Ελληνόφωνοι μεσώ εισαγγελέας τους ζητάν δίκη για τον Ν. Αντωνιάδη  δήθεν για  «διασποράς ψευδών ειδήσεων»

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον αντιεμβολιαστή δικηγόρο γράφουν στην έγκυρη πηγή τους " tanea.gr "!! μαλίστα παπαγαλίζουν ακριβώς αυτό που έγραψαν στο νόμο που άλλαξαν επί αυτού οι άκρως επικίνδυνοι οχι μονο για την δημοσια υγειά αλλα για τον ίδιο τον κόσμο, που κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων κατα εξακολούθηση για τα πάντα ήδη από τα σχολεία, τι γράφουν στα " tanea.gr " :

Να δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ' εξακολούθηση ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, αρνητής της πανδημίας, ζητεί με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Εφετών Γεώργιος Οικονόμου. Στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός κάνει λόγο για «εξαιρετικά επικίνδυνη» συμπεριφορά του δικηγόρου, ο οποίος αρνείται την πανδημία, είναι αντιεμβολιαστής και δηλώνει δημοσίως ότι οι διασωληνώσεις ασθενών με covid-19 γίνονται χωρίς λόγο.

Όπως αναφέρει στην πρότασή του ο κ. Οικονόμου, η συμπεριφορά αυτή του κατηγορούμενου είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη» και οι απόψεις που προβάλλει για τα εμβόλια και την πανδημία είναι αναληθείς και αβάσιμες και εάν υιοθετηθούν έστω κι από μέρος του πληθυσμού, υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει γενικευμένη εξάπλωση του ιού.

Με το σκεπτικό αυτό εισαγγελέας προτείνει την απόρριψη της προσφυγής του δικηγόρου ο, ο οποίος ζητεί να μην δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση.

Χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας αναφέρει στην πρότασή του για το δικηγόρο: «Η παραπάνω αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου παρουσιάζεται εξαιρετικά επικίνδυνη διότι εν μέσω πανδημίας στη χώρα μας διαθέτει και διασπείρει προφανώς ψευδείς και αβάσιμες ειδήσεις ικανές να προκαλέσουν σοβαρές ανησυχίες και φόβο στους πολίτες της χώρας και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην δημόσια υγεία και το κυριότερο τα γεγονότα τα οποία παραθέτει μέσω του διαδικτύου είναι προφανώς αναληθή, χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τους ιατρούς και τα στελέχη του υγειονομικού προσωπικού οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με κίνδυνο της υγείας τους ακόμη και τη ζωή τους ενώ εκφέρει και ακραίες αντιεπιστημονικές απόψεις παντελώς ατεκμηρίωτες για το εμβόλιο κατά του Covid προτρέποντας με ευθύ τρόπο τους πολίτες να μην εμβολιάζονται διότι με τις υποτιθέμενες παρενέργειες τους οδηγεί στο θάνατο. Όλα τα παραπάνω στις κρίσιμες για τη χώρα μας περιστάσεις πέραν του ότι είναι αναληθή και αβάσιμα διότι συνοδεύονται και από περιστατικά τα οποία ουδέποτε έχουν συμβεί – εκατοντάδες ασθενής διακομίστηκε με παρενέργειες του εμβολίου που αποκρύπτονται από το ιστορικό τους – εμφανίζουν και τον κίνδυνο εάν υιοθετηθούν από μέρος του πληθυσμού να έχουμε γενικευμένη εξάπλωση του ιού…».

Μετά την υποβολή της πρότασης του εισαγγελέα, αρμόδιο να αποφανθεί επί της προσφυγής του δικηγόρου, είναι το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμα που θα εκδώσει.

Σήμερα, εν των μεταξύ, ο δικηγόρος έδωσε εξηγήσεις σε πταισματοδίκη ως ύποπτος τέλεσης κακουργηματικών πράξεων και συγκεκριμένα για συνέργεια σε θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο, συνέργεια στην παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοιού καθώς και για συμμετοχή σε αυτοκτονία (πλημμέλημα). Η κλήτευσή του αφορά σε μια άλλη δεύτερη δικογραφία που βρίσκεται ανοιχτή στην εισαγγελία και η οποία σχετίζεται με το θάνατο 54χρονης γυναίκας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από κορωνοϊό τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η θανούσα ήταν ανεμβολίαστη και αρνούνταν να διασωληνωθεί. Μάλιστα, ως φυσικός αυτουργός των συγκεκριμένων πράξεων καλείται αύριο να δώσει εξηγήσεις και ο σύζυγος της 54χρονης γυναίκας.

Ο δικηγόρος προσερχόμενος σήμερα στον πταισματοδίκη ανέφερε, σε αντίθεση με τα όσα του αποδίδονται, ότι ο ίδιος είχε συστήσει στην 54χρονη να διασωληνωθεί. Ακόμη, υποστήριξε ότι ευθύνες πρέπει αναζητηθούν στους γιατρούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ πήραν εισαγγελική εντολή στις 12 το μεσημέρι να διασωληνώσουν την ασθενή το έκαναν στις 8 το βράδυ.
-----

Κάποιος σχολίασε:

Να χαρώ εγώ εισαγγελέα
Απορώ πως κοιμούνται με τη συνείδηση τους ήσυχη κάθε βράδυ
Δεν ντρέπονται καθόλου ήθελα να ξερα;
Απαντηση:Αυτό ειναι το πρόβλημα σας ότι είστε υλιστές και θεωρείται όλους τους άλλους ανθρώπους επειδή φαινομενικά φαίνονται άνθρωποι και οτι ειναι δήθεν όλοι ιδιοι και ίσοι και έχετε την εντύπωση ότι θα έχουν και τύψεις και ένοχες οι μισάνθρωποι και τα κομμουνιστικα μιάσματα τους (!) .

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Εισαγγελεα Οικονομου,ο Μητσοτακης δεν διασπειρει ψευδεις ειδησεις,για τις ΜΕΘ,θετοντας σε κινδυνο ανθρωπινες ζωες και μαλιστα χανοντας αδικα τη ζωη τους,οπως ειπε ο Τσιορδας;'Η κλανεις μεντες και τασακια και πουλας μαγκια στον Αντωνιαδη;Οσο για τις παρενεργειες,γιατι δεν κυνηγας τις ιδιες τις εταιριες που τις αναγραφουν;Οεοο;Κανε μας τη χαρη και ξαναμπες στην τρυπα σου,αρουρι.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications