Παναγιωτόπουλος: «Bόμβα» από πρώην εργαζόμενη στην γελοία εκπομπή τους

Νέα καταγγελία

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου απέναντι σε γυναίκες. Η νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας έρχεται από πρώην εργαζόμενη των «Ράδιο Αρβύλα- η αλλίως κομμουνιστική σκατίλα » που δήθεν δεν ήξεραν , η οποία σε ανάρτησή της στα social media υποστηρίζει ότι «ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής» και αναφέρει επίσης και το μήνυμα που της είχε στείλει και της έλεγε «πόσο καλός είναι στον στοματικό. Το κείμενό της ανέβηκε στο λογαριασμό άλλου χρήστη, αλλά λίγη ώρα μετά κατέβηκε.

«Σαν πρώην εργαζόμενη στο “Ράδιο Αρβύλα” θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από μένα. Το θέμα της δημοσίευσης υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων.

«Τι ήξεραν»

Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο Iντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν.

Hξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Hξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις-χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο.

Hξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς. Oταν παραιτήθηκα από την “Αρβύλα”, με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε, μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”».

Χυδαιότητα

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στον στοματικό . Ναι, καλά διαβάσατε.

Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές».

Η πρώην σύντροφός του

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα των σοκαριστικών αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η 30χρονη σήμερα κοπέλα εμπιστεύτηκε ξανά την Τατιάνα Στεφανίδου και το «T-live» και συνομίλησαν το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου. Η ίδια, η οποία δεν επιθυμεί να γίνουν γνωστά τα στοιχεία της και υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που καλούν μέλη της οικογένειάς της και τους γνωστοποιούν ότι είναι εκείνη που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μεταξύ άλλων ανάφερε:

«Χαίρομαι που ακούστηκαν αυτά στη Βουλή από τον Τσακαλώτο και σήμερα πάλι που άκουσα τον υπουργό να λέει ότι θα αυστηροποιηθούν οι ποινές για τέτοια εγκλήματα. Αυτό που δίνει μία χαρά ότι μέσα από αυτό που έζησα θα αλλάξει κάτι στην κοινωνία. Δεν είναι απλά μία διαρροή προσωπικών στιγμών. Εγώ το βρίσκω καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτή την πράξη.

Επίσης, είχα ξανά επικοινωνία με την ομάδα του “Ράδιο Αρβύλα” και τον κύριο Κανάκη και είπαν ότι θα με στηρίξουν και το εκτιμώ πολύ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications