Τώρα ξαφνικά ενδιαφέρονται για τις γυναίκες ή ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Για διεθνές κύκλωμα που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες μίλησε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη σε ένα θέμα που έχει περάσει στις επικεφαλίδες των μέσων ενημέρωσης.

“Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που ψαρεύουν κοριτσάκια με τζάμπα ποτά και μεγάλη ζωή και μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία. Η κόκα εχει γίνει ο βασιλιάς των ναρκωτικών” είπε χαρακτηριστικά.

“Πώς θα ανοιξουν στόματα όταν τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα;” πρόσθεσε ο κ. Διαλυνάς”.

Και αν είναι αργά τα αντανακλαστικά τους για την 24χρονη και το κύκλωμα που ψαρεύει κορίτσια, ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, όταν πέρασε ο νόμος της συνεπιμέλειας, ο οποίος καταδίκασε την γυναίκα σε διαρκή αλληλεξάρτηση από τον όποιο βίαιο σύζυγο (υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις), με κίνδυνο τα παιδιά να περάσουν στα χέρια του κράτους, καθώς κάποιοι γονείς θα αδυνατούν να συνεννοηθούν.

Τώρα ξαφνικά ενδιαφέρονται για τις γυναίκες;;; Ή μήπως με αφορμή την αισχρή ενέργεια βιασμού, θα τεθεί εν αμφιβόλω η ανατροφή της ελληνικής οικογένειας, η οποία καλό είναι να περάσει στο κράτος, που θα διδάσκει όχι την ηθική συμπεριφορά αλλά την έμφυλη ουδετερότητα, όπως προϊδέασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσφάτως;;; Και πως τα αγόρια δεν πρέπει να είναι και τόσο αγόρια ή τα κορίτσια τόσο κορίτσια;;;

ΗΔΗ ΣΕ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΕΛΛΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications