Μαριάννα Τουμασάτου:«ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ να μην έχει covid αν κάνει κάποιος τεστ από εμάς τους εμβoλιασμένους...»

Μαριάννα Τουμασάτου για ανεμβoλίαστους: «Αν κάνει κάποιος τεστ, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να μην έχει covid από εμάς τους εμβoλιασμένους»

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στο «Πρωινό» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Εγώ έχω εμβολιαστεί. Δεν έκανα ακόμα τρίτη δόση. Δεν είναι η ώρα της, αλλά θα την κάνω. Ο Αλέξανδρος (ο σύζυγός της) έχει κάνει το πρώτο εμβόλιο. Εγώ δεν νομίζω ότι θέλουμε να εμβολιαστεί το παιδί. Είναι ένα εμβόλιο που δεν έχει δείξει ακόμα πολλά πράγματα.

Δεν θέλω να έχω άποψη για κανένα άλλο παιδί πλην του δικού μου. Δεν είμαι της γνώμης κάνε εμβόλιο ή μη κάνεις εμβόλιο. Είναι μια ευθύνη που οφείλει ο καθένας να πάρει για τον εαυτό του χωρίς να επεμβαίνει κανείς επ’ αυτού» δήλωσε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η πρόσβαση στο θέατρο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, σημείωσε: «Εγώ θεωρώ ότι όποιος θέλει να εμβολιαστεί, να εμβολιαστεί, όποιος δεν θέλει, να μη το κάνει. Απλά μπορεί να φέρνει τα αντίστοιχα διαπιστευτήρια όχι του εμβολίου, αλλά του τεστ που δηλώνει ότι έρχεται όσο το δυνατόν πιο ασφαλής στον επαγγελματικό του χώρο.

Στο κάτω-κάτω αν κάνει κάποιος τεστ, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να μην έχει κορωνοϊό από εμάς τους εμβολιασμένους. Θέλει φροντίδα από όλους μας».

«Έχεις κάθε δικαίωμα να μη θέλεις το εμβόλιο. Αυτό το υποχρεωτικό και το τιμωριτικό ούτε εγώ το θέλω. Ή πείσε με να το κάνω ή άσε με να αποφασίσω για το τι θέλω. Απλά μη μου λες να μη το κάνω, δε σου λέω να το κάνεις» υποστήριξε η Μαριάννα Τουμασάτου, εκφράζοντας έντονα την αντίδρασή της τόσο στο χρηματικό ποσό που δινόταν στους νέους για να το κάνουν, όσο και στα πρόστιμα σε όσους αρνούνταν να εμβολιαστούν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications