Ξήλωσαν τον   αρχηγό του  γερμανικού Ναυτικού επειδή είπε υπέρ του Πούτιν   !

Ο επικεφαλής του Πολεμικού Ναυτικού Kay-Achim Schönbach κατά την διάρκεια επίσκεψης του στην Ινδία και μιλώντας στο ινστιτούτο Μanohar Parrikar προέβη σε μερικές πολύ σημαντικές δηλώσεις για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Αυτό που πραγματικά θέλει είναι σεβασμός» είπε ο αντιναύαρχος Schönbach και συνέχισε «Και, Θεέ μου, το να δίνεις σε κάποιον σεβασμό έχει χαμηλό κόστος, ακόμη και καθόλου κόστος. … Είναι εύκολο να του δώσουμε τον σεβασμό που πραγματικά απαιτεί - και πιθανώς επίσης αξίζει». Ο Schönbach, χαρακτήρισε επίσης τη Ρωσία μια παλιά και σημαντική χώρα.

Για να καταλήξει τελικά σχετικά με την ουκρανική κρίση παραδεχόμενος πως: «η χερσόνησος της Κριμαίας χάθηκε: Δεν θα επιστρέψει ποτέ - αυτό είναι γεγονός».

Μέτα:

Ο αρχηγός του γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού αντιναύαρχος Κάι-Άχιμ Σένμπαχ "παραιτήθηκε" μετά τις δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν «αξίζει τον σεβασμό», ότι το Κίεβο δεν θα επανακτήσει ποτέ τη χερσόνησο της Κριμαίας και ότι «ο Πούτιν θέλει να αντιμετωπίζεται ως ίσος από τη Δύση», σύμφωνα με κυβερνητική πηγή στο Βερολίνο.

Η ψευδο "γερμανική" κυβέρνηση (των συμμορητών απο το 1945, αυτό έχουν ξεχάσει να το πουν ολοι αυτοι που λένε επι χρόνια για Γερμανία) είχε πάρει αποστάσεις σήμερα από τα σχόλια που έκανε ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Σένμπαχ ζήτησε συγγνώμη για τις «ωμές» δηλώσεις του, που κυκλοφόρησαν ευρέως στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης και τις χαρακτήρισε «λάθος». Με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι τα σχόλια τα οποία έκανε σε μια συζήτηση σε ένα ινστιτούτο προβληματισμού στην Ινδία εξέφραζαν προσωπικές απόψεις και ότι την επίσημη θέση του υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας.

Οι δηλώσεις δημοσιοποιήθηκαν σε μια ευαίσθητη περίοδο, ενώ η Ρωσία έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στα σύνορα με την Ουκρανία και καταβάλλονται διπλωματικές προσπάθειες για να αποφευχθεί μια στρατιωτική κλιμάκωση της έντασης. Η Ρωσία αρνείται ότι σχεδιάζει εισβολή στην Ουκρανία.

Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας στο Βερολίνο είπε ότι τα σχόλια του Σένμπαχ δεν αντικατοπτρίζουν τη θέση της Γερμανίας, ούτε στο περιεχόμενο, ούτε στη διατύπωσή τους. «Ο αντιναύαρχος Σένμπαχ θα έχει την ευκαιρία να εκφράσει την άποψή του» στην υπουργό Άμυνας, πρόσθεσε.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube ο Σένμπαχ, μιλώντας αγγλικά, λέει ότι ο Πούτιν θέλει να αντιμετωπίζεται ως ίσος από τη Δύση. «Αυτό που θέλει πραγματικά είναι ο σεβασμός. Και, Θεέ μου, το να σεβαστείς κάποιον δεν κοστίζει πολύ, δεν κοστίζει τίποτα. Είναι εύκολο να του δώσουν τον σεβασμό που ζητά – και πιθανόν να του αξίζει», είπε, χαρακτηρίζοντας τη Ρωσία παλιά και σημαντική χώρα.

Ο Σένμπαχ παραδέχτηκε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά πρόσθεσε ότι «η χερσόνησος της Κριμαίας χάθηκε, δεν θα επιστραφεί ποτέ, αυτό είναι γεγονός». Η κοινή άποψη των δυτικών χωρών είναι ότι η προσάρτηση της Κριμαίας από τη Μόσχα το 2014 δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και πρέπει να ανατραπεί.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας κάλεσε τη Γερμανία να απορρίψει δημοσίως τα σχόλια του Σένμπαχ, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την "προσπάθεια της Δύσης για αποκλιμάκωση της κατάστασης" (γέλανε και οι πέτρες )το ακριβώς αντίθετο κάνει

Άλλα στην Ουκρανία έχουν ψευδό-πατριώτες δούρειους ίππους δίκους τους αντί για αριστερό-συμμορίτες και έβγαζαν και φώτο μαζί με το ΝΑΤΟ και στο Ελλαδισταν έλεγαν για κακούς ναζι ενώ αυτοι ηταν δικοί τους,(επίσης ξέχασαν να το πουν και αυτό) και υποστηρίζουν επίσης ένα κόμμα δούρειο ίππο ψευδο-εθνικιστικο που είχαν και στην Γερμανία το 30 με τα ίδια σύμβολα με το Εθνικοσοσιαλιστικό του Φύρερ NSDAP αλλα ορδές ανεγκέφαλοι που να τα πιάσουν αυτά? τι και αν τέτοιοι δούρειοι ίπποι είχαν μπει και στην Χ.Α, και λένε τα ιδια με τους συμμορητες σε πολλά θέματα μεχρι και κατα του Τραμπ έλεγαν , εκτός απο χρήσιμους ηλίθιους αριστερούς έχουν και χρήσιμους ηλίθιους δεξιούς ψευδό-εθνικιστές που καπηλεύονται τα σύμβολα του NSDAP αλλα δεν ειδαμε κανεναν να μιλαει για άυτους στο Ελλαδιστάν , παρα την πλουσία δράση τους (οι μαζες νομιζαν πως όλοι ηταν της Χ.Α ) .

Μάλιστα ο δεξιός συμμορίτης που διατηρεί και blog έσβησε τα αρχικά του κόμματος δούρειο ίππο που υποστήριζε που δεν ηταν το NSDAP νομίζει πως απο αυτο το κατάλαβε και οχι ότι λένε τα ίδια με τους αναρχο-συμμορίτες , όπως και δεν έχουν καμιά αναφορά για τις κτηνώδες θηριωδίες των λεγόμενων μπολσεβίκων μαζί ορδές Μογγόλους στην Γερμανία του 1945, ούτε λενε την αληθινή ιστορία και καμιά σχέση με μυστικισμό κτλ κτλ αλλα ο αμόρφωτος και χαμηλής νοημοσύνης όχλος ναζι τους βλέπει και αυτούς ενώ δεν εχουν σχέση ούτε με το το NSDAP και ειναι δούρειοι ίπποι ψευδό-πατριώτες , και προωθούν την δήθεν "πατρώα θρησκεία" τον δωδεκαθεϊσμο που πότε δεν ηταν θρησκεία και ειναι επίσης απο τους συμμορίτες, οι ίδιοι ψευδό-Εθνικοσοσιαλιστές ή αλλιώς ναζι (για τις μάζες) ειναι και στην Ουκρανία για λογαριασμό της μασονίας , εκεί δεν πέρασαν αυτα περί κακούς ναζι φασίστες όπως στο Ελλαδιστάν για αυτό έχουν δεξιούς χρήσιμους ηλίθιους δηθεν εθνικιστές υπέρ του ΝΑΤΟ Ευρωπαϊκής ένωσης και κατα της Ρωσίας

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications