Ιταλίδα γιατρός παραβιάζει τον όρκο του Ιπποκράτη αρνείται να δεχθεί ασθενείς που αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν

Μια επαγγελματίας υγείας από την Ιταλία, που ονομάζεται Mara Maffeis, έχει δείξει την άρνησή της να φροντίσει εκείνους τους ασθενείς που αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν. Τους κατηγορεί για την προώθηση του έκτου κύματος λοιμώξεων στην Ιταλία (!).

Η γιατρός ζητά από τις ιταλικές υγειονομικές αρχές να μην συμπεριλάβουν μη μπολιασμένοι ασθενείς στη λίστα των επισκέψεών της: «Ευχαριστώ πολύ τους ασθενείς που δεν εμβολιάστηκαν από το νέο κύμα πανδημίας που αντιμετωπίζουμε!!! Θα ζητήσω από το κέντρο υγείας να εξαλείψει όλους τους ανεμβολίαστους ασθενείς από την επίσκεψη μου», είπε.

Οι υγειονομικές αρχές απορρίπτουν το αίτημα της γιατρού

Όπως είναι λογικό και φυσικό, οι υγειονομικοί υπάλληλοι της χώρας αγνόησαν αυτό το παράξενο αίτημα, αφού στην Ιταλία ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, ενώ όλοι οι πολίτες της χώρας έχουν δικαίωμα ιατρικής περίθαλψης.

«Μου είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να το κάνω, ότι τότε θα πρέπει να απομακρύνουν επίσης παχύσαρκους και καπνιστές. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσω να αντιμετωπίζω τους πάντες όπως έκανα πάντα», είπε η γιατρός με απογοήτευση στα τοπικά ΜΜΕ.

Εξέφρασε σε συνέντευξή ότι είχε χρησιμοποιήσει τη δύναμή της για να πείσει αυτούς τους ανθρώπους να επιλέξουν τελικά τον εμβολιασμό, καθώς ήταν το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για τον τερματισμό της πανδημίας (προφανώς αυτη η ηλίθια δεν εχει ακούσει οτι και οι μπολιασμένοι μεταδίδουν με τα δικά τους πάντα ).

Αλλά τελικα είχε αντίθετο αποτέλεσμα.Η στάση της αυτή φαίνεται μάλιστα ότι ξεκινήσε εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για να απολυθεί από τη δουλειά της.

Άλλα αυτή το χαβά της αυτα κανει η πλύση εγκεφάλου εγκύρων πηγών των συμμοριτών αφού ξέρουν ότι ορδες κανουν δεδομένα ότι λένε αυτοί, αλλιως δεν θα έκαναν προπαγάνδα στα πάντα: «Κάποιος μου τηλεφώνησε προσβάλλοντάς με, λέγοντας ότι είχε προωθήσει μια συλλογή υπογραφών για να με απολύσουν, ότι θα πήγαινε να το πει στα ΜΜΕ. Λοιπόν, καλώς ήρθατε μπορώ να περάσω το μήνυμα ότι πρέπει να εμβολιαστείτε. Δεν φοβάμαι», τόνισε.

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

τι να περιμενεις απο μια εβραια!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications