Στην Αυστραλία  απελαύνουν τον Τζόκοβιτς γιατί «διεγείρει το αντιεμβολιαστικό αίσθημα»!

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον Ν.Τζόκοβιτς αφού αποφασίστηκε εκ νέου η κράτησή του μέχρι την Κυριακή και μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχείο με τους μετανάστες που κρατείτο την πριν λίγες ημέρες.

O Νόβακ Τζόκοβιτς είχε περάσει στην αντεπίθεση καθώς προσέφευγε εκ νέου στη δικαιοσύνη κατά της νέας απόφασης για ακύρωση τη βίζας του και απέλασή του.

Ο δικαστής Kelly άκουσε τις θέσεις της νομικής ομάδας του τενίστα Νόλε Τζόκοβιτς, όπως και τον νομικό σύμβουλο της κυβέρνησης και στη συνέχεια πήρε μία σειρά από αποφάσεις.

Αρχικά, απαίτησε να μην απελαθεί ο Τζόκοβιτς μέχρι να υπάρξει νέα εκδίκαση της έφεσής του. Στη συνέχεια τόνισε ότι η υπόθεση θα μεταφερθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, κάτι που δεν επιθυμούσε η πλευρά του Σέρβου τενίστα.

Από εκεί και πέρα, ο Τζόκοβιτς θα παραμείνει με τους δικηγόρους του σήμερα, ώστε αύριο να μεταφερθεί στο υπουργείο Μετανάστευσης (ή σε άλλο μέρος που θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, υπό το φόβο επεισοδίων) για να καταθέσει, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να μπει ξανά σε επιτήρηση στο ξενοδοχείο με τους παράνομους μετανάστες.

Θα βγει δε από αυτό την Κυριακή (14/01), ώστε να μεταβεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο για τη νέα ακροαματική διαδικασία.

---

Τίτλος "πατριωτικής" σελίδας :

Οι Αυστραλοί απελαύνουν τον Τζόκοβιτς γιατί «διεγείρει το αντιεμβολιαστικό αίσθημα»!

"Οι Αυστραλοί", μέτα το "Γέρμανοι" που λένε επι σείρα έτων ολοι αυτοι οι πατριωτες τυπου νεοέλληνες, για να διεγείρουν το αντιγερμανικο αίσθημα (όπως κάνουν οι συμμορήτες από το 40 παρα το γεγονος πως εχουν αυτοι την εξουσια στην Γερμανια από το 1945 λεπτομέρειες αυτα για Νεοέλληνες που κανουν προπαγάνδα υπέρ συμμοριτών χωρίς να το καταλαβαίνουν ) , άφου οι Αυστραλοί απελαύνουν τον Τζόκοβιτς (σύμφωνα με "πατριωτικές σελίδες" αυτές με τον πολύ τον κόσμο που δεν ξέρει καν τι ασυναρτησίες διαβάζει ) τότε ποιοι κάνουν πορείες και ειναι κατα του συμμοριτών στην Αυστραλία άφου όλοι οι Αυστραλοί απελαύνουν τον Τζόκοβιτς ??? εμείς νομίζαμε οτι τον απελαύνουν οι συμμορητες της Αυστραλίας ιδιας ρατσας με αυτους στο Ελλαδισταν ...

Με αυτά και με αυτά οπως φαίνεται ακόμη και αυτοι οι πατριώτες που διαβαζουν τέτοιες σελίδες έχουν συνηθίσει την ασυναρτησία και το μπέρδεμα των πάντων με λέξεις και έννοιες, γιαυτό δεν τους προκαλούν εντύπωση οι ασυναρτησίες των συμμοριτών που ειναι και τακτική τους να αλλοιώνουν την ίδια την λογική και την έννοια των λέξεων ώστε να σε ρίχνουν στο επίπεδο τους και να σε ελέγχουν νοητικά, αφου και οι αγαπημένες τους "πατριωτικές σελίδες " κανουν το ίδιο σε μικρότερο βαθμό , ενημερωτικά η έννοια του διαβόλου ειναι αυτός που διαβάλλει τους ανθρώπους εμείς δεν βλέπουμε καμια διάφορα του λεγομένου διαβόλου με τους συμμορίτες πάντως...

Έτσι και σταματήσουν να διαβαζουν τέτοιους πατριώτες τύπου Νεοέλληνες να βλέπουν τηλεόραση και να διαβάζουν έγκυρες πήγες συμμοριτών για κανένα χρόνο οι πιο σκεπτόμενοι θα δουν οτι ζουν σε ενα νοητικό matrix και πως ακομα και αυτοι που τους θεωρούν ως "πατριώτες" και "κατα του συστήματος" λένε ηλιθιότητες πέραν καθε έννοια λογικής ...όσο ειναι μέσα στο λάκκο με νεοέλληνες με παρόμοια λογική με τα διαβολικά δίποδα φίδια, δεν αντιλαμβάνονται ότι ειναι μέσα στο λάκκο και συνεπώς δεν βλέπουν τίποτα γύρο τους αφου ειναι σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο (και νοητικό ) ούτε καν πως "οι αγαπημένοι" τους έχουν μολυνθεί απο δηλητήριο των φιδιών και λενε και οι ιδιοι ασυναρτησίες των φιδιων και τους κρατούν δέσμιους μέσα στο λάκκο και άφου έχουν βγει όλα τα φιδια(!) αφού πλέον δεν χρίζεται να ειναι εκεί η δουλειά γίνεται απο τους " μολυσμένους " (βλεπε το πείραμα με της μαϊμούδες )!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications