Επιβραβεύεται για την ρητορική μίσους κατά των ανεμβολίαστων ο Θ.Βασιλακόπουλος

Ανέλαβε διευθυντής ΜΕΘ του Ε.Ντυνάν πάρα την σωρεία αδικημάτων με δόλο και κατα συρροή,με βάση τα δικά τους πάντα,επισης αυτός και οι φίλοι του οι συμμορίτες παραβιάσουν το "απαγόρευση των διακρίσεων" αυτα δεν τα βλέπουν οι φερόμενοι εισαγγελείς ή ειναι και οι ιδιοι μελή εγκληματικών άναρχο-οργανώσεων?

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει επίθεση στους ανεμβολίαστους ανέλαβε διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Προερχόμενος από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής των ειδικών για την πανδημία ανέλαβε συντονιστής-διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και τη διεύθυνση της Β΄ Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κίνηση αυτή ακολουθεί μια σειρά μετακινήσεων από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, με έμφαση στον χειρουργικό και καρδιολογικό τομέα και στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του «Ερρίκος Ντυνάν». Ενδέχεται μάλιστα η κινητικότητα να συνδέεται με το γενικότερο πλάνο της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία ανήκει το «Ερρίκος Ντυνάν», ως προς τη μεταβίβαση του νοσοκομείου. Πρόκειται για σχεδιασμό που, κορωνοϊού επιτρέποντος, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 εκτιμάται πως μπορεί να εισέλθει σε νέα φάση.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί ο Θ.Βασιλακόπουλος εξέφρασε για ακόμη μια φορά για τους ανεμβολίαστους, καθώς είπε ότι θα πρέπει να περιοριστούν περισσότερο μέχρι «να βάλουν μυαλό».

Post A Comment:

1 comment

Vasiliaείπε...

Δείτε την Φάτσα του π@χυσαρκου Μουσιαλου! Το πάχος τον χτύπησε στον ΕΝΓΚΕΦΑΛΟ του, και μας λέει την μια βλακια μετά την άλλη! Και βέβαια τα ΜΜ Αποβλακωσεως τα οποία ανοικουν στους Εβραίους Σιωνιστές, όπως και ο ίδιος, επαναλαμβάνουν με θαυμασμό της βλακίες του Μουσιαλου!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications