Παγκόσμια αντίδραση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών σε Αυστραλία, Αυστρία και άλλες χώρες

Παγκόσμια αντίδραση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών έναντι του Covid – Νέες μεγάλες διαδηλώσεις σε Αυστραλία, Αυστρία και άλλες χώρες. Πρόκειται για κινητοποιήσεις, που έχουν μαζικότητα και παλμό και όπως λένε οι διοργανωτές τους, δεν στρέφονται ενάντια στα εμβόλια κατά του Covid αλλά στην έννοια της υποχρεωτικότητας.

Εξαπλώνεται παγκοσμίως το κύμα διαμαρτυρίας ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών έναντι του Covid με διαδηλώσεις σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Πρόκειται για κινητοποιήσεις, που έχουν μαζικότητα και παλμό και όπως λένε οι διοργανωτές τους, δεν στρέφονται ενάντια στα εμβόλια κατά του Covid αλλά στην έννοια της υποχρεωτικότητας, η οποία προωθείται από τις κυβερνήσεις και επηρεάζει εκατομμύρια πολίτες.

Πρόκειται για διαδηλώσεις, που στρέφονται επίσης ενάντια στα αυταρχικά μέτρα τα οποία λαμβάνονται και τον διαχωρισμό πολιτών με βάση μία ιατρική πράξη. Εξάλλου οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται από απλούς πολίτες κάθε ιδεολογικής απόχρωσης και όχι κόμματα που θα επεδίωκαν να εκμεταλλευτούν για πολιτικά οφέλη τη χρονική συγκυρία και τις κοινωνικές αντιδράσεις. Τελευταία παραδείγματα μαζικότατων κινητοποιήσεων η Αυστραλία και η Αυστρία ενώ κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες χώρες.

Μεγάλες πορείες στην Αυστραλία
Μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (12/12/2021) σε ολόκληρη την Αυστραλία ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς έναντι του Covid.
Εντυπωσιακές σε όγκο κινητοποιήσεις έλαβαν χώρα στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη.
Στο Σίδνεϊ της Νέας Νότιας Ουαλίας, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν ειρηνικά στο Hyde Park πριν ξεκινήσουν μια πορεία μέσα στην πόλη.

«Σώστε τα παιδιά»
«Σώστε τα παιδιά» φώναζαν οι διαδηλωτές αναφερόμενοι στην επέκταση του προγράμματος εμβολιασμού για ηλικίες 5 – 11 ετών από τον Ιανουάριο 2022. Οι διαδηλωτές έφτασαν τελικά στο Prince Alfred Park στο Surry Hills όπου συμμετείχαν σε μια συγκέντρωση με μουσική και ομιλίες. Κάποια στιγμή, το πλήθος χειροκρότησε δυνατά, με κάποιους να φωνάζουν «ελευθερία».

«Ελεύθερη Βικτώρια»
Στη Μελβούρνη της Βικτώριας, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Κοινοβούλιο φωνάζοντας «ελεύθερη Βικτώρια». Σε πανό, που κρατούσαν, αναγραφόταν «μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Διαμαρτυρίες έχουν προγραμματιστεί και στις πόλεις Καμπέρα, Αδελαΐδα και Χόμπαρτ, αναφέρει ο ιστότοπος Epoch Times. Οι διαδηλωτές διατράνωσαν την αντίθεσή τους όχι στα εμβόλια για τον Covid αλλά στην ιδέα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, που στηρίζεται από την κυβέρνηση και επηρεάζει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους σε πολλούς κλάδους.

Μαζικές διαδηλώσεις σε ολόκληρη την Αυστρία
Δεκάδες χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στη Βιέννη σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στα υγειονομικά μέτρα που επιβλήθηκαν για να σταματήσει η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Αυστρία, συμπεριλαμβανομένων υποχρεωτικών εμβολιασμών για τον COVID-19 και του lockdown για τους μη εμβολιασμένους. Περίπου 1.400 αστυνομικοί ήταν σε υπηρεσία για να επιβλέπουν τη εκδήλωση, η οποία προσέλκυσε περίπου 44.000 άτομα, και ενώ παρόμοια διαδήλωση έλαβε χώρα στην αυστριακή πρωτεύουσα την περασμένη εβδομάδα. Απο pronews.gr :

Έβαλαν λίγα εγκεφαλικά κύτταρα εκεί στο "πατριωτικό" pronews.gr κοινός έβαλαν μυαλό και σταμάτησαν να λένε κομμουνιστική προπαγάνδα για την Αυστρία "την κοιτίδα του ναζισμού" όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά σε αλλα post με κομμουνιστικη απόχρωση? φαίνεται οτι κατα βάθος γουστάρουν Ιουδαίο-κομμουνισμό με επικάλυψη δημοκρατίας πολλοί Νεοέλληνες θνητές φυλές, που θελουν βρεγμένη σανιδά για να συνέλθουν, χωρίς καν να έχουν ιδέα μιλάνε για θέματα που ούτε μπορούν να καταλάβουν, και ενώ ο κομμουνισμός έχει βγει πάνω στο σβέρκο τους και τους πίνει το αίμα αυτοι μιλάνε για "κακούς ναζι " με αυτά που τους έμαθαν οι συμμορίτες απο τα σχολεία δηλαδή τα ψέματα ...Πόσο κατώτερος μπορεί να ειναι κάποιοι πνευματικά που ενώ υποστηρίζει την δημοκρατία των συμμοριτών και τα κόμματα τους να κατηγορούν τους εχθρούς των σατανο-συμμοριτών για τα δεινά τους?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications