Μπέζος: «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ όσοι δεν εμβολιάζονται γιατί διαβάζουν σενάρια συνομωσιολόγων και δήθεν προφητών της Αποκάλυψης»

Ο αριστερός ηθοποιός επισήμανε ότι το σημαντικότερο μάθημα που μας έδωσε η πανδημία είναι ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε την Πολιτεία και τους γιατρούς, την επιστήμη .

«Για μένα όλα τα άλλα είναι αρλούμπες στο διαδίκτυο και δυστυχώς αυτές οι αρλούμπες έκαναν πολύ κακό στους συνανθρώπους μας και έβαλαν τη ζωή τους σε κίνδυνο. Μα, για τον Θεό, πείτε μου, όταν αρρωσταίνετε δεν πάτε προς ίαση στον γιατρό σας και στο νοσοκομείο;

Ψάχνετε την απάντηση για την υγεία σας στο διαδίκτυο; Ας κάνουμε όλοι μας την αυτοκριτική μας για όσα έχουν γίνει στη χώρα μας, πέφτει κάθε μέρα ένα αεροπλάνο και χάνονται 100 άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία.

Λοιπόν, οι εκατό θάνατοι την ημέρα δεν έχουν καμία εξίσωση, φταίει η νοοτροπία να μην εμπιστευόμαστε το κράτος και την επιστήμη, κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας και της Αναγέννησης που δεν ζήσαμε. Όσα ακούστηκαν από τους συνωμοσιολόγους για τα εμβόλια ήταν μεσαίωνας και σκοταδισμός.

Απαξιώνουν την επιστήμη και τους ερευνητές άνθρωποι που έχουν τελειώσει το λύκειο και γράφουν βλακείες στο διαδίκτυο. Δεν ξέρω, όλοι αυτοί οι αρνητές του εμβολίου για μένα είναι άνθρωποι που έχουν φάει πολλή φάπα και απόρριψη στα νιάτα τους και τώρα το παίζουν πνεύματα αντιλογίας για να κάνουν τους έξυπνους. Είναι σε τεράστια πλάνη και κάνουν με τον ηλίθιο εγωισμό τους και τη βλακεία τους κακό και σε αυτούς και στους συμπολίτες τους.

Λοιπόν, θα το πω ξανά, εμπιστεύομαι αυτούς που έφαγαν τα νιάτα τους στο διάβασμα και έγιναν γιατροί, γιατί το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε αλλά και οι ασθένειες μειώθηκαν από τη δημιουργία εμβολίων. Πάντως, εδώ θέλω να πω ότι σέβομαι και τους ανθρώπους που θα μου πουν “κύριε Μπέζο, εγώ φοβάμαι να κάνω το εμβόλιο’’.

Τον φόβο τον σέβομαι γιατί υπάρχει, αν και πολλές φορές έχει να κάνει με το υποσυνείδητο και δεν έχει λογική. Τους ανθρώπους που δεν κάνουν το εμβόλιο, γιατί διαβάζουν σενάρια συνωμοσιολόγων και δήθεν νέων προφητών που τους λένε ότι εκπληρώθηκαν οι γραφές της Αποκάλυψης, αυτούς πραγματικά τους φοβάμαι γιατί κάνουν μεγάλο κακό στο κοινωνικό σύνολο.

Όλα αυτά για τα τσιπάκια, για τα 5G, την εσχατολογία τα θεωρώ αερολογίες και γελοιότητες», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, τόνισε ότι όλα αυτά τα θεωρεί επικίνδυνα.
«Άκρως επικίνδυνα και πραγματικά ποιοι είναι αυτοί που ξέρουν τι ήθελε να πει η Αποκάλυψη και οι άγιοι της Ορθοδοξίας; Επιτέλους, όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που ζουν στην Ευρώπη και έχουν έναν δυτικό τρόπο ζωής και σκέψης να μας πουν, που ανήκουν τελικά; Για να ξέρουμε τους όρους του παιχνιδιού… Γιατί αυτές οι θεωρίες μού θυμίζουν μεσαίωνα και θεοκρατικά κράτη.

Αυτοί οι επαναστάτες του εμβολίου είναι εκ του ασφαλούς επαναστάτες. Τζάμπα επαναστάτες. Περιμένουν να αρρωστήσουν και να πάνε στη ΜΕΘ; Τραγικά πράγματα! Αν τις πλήρωναν τις ΜΕΘ, θα έκαναν το εμβόλιο;
Για μένα η Πολιτεία πρέπει να ήταν αυστηρή με το εμβόλιο. Και να είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Να ήταν υποχρεωτικό το εμβόλιο σε όλους. Μια πανδημία κρατά τέσσερα χρόνια, αν εμείς είχαμε κάνει όλοι το εμβόλιο μας θα τελειώναμε σε έναν χρόνο από αυτό το κακό. Ήδη πέρασαν δυο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, υπογράμμισε πως οι νέοι έχουν επιδείξει μια σοβαρότητα στην πανδημία. «Και αυτό είναι το παρήγορο. Κάνουν το εμβόλιο οι νέοι, τα παιδιά και φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, βγάζουν την ουρά τους απέξω οι 60ρηδες, οι 70ρηδες, αυτοί που τα έκαναν ρόιδο στην Ελλάδα.

Παίρνουν οι νέοι το ρίσκο για να σωθούν οι 70αρηδες που δεν πάνε να κάνουν το εμβόλιο γιατί διαβάζουν ηλιθιότητες.
Οι νέοι μας μπροστάρηδες και οι ηλικιωμένοι να σκέφτονται το πώς θέλουν να γηροκομηθούν. Για μένα το να μην κάνει κάποιος το εμβόλιο δεν είναι δικαίωμα του μέσα σε πανδημία.

Κάνει κακό στο κοινωνικό σύνολο, αφού και οι εμβολιασμένοι νοσούν. Επίσης, όλοι, εμβολιασμένοι και μην, πρέπει να φοράμε τις μάσκες μας.Στην Ελλάδα μάς έφαγε αυτό το δήθεν ανυπάκουος και επαναστάτης. Ψυχοπαθολογικά φαινόμενα», κατέληξε ο ηθοποιός.

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Ένας αριστερός , δηλαδή, άθεος ηθοποιός , ο οποίος έχει υποδυθεί και ρόλο ανώμαλου στην καριέρα του, κουνάει το δάχτυλο στους ανεμβολίαστους μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας (;;;) που του παρέχει το σύστημα που υπηρετεί! Γιατί σώνει και καλά η υποκριτική να είναι τέχνη; Δεν έχει να κάνει με την υποκρισία που είναι αμάρτημα; Ποιός δίνει βαρύτητα σε ότι λέει ένας υποκριτής ή από πότε η υποκρισία θεωρείται τέχνη και μάλιστα του φωτός, άρα της αλήθειας;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications