυχή , ειναι γνωστό στους μυστες πως ο κόσμος πρώτα δημιουργήθηκε στο εξωτερικό και μέτα στην επιφάνεια,για να μην πούμε πως ένα γένος ανθρώπων δεν φτιάχτηκε για να ειναι στην επιφάνεια και στο ήλιο και ο νοών νοείτω(!)αυτά τα ήξεραν και οι "κακοί" Γερμανοί καθώς η γνώση ειναι ανάμνηση όπως έλεγε και ο Πλάτων που αμφιβάλουμε αν μπορεί να καταλάβει κάνεις σήμερα τι ακριβώς εννοούσε τέτοια πνευματική παρακμή .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications