Η ανάρτηση του ΠΟΥ στο Facebook έλαβε 100.000 unlike και αρνητικά σχόλια για καταστροφικές εμπειρίες μετά τον εμβολιασμό

Σίγουρα ο ήλιος δεν καλύπτεται με ένα δάχτυλο!

Μια ανάρτηση στο Facebook υπέρ του εμβολιασμού από γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) δεν πήγε όπως το περίμεναν αφού προκάλεσε μια πλημμύρα απαντήσεων από ανθρώπους με προσωπικές τους ιστορίες σχετικά με τους σοβαρές παρενέργειες που υπέστησαν μετά τη λήψη των εμβολίων. (Πειραματικές ενέσεις του COVID-19)

Σε μια δημοσίευση με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου 2021, το Γραφείο του ΠΟΥ για την Ευρώπη δήλωσε ψευδώς ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19» (μαντέψτε! δεν το εβγάλαν fake news οι γνωστοί συμμορήτες, το φίδι δεν δαγκώνει την ούρα του, μονο αληθειες ξερουν να βγάζουν fake news και να κάνουν σκόπιμη μηδαμινή απήχηση σε ενοχλητικές ιστοσελίδες δημοκρατικά πάντα, ειναι μέχρι να φάει αγωγή η "εταιρία" facebook).

Η δημοσίευση πρόσθεσε ότι «δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 έχουν χορηγηθεί με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο» και ότι «ήπιες παρενέργειες (πονοκέφαλος, πυρετός και πόνοι στο σώμα) είναι φυσιολογικές τις πρώτες ημέρες».

Έκτοτε, η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 απαντήσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλών από ανθρώπους που κατήγγειλαν τη δήλωση του ΠΟΥ ως «παραπληροφόρηση», ενώ μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες με σοβαρές παρενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο που υπέστησαν οι ίδιοι, τα μέλη της οικογένειάς τους και οι φίλοι τους, κάθε άλλο παρά "ήπιες".

Οι παρενέργειες από τα εμβόλια που αναφέρθηκαν στα σχόλια περιελάμβαναν καρδιακές προσβολές, νευρολογικές διαταραχές, διακοπές του εμμηνορροϊκού κύκλου και θρόμβους αίματος, κάτι που έριξε κρύο νερό στην προσπάθεια του ΠΟΥ να υποβαθμίσει τις σοβαρές παρενέργειες .

«Ο πατέρας μου έκανε 1 εμβόλιο και είχε τριπλό έμφραγμα 3 ημέρες αργότερα», έγραψε ο Ρομπ Φλάχερτι στη συνέχεια προκάλεσε περισσότερες από 4.300 αντιδράσεις.

«Η μητέρα μου πέθανε μετά τη δεύτερη δόση», πρόσθεσε η Λούι Αμπέιτα . «Ένας αργός, επώδυνος και εξουθενωτικός θάνατος. Ούρλιαζε ότι ο εγκέφαλός της έπαιρνε φωτιά, μετά άρχισε να αισθάνεται ακράτεια, μετά το σώμα της άρχισε να σκληραίνει και δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει ή να κρατήσει τα πράγματα. Ήταν φρικτό ειναι βλασφημία!!”

Άλλοι χρήστες που δεν μοιράστηκαν ιστορίες με σοβαρές παρενέργειες ή απώλειας, ωστόσο, εξέφρασαν τη συμπάθειά τους σε αυτούς που το έκαναν. Μερικοί ένιωσαν επίσης δικαιωμένοι για την προσωπική τους απόφαση να αρνηθούν τη βελόνα αφού άκουσαν τις ιστορίες εκείνων που υπέφεραν.

«Αυτά τα σχόλια με βοηθούν πραγματικά να καταλάβω ότι έκανα το σωστό αρνούμενος το εμβόλιο», έγραψε η Τζούλι Κέισι . «Το γεγονός ότι τόσα πολλά αποσιωπούνται και καλύπτονται θα πρέπει πραγματικά να είναι μια τεράστια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη «θεραπεία»».

«Υποθέτω ότι η προπαγάνδα τους πέφτει στο κενό και τους γυρίζει μπούμερανγκ τώρα, η επιστήμη και τα ψέματα που δημοσιεύουν καταρρίπτονται απο την πραγματικότητα, πείτε την αλήθεια!». έγραψε ο Michael Walker .

«Ποτέ άλλοτε η εξαπάτηση και η ατζέντα αυτών των οργανώσεων δεν ήταν τόσο διαφανείς», είπε ο Ρότζερς. «Τόση πολλή χειραγώγηση. Τόσα ψέματα…»

Οι ιστορίες που μοιράζονται οι σχολιαστές του Facebook ευθυγραμμίζονται με έναν αυξανόμενο όγκο δεδομένων που υποδηλώνουν ότι οι πειραματικές ενέσεις δεν είναι τόσο ασφαλείς ή αποτελεσματικές όσο είχαν αρχικά υποσχεθεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications