Οι γυναίκες  που έκαναν εμβόλιο ζητούν βοήθεια  και ουδείς είδε το δάσος

Πάλι καλα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ κάτι ερευνητές της φακής σαν τους πατριώτες της φακής (άλλο που οι μάζες τους θεωρούν φωστήρες και τους μεν και τους δεν αυτό γίνεται γιατι υποστηρίζουν ομοίους τους ίδιου επίπεδου με αυτούς αφού μονο ένα 10% του πληθυσμού ειναι έξυπνοι , οι βλακες που ειναι πολύ περισσότεροι ομοίους τους θα ακολουθούν ), και κάνουν μεταφράσεις βίντεο , ίσως το μονο που κάνουν σωστά αφου αναπαραγουν ότι βρουν απο άλλους στο εξωτερικο μαζι με προπαγάνδες και ψέματα και πουλανε τους εξυπνους στο ποπολο στο Ελλαδισταν , και λέει ότι και ο χριστιανισμος και το παίζουν ερευνητές ενω οι ιδιοι δεν εχουν βρει τίποτα ούτε καν ποιοι δημιούργησαν την αγαπημένη τους θρησκεία, και σε βγάζουν από την ταλαιπωρία να ψάχνεις αυτό που ειχες υποψία όσο αφόρα το μπόλιασμα, και οπως φαίνεται επιβεβαιώνονται οι υποψίες στο βαθμό που ειναι εφικτό,εφόσον δεν υπάρχουν δεδομένα ούτε καν τι ομάδα αίματος ειναι όλοι αυτοι που έχουν επιπτώσεις απο το μπόλι, κάθως οι σατανο-συμμορίτες δεν θα έκαναν κάτι μαζικα που θα έβλαπτε και δίκες τους φυλές.

Η είδηση ειναι από σελίδα "ερευνητή" ο όποιος χλεύαζε και ειρωνευόταν το γένος των αρχαιων μυστών (που έχει 2-3 ονομασίες και δεν ηταν μονο στο ελλαδικό χώρο) με τους ηλίθιους που πήγαν και έκαναν πρώτοι το εμβόλιο με μια συγκεκριμένη λέξη για το γένος αυτό, χωρίς να εχει ιδέα για τι γένος μιλάει αφού αυτα δεν τα έχει πει κανένας ούτε στο εξωτερικό τουλάχιστον οχι αυτοί που διαβαζουν όλοι αυτοί οι ερευνητές της φακής , και συνεπώς δεν τα έχει βρει σιγά μην καταλάβει απο μόνος του (όπως εκατομμύρια αλλοι ), ούτε γράφουν τέτοια σε χριστιανικά κείμενα που ειναι και λάτρης του χριστιανίσμου(και "τυχαια" όλοι αυτοί που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται ενώ μερικοι εξ αυτων ειναι κοντά και γύρω γύρω ειναι όλοι τους κολλημενοί χριστιανοί δηλαδή δογματικοί ):

Ομάδα γυναικών, των οποίων οι ζωές άλλαξαν μετά τα εμβόλια, δημοσίευσαν ένα συγκλονιστικό βίντεο, με στόχο να επιστήσουν την προσοχή του κόσμου στις ανεπιθύμητες, όπως ισχυρίζονται, αντιδράσεις στα εμβόλια.

«Γεια σου, Pfizer. Γεια σου, Moderna. Γεια σου, AstraZeneca. Γεια σου, Johnson & Johnson», λένε οι γυναίκες στην κάμερα στην εισαγωγή του βίντεο. «Γεια, CDC. Γεια σου, FDA», προσθέτουν.

Κυρίες με προφορές από Αμερική αλλά και Ευρώπη λένε στο κοινό: «Ο στόχος μας δεν έχει σκοπό να εξαπλώσουμε περαιτέρω διχασμό. Είμαστε υπέρ της επιλογής, της πληροφόρησης, αλλά κυρίως υπέρ της ασφάλειας».

«Έχουμε πληγωθεί, οι ζωές μας έχουν αλλάξει και χρειαζόμαστε βοήθεια», συνεχίζουν οι γυναίκες. «Βοηθήστε να μοιραστούμε τις ιστορίες μας, βοηθήστε να ακουστεί η φωνή μας. Βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε την ιατρική κοινότητα για να μπορέσουμε να λάβουμε τη βοήθεια που τόσο χρειαζόμαστε. Είμαστε αληθινοί, είμαστε εδώ και θέλουμε τη ζωή μας πίσω».

«Έχουμε πληγωθεί, οι ζωές μας έχουν αλλάξει και χρειαζόμαστε βοήθεια» πολύ αργά για δάκρυα μανταμίτσες κατι τύποι όπως ειναι στην Ελλάδα οι τύπου νεοέλληνες (και οχι μονο οι φυλές του κακού ) φρόντισαν να σας ρίξουν στο επίπεδο τους ώστε να μην καταλαβαίνετε τίποτα ούτε καν το "γνῶθι σαυτόν" σε τι γένος ανήκετε δεν έχετε , για δες κάτι συμπτώσεις(!) .

ΥΓ: To βίντεο που έχει κάνει μετάφραση ο γνωστός "ερευνητής" της φακής (γιατί αν δεν ηταν της φακής δεν θα ηταν γνωστός άσε που θα του εκαναν πολεμο οι συμμορίτες στο ίντερνετ αλλα τους έξυπνους κυνηγούσαν πάντα αυτός ειναι χρήσιμος ) , βάζοντας και την σελίδα του στο κέντρο για να μαζέψει και αλλα πρόβατα στην σελίδα του δεν το βάζουμε καν διότι αυτοί οι δηθεν κατα του συστήματος και οι δηθεν ερευνητές φέρουν μεγαλη ευθύνη της παρακμής ....ΥΓ 2 : Oταν τα λέμε κωδικοποιημένα σαν τους αρχαίους μύστες έχουμε δυο καλα: οι βλάκες δεν καταλαβαίνουν τίποτα που έτσι και αλλιως αυτα δεν ειναι για αυτούς , και δεύτερο ούτε τα χρήσιμα ορκ των συμμοριτών που ελέγχουν τι βάζουμε καταλαβαίνουν όποτε δεν κανουν μείωση απήχησης πχ στο facebook ούτε μπορουν να βγαλουν κάτι δηθεν fake news και θεωρίες συνωμοσίας και οχι συνωμοσίες τους,να λοιπόν γιατι και οι αρχαίοι μύστες τα έγραφαν κωδικοποιημένα το ίδιο πρόβλημα ειχαν και τοτε ώστε να καταλαβαίνουν μονο οι πνευματικά ανώτεροι ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications